Paksmao (69/180/86)

– Kladno
Něco o mně Jsem o dva dny starší než Varšavská smlouva. Ta už zanikla, zatímco já stále ještě žiji. Asi bych to měl považovat za relativní životní úspěch.
Trpím těžkou sexuální deviací: Jsem efebofil a vietnamofil. Tuto informaci berte s rezervou.

***

Když se tak ohlížím za svým životem, připadá mi to jako kontinuální putování od puberty k senilitě a od efébství k efebofilii.

***


Dnes jsem se zastavil v jednom obchodním středisku. Koupil jsem také rajčata. Chtěl jsem je dát do igelitového pytlíku a zvážit, jenže sáčky nikde nebyly.
Rozhlížel jsem se, až můj zrak padl na zaměstnance, který tam doplňoval zboží do regálů, odvážel prázdné obaly a tak podobně. Zeptal jsem se ho a on pytlíky ochotně dodal na určená místa. Zvážil jsem rajčata, ale pak jsem kolem toho zaměstnance bezdůvodně přešel ještě čtyřikrát. Tedy ne úplně bezdůvodně. Byl to krásný, mladý, nanejvýš dvacetiletý štíhlý kluk s trochu snědou pletí. Po chvíli jsem si další očumování zakázal, protože už bych mohl být nápadný a trapný. To jsem celý já, vždy se mi líbí něco nedostupného.

***

Na světě je mnoho směšných a trapných věcí, ale máloco je tak směšné a trapné jako stará buzna, která se snaží sbalit dvacítku.