Lupo30 (36/176/68)

– Praha » Praha
Nevlastní táta
Ahoj, jmenuji se Lukáš a chtěl bych vám vyprávět svůj příběh. Na začátku jsem si začal uvědomovat, že se mi víc líbí kluci než holky. Pak se mí rodiče rozvedli a když mi bylo čtrnáct, tak se táta zabil v autě při jedný nepěkný havárce. Zůstali jsme s mámou sami a když mi bylo patnáct tak si začala hledat nového přítele. Většina dětí by se bála, že s novým tatínkem nebudou dobře vycházet, ale já měl strach, že to bude nějakej opravdu krásnej chlap a bude se mi moc líbit. A taky že jo.
Školní rok se pomalu chýlil ke konci a předposlední den školy mi maminka řekla: „Zítra si dojdeš pro vysvědčení a pak pojedeme k Jakubovi na chatu. Stejně se musíte jednou seznámit.“ Druhý den jsem nemohl nedočkavostí dospat a ve škole jsem byl už před půl osmou a jen jsem dostal vysvědčení ani jsem se nerozloučil se spolužáky a pospíchal domů.
Když jsem dorazil, on už tam čekal. Přivítal mě, jakoby to byl můj opravdovej táta a jako by mě znal odjakživa. Zeptal se mě s úsměvem, co mám na vysvědčení a já byl tak mimo, že jsem nebyl schopen ani vykoktat odpověď. Bylo to jednak jeho přátelskou otevřeností ale i tím, jak vypadal. Vysoký modrooký blonďák s krásně vypracovanou postavou, přesně takový, o jakém jsem potají sníval. Naštěstí jsem si rychle uvědomil, že bych na sobě neměl dát nic znát a zareagoval jsem tak, aby si ničeho on ani máma nevšimli. Dalších deset minut jsem ale přemýšlel, co budu dělat, až ho uvidím třeba v plavkách, zároveň jsem ale toužil vidět ho bez nich.
Když jsme přijeli, mimochodem bylo to jedno z nejkrásnějších míst, jaká jsem kdy poznal, šli jsme hned plavat, protože jeho chata byla na nízkém ostrohu nad soutokem dvou řek. Okolo les, před chatou mýtina s ohništěm a přístup k vodě, příjezdová cesta s parkujícím autem nebyla skoro vidět. Věděl jsem, že tam budu jen pět dní a pak se budu muset vrátit do Prahy. Máma totiž měla jet na týden služebně do Paříže.
Nakonec ale vše dopadlo úplně jinak. Maminka s Jakubem odjeli a já zůstal, máma měla brzy ráno odletět. On ji měl dovézt na letiště a pak se vrátit. Večer jsem seděl u vody a snil. Když se setmělo, po chvíli jsem se zvedl a šel si lehnout. Celou noc se mi zdálo o tom, co bude ráno. Věděl jsem ale, že se budu muset ovládat a že pokušení bude ještě mnohem větší, když budeme jen sami dva. Počítal jsem s tím, že budu týden trpět, ale ráno mi přichystalo nečekané překvapení.
Sluníčko vystoupilo nad obzor a otevřeným oknem mi osvítilo obličej, sladce se usmívající uprostřed krásného snu. Otočil jsem se a najednou jsem zjistil, že už Jakub přijel. Ještě v polospánku jsem se zadíval na jeho nádhernou postavu, rýsující se v kraťasech a přiléhavém tílku ve dveřích. A můj pohled byl tak jednoznačný, že ho pochopil i on, který se po žádném klukovi nikdy předtím ani nepodíval. Zkrátka jsem se na něj dlouze zahleděl svým rošťáckým pohledem a pod peřinou, ležící volně přes dolní polovinu mého nahého těla, se začala rýsovat oblina, až po chvilce připomínala cirkusové šapitó nebo stan v táboře středověkých rytířů. To na něj muselo spolu s mým vyzývavým pohledem a štíhlým tělem patnáctiletého zajíčka, které bylo nádherně vypracované závodním plaváním, silně zapůsobit.
Došel až k posteli, sedl si na okraj a zeptal se mě o čem se mi zdálo a jeho pohled mi jasně řekl, co chce slyšet. Začal jsem vyprávět svůj sen, jak odletěla matka do Paříže a já jsem zůstal na chatě sám, jak jsem se ráno probudil a jak jsem ho viděl stát mezi dveřmi v kraťasech a tílku, jak si ke mně sedl na postel a naklonil se a dal mi pusu. A on to udělal, tak dlouze a vášnivě mě políbil, že jsem si v tu chvíli byl jistý, že si s ním můžu dělat co budu chtít. Tvářil jsem se jakoby se nic nestalo a pokračoval ve vypravování… „Pak sis sundal to tílko, a lehnul sis ke mně…“ A Jakub přesně to udělal. „Pak jsi ale přišel a já se probudil, takže jestli chceš ten sen dál napodobovat, tak budeš muset improvizovat.“ Pokračoval jsem s šibalským úsměvem.
Přitisknul se ke mně a začal mě hladit, nejdříve po ramenou, pak se nade mě naklonil a dlouze a vášnivě mě líbal. Cítil jsem jeho měkké rty a jeho jazyk, vnikající do mých úst, kde se dráždivými pohyby otíral o můj jazyk, který se pokoušel udělat to přesně naopak. Pokud jde o líbání, bylo jasné, že má obrovské zkušenosti, ale přeci jenom to, že se poprvé v životě líbal s klukem, v něm vzbuzovalo jakousi nepoznanou vášeň. Prostě to byla touha objevovat něco nového spojená se vzrušením ze zakázaného ovoce. Ale já jsem nebyl zakázaný, nebyl to přeci můj pravý otec, ale jen matčin přítel a navíc jsem se mu sám nabídnul.
Pak náhle sklouzl jazykem níže a po krku mi sjel až na hrudník a začal mi jazykem dráždit bradavky, to už mě přivádělo doslova k šílenství. Mé ruce si mezitím hrály s jeho blonďatými vlasy a hladily jeho ramena. Když klesl ještě níže a začal rukou zpracovávat můj rozkrok, který už dávno nezakrývala žádná deka, přinutil jsem ho, aby se otočil a sundal jsem mu kraťasy, které měl z nějakého nejasného důvodu stále ještě na sobě. Pohled který se mi naskytl, by sám o sobě dovedl vzrušit deset takových kluků jako jsem byl já. Jeho veliký, ale ne zase příliš a nádherně symetrický nástroj ve mně hned vyvolal představu, jaké by to asi bylo, kdyby…A také na to došlo, ale až o chvíli později.
Otočil se ke mně a tak jsme leželi vedle sebe a vzájemně si hráli rukama a ústy se svými klacky. Popravdě i já se měl ve svých patnácti čím pochlubit. Bylo vzrušující cítit, jaké potěšení v něm vzbuzuje to, že může poprvé v životě vzít do ruky penis jiného kluka, že ho může masírovat, vzít do úst, zkrátka se s ním mazlit a dráždit ho. Já jsem se ho také začal nejprve zlehka dotýkat, potom hladit a nakonec laskat rty a dráždit jazykem. To jsem dělal chvíli a přiváděl ho do takového vzrušení, že skoro ani nevěděl, co dělá.
Než jsem se nadál, viděl jsem že drží v ruce stříbrný čtvereček, a než jej stačil rozbalit, překulil jsem se na břicho a klekl si na všechny čtyři. V tu chvíli jsem cítil, jak mi prsty zpracovává dírku a pak jej do mne pomalu zasunul. Trochu to bolelo, ale právě tak to mám nejradši, a tak jsem jen vzrušeně zavzdychal. Byl to ten nejlepší milenec, jakého jsem kdy poznal, asi proto, že to byl dospělý chlap a já experimentoval jen s kluky v bazénu, nebo spolužáky. Jakub měl neuvěřitelnou výdrž a tak do mě nandal, co se vešlo, a když už jsem umdléval vyčerpáním z té porce vzrušení tak ještě pořád mohl.
Když už nemohl ani on, zůstali jsme ležet vedle sebe a po chvíli vyběhli ven a úplně nazí vběhli do vody. Ve vodě jsem byl jako doma, všechno vyčerpání ze mě spadlo a tak jsem mu navrhl, že bychom mohli závodit, kdo bude dřív na druhé straně. Dal jsem mu radši náskok, což se mu sice nelíbilo, že prý není bábovka, ale stejně jsem na něj musel na protějším břehu čekat…
Byl to týden plný vášnivého denního i nočního sexu, v posteli, na trávníku před chatou, na písčitém břehu za řekou, dovádění ve vodě ani nepočítaje. Dopoledne jsme spali, kolem poledne vstávali, odpoledne dováděli ve vodě, pak jsem se k němu do noci tulil u ohně a pak jsme do rána řádili v posteli. Snad jsem za ten týden nevyšel z jeho obětí, jeho jazyk byl pořád v mé puse, pokud tedy zrovna nelíbal jinou část mého těla. Bylo horké letní počasí, takže nám vůbec nevadilo, že chodíme celý týden úplně nazí. Kromě té chvíle, kdy jel Jakub ráno něco nakoupit do vesnice, která byla od toho zapadlého romantického místa asi dvanáct kilometrů. Většinou to ale stačil ještě když jsem spal a pak mě probudil sladkými polibky a začalo to nanovo.
Když se po týdnu vrátila maminka z Paříže, celkem logicky se s ní rozešel, řekl jí, že s ní prostě nemůže chodit, odvezl nás zpátky do Prahy a pak už se s maminkou nikdy neviděli. Já jsem ho pak tajně navštěvoval, a řádili jsme třeba celý víkend. Pak si maminka našla asi po půl roce nového partnera, který mě nemohl vystát a dával mi to při každé příležitosti „sežrat“, a poté co zjistil, že jsem na kluky, zneužíval toto zjištění k tomu, aby proti mně poštval vlastní mámu, což se mu bohužel dařilo.
Po jedné nepěkné scéně, kdy na mě oba ječeli, přestože jsem byl už několik měsíců dospělý, jsem se sebral a odstěhoval se z hodiny na hodinu k Jakubovi, který mě má doopravdy rád (a to nemyslím jen vášnivé dovádění v posteli) a u kterého se cítím doma.
Chápu, že když končí můj příběh velkou Láskou, může vám to připadat jako v pohádce, ale happy end to rozhodně není, protože mě občas stále trápí zničený vztah s vlastní mámou, což je jedna z nejhorších věcí, které můžou lidské vztahy poznamenat.