Lupo30 (36/176/68)

– Praha » Praha
Adamovo poprvé
Ahoj, jmenuji se Adam a budu vám vyprávět svůj příběh. Když mi bylo asi čtrnáct, tak jsem se zamiloval, ovšem že pouze platonicky, do své spolužačky Báry. Byla opravdu krásná a já jsem toužil být jako ostatní kluci, vodit se s holkou za ruku, občas jí přinést nějakou kytku, pozvat jí do kina a nebo jí prostě jen napsat zamilovanou básničku.
Krátce po mém vzplanutí jsme odjeli na školu v přírodě a já jsem byl přidělen na pokoj se svými spolužáky a kamarády Lukášem a Jakubem.
Celé to nakonec dopadlo tak, že jsem jí vyznal lásku a ona namísto toho aby byla ráda, naprosto nečekaně přišla k nám do pokoje a udělala scénu, že se mnou přeci chodit nebude „v žádném případě“, a „jak si to jako představuji“ a já nevím co ještě… Skončilo to tím, že za sebou práskla dveřmi.
To jsem nečekal, nevěděl jsem, co jsem udělal špatně a proč se tak zachovala. Dosedl jsem na postel a rozbrečel se, Lukáš s Jakubem se na mě nemohli dívat a tak si Lukáš sedl vedle mě a kamarádsky mě objal kolem ramen a říkal mi nějaké ty nesmysly, co se v takové situaci říkají, Kuba potom dokonce vytáhl kapesník a utřel mi slzičky, které se mi hrnuly po tváři.
Tím se tato část příběhu uzavřela, nějak jsem se zkrátka musel se svým zklamáním vyrovnat. Nebylo to snadné, ale nakonec to přeci jen přebolelo.
Uběhl nějaký čas a škola definitivně skončila, rozprchli jsme se každý jinam, ale osud chtěl, abychom já, Lukáš a Jakub nastoupili na stejné sportovně zaměřené gymnázium a dokonce do stejné třídy. I když to možná nebyl jen osud, chtěli jsme tam všichni tři a také jsme chtěli jako kamarádi zůstat pohromadě, což se nám tentokrát ještě podařilo.
Tehdy už jsem věděl, že se mi líbí kluci, ale neměl jsem zatím žádné zkušenosti. A tak jsem si na soustředění ve třetím ročníku, to už nám bylo všem kolem osmnácti, vzpomněl na tuto příhodu ze základky a protože jsem byl dost odvážný, využil jsem toho, že jsme byli zase společně ubytováni a ztropil jsem podobnou scénu, že mě „ona“ (I když tentokrát se nejednalo o žádnou konkrétní spolužačku, byla to pouze záminka, abych kluky vyprovokoval.) nechce a že jsou všechny holky stejné a že je to s nimi zkrátka k ničemu.
To klukům úplně stačilo, aby mě začali utěšovat, ale tentokrát nezůstalo jen u přátelského chycení za ramena a utírání slziček kapesníkem. Lukáš si zase sedl vedle mě a Jakub si sedl z druhé strany. Objali mě oba a tak jsem byl přitisknut mezi nimi, najednou mi dal Lukáš maličkou pusu na ucho, věděl jsem dobře, co to znamená a co chtějí a zrovna tak jsem věděl, že po tomtéž toužím i já.
Otočil jsem hlavu k Lukášovi… ne, nejdřív bych vám měl říct, jak ti kluci vlastně vypadali, abyste si je dovedli představit. Lukáš byl vysoký, dobře rostlý blonďák, fotbalista, takže měl pěknou, sportem vytvarovanou postavu, nádherné nohy, na bříšku „vánočku“, široká ramena a pěkné svaly na rukou.
Jakub byl naopak o něco menší, černovlasý, s tmavýma očima a ostře řezanými rysy ve tváři, na jeho těle bylo vidět ještě více, že se jedná o sportovce, který každodenně trénuje, konkrétně sportovní gymnastiku a skoky do vody.
Kuba měl tělo drobnější, což odpovídalo jeho vzrůstu, ale zato téměř dokonale vypracované, přiměřené ochlupení na nohou, na krátko střižené vlasy. Nemusím jistě ani dodávat, že byli oba obdařeni nejen dobrou výbavičkou, ale také neuvěřitelnou výdrží a kromě jiného i fantazií, takže dokázali vymyslet nespočet nejrůznějších způsobů, jak si spolu v posteli i na všemožných jiných místech příjemně hrát, ale začněme naše vyprávění pěkně od začátku...
Tak tedy… po té maličké puse na ucho jsem otočil hlavu k Lukášovi, ten se mi dlouze zadíval do očí, a bez jediného slova mi vnikl jazykem do úst, zatímco Kuba se ke mně z druhé strany přitulil, jeho ruce vklouzly pod mé tričko, hladil mě pod ním po těle a líbal mě na obnažený krk a protože seděl těsně za mnou, hrál si svými rty střídavě s mým levým a pravým ušním lalůčkem, podle toho jak jsem k němu nakláněl hlavu, jsa stále zaměstnán Lukášovým jazykem ve své puse.
Napodobil jsem tedy Jakuba a aniž bych se odpoutal od Lukášových rtů vsunul jsem ruce pod jeho tričko. Už delší dobu jsem přemýšlel, nebo přesněji snil o tom, jaké by to asi bylo, dotýkat se jeho nádherného těla.
Byl tak neuvěřitelně přitažlivý, jeho tělo bylo stále ještě tělem chlapce, měl to kouzlo, které mají úplně mladí kluci, avšak zároveň už na něm bylo něco mužného, dospěláckého, co působilo zrovna tak přitažlivě, tím spíše, že se oba tyto rysy vzájemně doplňovaly v téměř dokonalé harmonii.
Dotkl jsem se ho dlaněmi a zjistil, že bylo jeho bříško tak dokonale vypracované že jsem si to předtím nedokázal představit, přestože jsem už viděl spoustu krásných kluků s nádhernými bříšky. (Musím se přiznat, že pěkně vypracovaná bříška jsou to, na čem jsem vždycky „ulítával“ a že je to jedna z prvních věcí, kterých si u kluka v plavkách všímám.)
Pokračoval jsem pod tričkem nahoru, ale pak mi to nedalo a ve stejnou chvíli, kdy jsem strhnul triko z Lukáše, stáhnul Kuba tričko ze mě. Až do této chvíle byl za mnou, mimo mé zorné pole, ale to se teď mělo změnit. Lukáš mě otočil směrem ke Kubovi a já se s ním začal líbat stejně vášnivě, jako předtím s Lukášem.
Kuba byl sice o hlavu menší než Lukáš, ale jeho tělo už postrádalo rysy dospívajícího chlapce, pokud pomineme jeho dětsky nevinný úsměv. Dovedl se tvářit jako ten nejnevinnější desítiletý kluk, ale pod touto maskou se skrýval vášnivý, již zcela dospělý „mladý muž“. Jeho tělo bylo úplně jiné než Lukášovo, ale úplně stejně přitažlivé.
Lukáš ale, od okamžiku kdy mě odstrčil, nezahálel, využil toho, že jsem plně zaměstnán Jakubem, rozepnul mi kalhoty a opatrně je ze mě sundal, přičemž sám se také osvobodil z kraťasů. Zůstali jsme oba jen v prádýlku, zatímco Kuba měl svoje kalhoty stále ještě na sobě. Dotkl jsem se ho a cítil jsem, jak pod nimi začíná tvrdnout.
Neodolal jsem a vstrčil ruku do jeho kalhot, naštěstí to byly jen tmavomodré kraťasy se zeleným proužkem, z nějaké teplákoviny a bez zapínání, tak jsem dobře nahmatal jeho výbavičku. V tu chvíli na sebe ale zase upozornil Lukáš, kterému se zdálo, že se mu dostatečně nevěnuji a začal se proto dožadovat větší pozornosti.
To nebylo nijak zvlášť těžké, protože jakmile jsem spatřil Lukášův „nástroj“, dokonale se rýsující v celé své nádheře pod jeho elastickými boxerkami, upoutal můj zájem zcela, takže jsem na chvíli zase docela úplně zapomněl na Jakuba.
Stále ještě jsem seděl na okraji nízké postele, Lukáš stál přede mnou a já měl tu nádheru přímo před očima. Nejen „tu“ nádheru, ale celé jeho nádherné tělo, po kterém otevřeně nebo skrytě toužila bezpochyby celá naše třída.
Kluci proto, aby sami měli takové, a holky zase proto, aby měly Lukáše v posteli, po čemž jsem toužil také já. Holky neměly naději, protože zatím se to u nás ve třídě povedlo jen Jakubovi, ale nikdo o tom samozřejmě nevěděl.
No a teď tady ten krasavec, který, kdyby byl z mramoru nebo bronzu, mohl být ozdobou kteréhokoli patricijského domu nebo veřejného prostranství ve starém Římě, stál přímo přede mnou a čekal, až po něm sáhnu a přitáhnu si ho k sobě.
A přesně to jsem také udělal, chytil jsem ho za zadeček a donutil ho udělat krok dopředu, čímž jsem ho dostal do pozice, kdy jsem mohl úplně zblízka zkoumat jeho dokonalé vybavení, prozatím jen rty a přes světle modrou elastickou látku jeho boxerek, což bylo vzrušující, tím spíše, že jsem cítil, jak ho sebemenší dotyk mých úst dráždí a Lukáš je čím dál tím víc vzrušený.
Musel jsem přestat, pokud jsem nechtěl nic uspěchat. Jakub se mezitím, co jsem si pohrával s Lukášem, osvobodil z kraťasů i z trička a díval se na nás. Odstrčil jsem Lukáše, a věnoval se zase chvíli Jakubovi, ten ale nebyl tak vysoký a tak jsem začal tím, že jsem ho několikrát políbil na jeho nádherné bříško a pak ho přiměl, aby si sedl na mé místo a sám jsem si klekl před něho. Tak blízko, aby mne mohl obejmout kolem ramen a já mohl jazykem dráždit střídavě jeho levou a pravou bradavku. Moc se mu to líbilo a později jsem zjistil, že je to jedna z jeho oblíbených praktik a to nejen pokud jde o doteky jazykem.
Lukášovi ale nestačilo se dívat, a proto si klekl rozkročmo za mě a začal mě líbat na krk, podobně jako to ze začátku dělal Jakub. Cítil jsem celé jeho svalnaté tělo, jak se ke mně zezadu vine, tiskne se na mě a rukama mě přitom hladí po bocích, hrudi i bříšku. Pak zajel směle níž, přejel přes moje černé boxerky, hladil mě po vnitřní straně stehen, tiskl se ke mně zezadu a já cítil ještě intenzivněji každý pohyb jeho svalů a nejen jich…
Bylo to tak nádherné, vzrušující…Najednou se Jakub vysmekl, vstal a plácl sebou na postel vedle nás, Lukáš mě postrčil, abych si také lehl, a to tak blízko Kuby, že se mi přímo nabízel, abych si s ním přes červenou elastickou látku pohrál svými rty, nezůstalo jenom u toho, po chvilce jsem z něj jeho prádýlko s výrazem dravce doslova serval, ve chvíli, kdy Lukáš, který nebyl tak trpělivý jako já, už mě dávno kouřil. Bylo patrné, že to nedělá poprvé, uměl to dokonale. Pracoval současně jazykem i rty a věděl přesně, kde jsou ta nejdráždivější místa.
Začal jsem tedy také laskat Jakuba po jeho výbavičce a když jsem vzal do pusy jeho žalud, přičemž jsem byl zároveň kouřen Lukášem, měl jsem tak nádherný pocit, že jsem si myslel, že už to ani snad nemůže být krásnější. Opak byl pravdou, byl to teprve začátek. Kluci se po chvíli přeskupili tak, že Kuba kouřil zároveň Lukáše, takže jsme vytvářeli jakýsi trojúhelník, já měl v puse Jakuba, Jakub Lukáše a Lukáš mě.
Po chvíli jsem pocítil, že obráceně by to mohlo být ještě zajímavější a naznačil jsem jim, jestli bychom se nemohli otočit. Kluci byli samozřejmě pro, takže mě teď kouřil Jakub, a já měl v puse Lukáše.
Bylo to opravdu nádherné, netušil jsem, že by se mi mohlo podařit dostat Lukáše nebo Jakuba do pelíšku a najednou tu byli oba, nádherně vzrušení a jenom pro mě. Už samotná ta představa by mě dovedla vzrušit, tím spíš jejich skutečná, takřka dokonalá těla. Byli tak odlišní a přeci měli něco společného, oba mě chtěli, stejně tak moc jako já je, vášnivě i něžně a oba to chtěli najednou a oba právě teď.
Jakub se první osvobodil z tohoto vzrušujícího trojúhelníku. Nechal mě, abych dál kouřil Lukáše, který se ale zvedl a já tak klečel na posteli na všech čtyřech a cucal jeho žalud, zatímco Lukáš klečel přede mnou. Měl jsem před očima jeho nádherné bříško, vypracované do „vánočky“ a zdobené od pupíku dolů hustou stezičkou chloupků. Byl to o to úžasnější pohled, že bytostně nesnáším, když jsou kluci do hladka oholení jinde, než na tváři. Byl celý opálený do bronzova a jeho tělo bylo tak neuvěřitelně přitažlivé.
Jakub si mezitím také klekl, přímo za mě. Cítil jsem, jak mě jeho ruce hladí po zadečku. Byl to příjemný pocit, jako ostatně všechno, co jsme to odpoledne dělali. Najednou jsem však ucítil něco daleko, daleko příjemnějšího.
Teprve po několika prvních záchvěvech slasti, které mnou projely, jsem si uvědomil, co to vlastně Kuba dělá. Jeho jazýček si totiž pohrával s mým otvůrkem a já mu přirozeně nebránil a nechával jsem se unášet tím slastným pocitem, který jsem nikdy předtím nepoznal.
Jakub to ale nedělal bezúčelně, to co já jsem v tu chvíli považoval za vrchol slasti byla jen příprava na něco, co jsem dosud také neznal, ale co bylo ještě daleko lepší. Lukášův nádherný klacek mě plně zaměstnával a tak jsem ani nevěnoval pozornost tomu, co dělá Jakub, vnímal jsem jen ten nádherný pocit, který mi způsoboval svým jazýčkem a byl jsem jím tak unešený, že jsem ani nezpozoroval, že přestal pracovat jazýčkem.
To jsem si uvědomil teprve v okamžiku, kdy jsem ucítil jeho tvrdý úd, jak pomalu a zkušeně proniká do mého panenského zadečku.
Jakub věděl jak na to a tak zasunul nejprve opatrně a pomalu a po několika volných pohybech teprve přitlačil, když viděl, že se nebráním, tak zasouval co nejhlouběji to šlo, a také zvyšoval tempo, potom zase zpomalil a zjemnil, něžně mě políbil na ucho a líbal mě chvíli na krk, pak znovu zrychlil, cítil jsem jeho tělo přitisknuté na mém, prožíval jsem něco, co jsem nikdy předtím nezažil a bylo to tak neuvěřitelně krásné.
Poprvé je to vždycky nejhezčí. A Lukáš se po celou tu dobu tvářil, že se ho to netýká, jen mě hladil po vlasech a po ramenou a já ho měl stále v puse. Jeho chvíle měla teprve přijít.
Pak si mě Jakub obrátil, ležel jsem teď na zádech příčně přes postel, Jakub do mě zasouval a já měl nohy na jeho ramenou, zatímco Lukáš mi z druhé strany zasouval do pusy a do krku, takže jsem měl chvílemi problém se vůbec pořádně nadechnout, což ještě mnohonásobně zvyšovalo mé vzrušení.
Když už byl Jakub opravdu hodně unaven a nejvíce vzrušen, Lukáš mi zasunul hluboko do krku a Jakub také zarazil kam až mohl nejhlouběji a vycáknul se do mě.
Lukáš poslal Jakuba pod sprchu a ten se odpotácel, jak byl vyčerpán. Lukáš využil jeho chvilkové nepřítomnosti a vrhl se na mě jako se kočka vrhá na myš, otočil mě zase na všechny čtyři a pokračoval tam, kde Jakub přestal, musím říci, že byl co do velikosti podstatně lépe vybaven a pokud jde o přístup, rozhodně to nebyl tak něžný a pozorný kluk jako Kuba.
Jednou rukou se opřel vedle mého boku, druhou si mě chytil za rameno a začal přirážet, poměrně bezohledně, zabolelo mě to, ale za chvíli jsem si přivykl, že je o dost větší a také jsem zjistil, že mě toto jeho oproti Jakubovi „drsné“ chování přitahuje. Později jsme si právě díky tomu užili nejrůznější hrátky, ale nyní se držme tohoto příběhu, který stál na počátku všeho.
Jakub se vrátil ze sprchy a lehl si pode mě, takže jsem mu mohl zasunout přímo do pusy. Šel jsem dost hluboko, nikdy jsem to nedělal a tak jsem to neuměl, ale Kuba mě pak za to pochválil, dělal jsem to tak, jak jsem vycítil, že mu to vyhovuje, hluboko, s krátkými přestávkami k nadechnutí. Skoro se až dávil, a Lukáš mezitím do mě stále přirážel, divoce, nezkrotně a vášnivě. Držel si mě pevně a občas mě při tom kousl do krku nebo někam na rameno.
Cítil jsem žár ve svých žilách, nezkrotná vášeň nás tiskla k sobě, až Lukáš povolil, ale jen na okamžik, aby se Jakub pode mnou stačil otočit, nejprve mi nabídl svůj zadeček tak, že jsem mu mohl působit jazykem stejnou rozkoš, jako předtím on mě, ale po chvíli se posunul pode mne a já jsem poprvé v životě zasunul svou výbavičku do kluka, ovšem byl to kluk o kterém jsem dlouho předtím snil a který mě opravdu přitahoval a tak jsem ho nijak nešetřil, ostatně ani nebylo možné se s ním milovat něžně a jemně, když do mě zezadu divoce přirážel Lukáš, který byl o hlavu větší než já a proto jsem pod nárazy jeho svalnatého těla nebyl schopen klást odpor a udržet se na všech čtyřech. Lukášovy divoké pohyby se tak přenášely až na Jakuba.
Lukáš byl zkušený a tak dokázal vyčkat přesně do okamžiku, kdy jsem začal cákat do Jakuba a ve stejnou chvíli povolil i on, pevně nás oba stiskl a zarazil do mě nejhlouběji, jak uměl, stejně jako já do Jakuba.
Zůstali jsme jen tak na sobě ležet, úplně vyčerpáni tou dávkou vzrušení i fyzickou námahou, která nám dala zabrat, přestože jsme byli uvyklí na tvrdou dřinu při každodenních trénincích. Když jsme se po chvíli zvedli, odebrali jsme se do sprchy a tam jsme se všichni tři navzájem namydlili a umyli. Po koupeli jsme zůstali jen tak ležet na posteli, já jsem ležel hlavou na Lukášově bříšku a Jakub ležel opřen o jeho rameno.
Byl to můj první sex s kluky, byl nádherný a stejně vzrušující, jako mnohé další věci, kterými mě ti dva potom ještě mnohokrát překvapili, zkoušení různých pozic, nejrůznější hry, které byly jen záminkou k sexu.
Třeba když mě ti dva nutili v posilce cvičit tak dlouho, až jsem padal vyčerpáním na pusu, a když už jsem opravdu po několika hodinách namáhání nejrůznějších částí těla opravdu sotva stál na nohou, vzali si mě oba, byl to úplně jiný pocit než obyčejně, ale bylo to stejně krásné.
Stejně tak krásné jako byly masáže po trénincích nebo dovádění ve třech ve vířivce, nebo třeba když mě svázali tak, že jsem se nemohl hnout a pak si se mnou dělali, co se jim zlíbilo. Nebýt jich, o mnoha různých věcech bych ani nevěděl, že se dají dělat a o mnoha dalších bych nevěděl, že by se mi mohlo něco podobného líbit, často jsem si to totiž uvědomil právě až v okamžiku, kdy došlo na to, že jsme tu věc vyzkoušeli v praxi.
Zkrátka každý okamžik s nimi byl plný vášně, ale někdy i romantiky, jednou jsme prožili část prázdnin na chatě Kubových rodičů na opuštěném místě na ostrohu u přehrady, celé dny jsme se koupali, plavali a dováděli na liduprázdném místě uprostřed nádherné přírody a večer jsme se u ohně k sobě navzájem tiskli a…
Ale to už je jiný příběh, který by vydal na mnoho dalších stránek, a my raději zůstaneme u tohoto zdánlivého happy endu, i když musím přiznat, že tento vztah ve třech nevydržel. Nedošlo sice k nějaké krizi, ale postupně jsme se přestali vídat v důsledku toho, jak se rozešly naše životní dráhy.
Lukáš odešel hrát fotbal do Německa a Jakub se krátce potom také přestěhoval, naneštěstí daleko ode mne.
Ale na to, jaké to bylo poprvé, se prostě nezapomíná…