filipkn (53/178/83)

– Karlovy Vary » Drahovice
Dá se na buzny spolehnout? Zdá se mi, že 90 procent kluků/chlapů tady, kteří nabízejí schůzku nebo se jí dožadují, to nemyslí vážně. Stalo se mi to už tolikrát, že skoro ani nevěřím, že by to mohlo být jinak.
Je to pořád stejný model: Osloví mě kluk, že by se se mnou chtěl vidět (je jedno teď, za jakým účelem - ať už káva nebo sex). Pokud mi něčím vyhovuje nebo je sympatický, nějakou dobu s ním komunikuju, ON o schůzku pořád stojí, nacházíme nějakou společnou řeč, zájmy, pohledy, názory... Domluvíme si den, hodinu a místo, kde se sejdeme. Stále spolu komunikujeme, přes iboys, přes sms, přes e-mail. Dává mi najevo, jak se na setkání těší, já to oplácím. Pak už se opravdu těším.

Nakonec ze schůzky stejně sejde. Ti nejsolidnější to dají vědět třeba den předem. Něco jim do toho vlezlo. V horších případech (a těch je většina) do toho něco vleze pár hodin před schůzkou. Byl i takový, který mi dopoledne tvrdil, že si objednává jízdenku, řekl jsem mu, kde má vystoupit, že ho tam budu čekat, pak jsem mu napsal, že už mu jdu naproti, a on z toho autobusu nevylez. Kouknu na iboys z mobilu a koukám, že je online. Neodpovídá na zprávy na iboys, na sms, volaný účastník je dočasně nedostupný... Už nikdy se neozval.

To jim není trapné, že ten druhý musí svůj čas taky přizpůsobit, zařídit si své osobní a rodinné věci, aby měl volno? Jsou tak lhostejně bezohlední? Domlouvají si schůzku, když mají zvýšené libido, a když si ho uvolní, ztratí zájem i ohledy? Mají tolik volného času, že jim samotným nevadí, když jim někdo odřekne něco domluveného?

No a ještě pár příkladů, jaké důvody, že nemůžou přijít, uvádějí:
Nejede mi auto. (Asi neexistuje jiný způsob cestování)
Zapomněl jsem, že má kámoška narozeniny. (On na ni zapomněl, ale ona by to bez něj nepřežila)
Byl jsem hrozně unavenej a usnul jsem. (to byla omluva druhý den... naposledy jsme si psali 10 minut před domluveným časem...)
Máma mě nechce pustit. (dvacetiletý kluk, který běžně paří do rána... nechápu)
Musím zůstat v práci. (Syndrom doby?)
Vyrazil se mi opar. (pochopitelný důvod, pokud je pravdivý)
Nestíhám. (kdo dneska stíhá?)
Můžu přijet až v 9 a v 10 musím jet zpátky. (původně chtěl přijít na celý večer, případně přes noc)
Jsem dneska v práci, kámo. (dověděl se to asi dneska)

Ano, je jich pár, co dodrželi slovo. Standa, Roman, Pavel, Mirek, Jirka, Vašek, Vláďa. Ale jinak si člověk klidně může domluvit schůzku na každý den v týdnu a možná jednou za měsíc k jedné dojde.

Nebo se mi to jenom zdá? Nebo přitahuju nespolehlivé typy?