Euryale (39/163/53)

– Praha
k zamyšlení Až budu mít někdy čas, budu se muset zamyslet nad následujícím...
1. Naprosto mi uniká, proč tu má takové množství kluků fotografie jejich obnaženého přirození apod. Vstupovala jsem sem s tím, že jsou gayové lidi jako všichni ostatní (že jsou mezi nimi inteligenti i hlupáci, tlustí i hubení atd., prostě všechno jako normál), jen s tím rozdílem, že jsou na kluky. No, viděla jsem pár obecných seznamek (tedy těch, které se nezaměřují konkrétně na některou ze sexuálních orientací) a nikde jsem nic podobného neviděla. Pravdou je, že možná proto, že to tam nemají tak technicky ošetřené s tím varováním ohledně věku. Ale i kdyby měli, silně pochybuju, že by si tamější muži (hetero) dávali do profilů to, co zde. O ženách ani nemluvě :-)
Nahrává to (samozřejmě jen nepřímo) společenským stereotypům ohledně gayů, konkrétně pokud jde o promiskuitu. Nebo obecně dávají zdejší kluci najevo, co je pro ně ve vztahu na prvním místě? Hm, pak je hezké, že jsou tak pragmatičtí a nechodí zbytečně kolem horké kaše :-)

2. A pak jsem moc nepochopila, proč tu tolik zdejších gayů vypadá skoro jako holky. A to ne od přírody, ale evidentně tím, co ze sebe dělají. I když si zaškrtnou, že vůbec nejsou zženštilí.
Když to vezmu logicky - heterosexuální žena chce heterosexuálního muže. Heterosexuálnímu muži se líbí ženy. Proto se heterosexuální žena snaží vypadat žensky, aby se líbila tomu, komu se líbit chce. Homosexuálnímu muži se líbí muži a zároveň se chtějí zalíbit mužům, kterým se líbí muži. Proto by se měli také snažit vypadat jako muži, aby se zalíbili tomu, komu se líbit chtějí, ne? Kde dělám ve své úvaze chybu? :-)