22david    (40/192/72)

– Olomoucký kraj » Prostějov
gay lev popis
Gay - Lev bývá samotářský, ale pokud překoná svoji lenost a dostane se do společnosti, je středem pozornosti a lovcem. Málokdo pak odolá jeho šarmu, velmi mu přitom záleží na jeho image. Svému partnerovi dokáže snést modré z nebe, zároveň si jej nejvíce získáte, dokážete-li mu odečítat jeho přání z očí. Přitom však Lvi na rozdíl od Beranů a Střelců s postupujícím věkem ještě více zleniví a dobrého jídla a pohody si cení víc než pomíjivých erotických zážitků. Jsou plní energie, nadšení a touhy po osobním úspěchu. Jsou velkorysí, štědří. Lvi zásadně pohrdají čímkoli nízkým, zlým, úzkoprsým a omezeným.

Krysy mají příjemný zevnějšek, jsou zajímavé, cílevědomé, pracovité a snaží se dosáhnout bohatství. Jsou šetrné, rády shromažďují peníze, když je ovšem někdo nebo něco zaujme, zapomenou i na svoji šetrnost. Štědré jsou pouze k tomu, koho milují. Jsou pečlivé až velmi pedantské, bývají přehnaně pořádné. Často je však jejich jednání nelogické. (že by strategie?) Dokáží překonat různé překážky, nevzdávají se lehce a dosáhnou většiny svých předsevzetí. Neumějí se často ovládat, takže hněv je jejich kamarád a ten má ještě dvě věrné kamarádky, výbušnost a vznětlivost. Obvykle jsou čestné a otevřené (někdy příliš).

http://astrologie.najdise.cz/rozbor-znameni-formular/?narozeni_den=25&narozeni_mesic=7&narozeni_rok=1984&narozeni_hodina=20&narozeni_minuta=30&narozeni_mesto=49-28-17-7#rozbor-formular