tag007 (51/177/67)

– Praha 8 » Palmovka
S čím sem? Problémy s fotkou na profil - mít či nemít - dát či nedat.... nahou či oblečenou, obličejovou či bezhlavou... toť otázka.... poraďte!
Poslední dobou nevím, jak se tady na iboys vlastně nejlépe chovat. Mám všechny své fotky smazat nebo mám raději nechat jen nic neříkající abstrakce, které tu občas na některých profilech vidím.... někdy je to zajímavé podívání – nějaké to umělecké dílko nebo oblíbený domácí mazlíček.... ale většinou to potřebu vidět, jak vypadá tvůrce a majitel profilu, neuspokojí.
Já jsem se dostal někde na půl cesty – mám tu sice kresbu, ale kresbu sebe samého... a dokonce víceméně tak, jak mě pánbůh stvořil. Samozřejmě že to není úplně přesná informace, protože při nejlepší vůli nejsem schopen fotografického realismu a ani to nebylo cílem kresby. Přesto si myslím může každý udělat aspoň povšechnou představu. Další otázkou je jestli je to vlastně vůbec potřeba. Vzhledem k tomu, že sex tu už delší dobu nehledám (alespoň ne programově), nemusel bych tu asi mít nahou kresbu... natož nahou fotku. A proto občas nějakou fotku nahraju a když pak budí přílišnou pozornost, zas ji smažu, jako třeba dnes. Zároveň tu nechci kombinovat viditelně nahé foto a foto obličeje – o riskantnosti takového počínání už mě někteří jiní uživatelé iboys poučili. Takže jak z toho ven? Poradíte mi? Co byste si vy, kdybyste byli v situaci, že na iboys si jdete jen čas od času popovídat se známými, dali za fotku do profilu?
mimochodem, ano, asi ne nahou kresbu svého vlastního já... ale tu kresbu mám na profilu mimo jiné proto, že kreslím a čas od času hledám nějaké modely, kteří by mi zapózovali pro nové kresby... a slovem „model“ nemyslím fotomodely profesionální, ale kluky s relativně slušnou postavou, které by to bavilo a měli by z té výsledné kresby třeba i potěšení...