Shy.Lust (36/183/63)

– Praha
Aby to neotravovalo v profilu... jen pro toho, koho to zajímá.
UPŘÍMNOST
Upřímnost (pravda) většinou bolí ale lepší než neupřímnost(lež). Nevztekej se, neurážej se, neciť se ukřivděný, nerozčiluj se, neber to jako že ti upřímností chce někdo ublížit a já nevim čeho všeho jsi ještě schopný. Ale naopak, buď za ni rád a vděčný, že vůbec někdo našel tu odvahu to na rovinu říct.
Na druhou stranu buď upřímný i ty k ostatním (tzn. i ke mě)!
Ještě co se týče lží i "lží", tak neberu žádnou a sem na to dost háklivej. Pro mě neni rozdílu mezi nima ani mezi "velkou" a "malou" lží. Možná i spíš čim menší (zbytečnější), tim horší.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sem dost složitej, hodně citlivej a k tomu introvert -> přímo vražedná kombinace :-) (a nechtějte to po mě nikdo vysvětlovat-to neumim).
Jestli mě někdo někdy úplně pochopí, tak teda klobouk dolu. Pokud by s tim měl někdo problém, nedařilo by se mu mě alespoň trochu pochopit nebo by o to nejevil dostatečnou snahu... tak se mnou nemá co dělat!!
Rozhodující sou pro mě drobnosti a detaily. Každej je schopen velkých činů a gest. Ale to na mě neplatí a tim mě nikdo nedostane. Dělat/dodržovat drobnosti by snad právě proto, že to sou drobnosti neměl být problém. Ale opak je pravdou.
A pozor, na ty drobnosti sem OPRAVDU HOODNĚ háklivej! Takže pokud mě má někdo rád, záleží mu na mě apod. - přátelská rada: dejte si na to bacha ;-). Pro většinu z vás to asi můžou bejt nepodstatný blbosti, pro mě to sou rozhodující věci. S každym takovym vroubkem, klesá moje důvěra a vrátit ji zpátky je (skoro) nemožný.
To ale neznamená, že mi někdo bude radši něco tajit nebo tak, abych nebyl naštvanej. Až bych na to přišel -> okamžitý konec, bez nějakých debat! U mě platí presumpce viny.

ˇ^˘ ˇ^˘ ˇ^˘ ˇ^˘ ˇ^˘ ˇ^˘ ˇ^˘ ˇ^˘ ˇ^˘ ˇ^˘ ˇ^˘ ˇ^˘ ˇ^˘ ˇ^˘ ˇ^˘

Tak doufám, že sem všechny dostatečně odstrašil... :-))

Jinak kdo to dočet až sem a bez přeskakování, může si gratulovat a má u mě malé bezvýznamné plus :-)).
Jelikož nejsem žádnej model a sem dost stydlivej, rozhodně nečejte, že někomu napíšu jako první. Tak velký sebevědomí (respektive odvahu) nemám.
Takže je to jen na vás.
A taky být se mnou ať už v jakémkoliv vztahu neni vůbec nic jednoduchýho :-/.

Jinak kluka už mám.

Toť zatím VŠE...

P.S.: Nikdy není nic stoprocentní...