23errors (36/178/65)

– ČR » Praha
Proč fuckovat virtualní realitu aneb písmenka nemluví, písmenka se čtou!!!
Vzhledem k tomu, že se mi tu čím dál častěji stává, že se s někým nepohodnu a přestanem si psát, tak jsem se rozhodl sem napsat pár řádek. Budu si hlavně stěžovat a budu nejspíše i nadávat, tak prosím případné kritiky pesimismu, ať raději toto přeskočí, nebo rovnou odejdou z tohoto profilu. Děkuji.
Teď se konečně vrátím k původní otázce. Myslíte si, že tu pokecat s někým je super? Mě už se to ani moc nezdá. Proč? Protože jak je naznačeno v nadpisu, tak virtuální realita v podobě písmenek (a fotek) neřekne vše! Nebo mi snad chcete tvrdit, že písmenka vám vyjádří pocity, city a emoce? :D S prominutím se musím zasmát, ale tohle by mohl tvrdit jenom blázen. Někdo by mohl namítat, že tu máme emotiikonky (tzv. smajlíky). Ano, jistě, to máme. Ale i přesto to nenahradí vše! ...

A proč tohle všechno píšu? Důvod je prostý. V poslední době se mi stává, že si tu s někym píšu, projevíme si i třeba vzájemné sympatie všechno je v nejlepším pořádku, třeba se i chceme vidět, prostě skvělý. Ale jen do té doby než kvůli nějaké prkotině, nedorozumění, špatnému vyjádření a následnému odlišnému pochopení oproti původní myšlence se s někým neshodnu a vyústí to v to, že už si dál nenapíšeme.
A tohle mě nejvíc sere!!! Mohli bychom se vidět, lépese poznat, třeba bejt kámoši, nebo cokoliv ... nebo klidně bychom zjistili, že si nesednem a už bychom se znovu vidět nemuseli. Ale co? Hovno! ... Je tohle všchno zahozený, kvůli blbý virtuální realitě, kde se prostě nedá všechno vyjádřit a při případném nedorozumění vysvětlit. A jěště je to navíc všechno umecněno těma kokotama, který tu vytvářej falešný profily, lžou, předstíraj. Kvůli nim je tu vzájemná nedůvěřivost.
Při osobnim setkáni tohle prostě není a proto všechno >>> FUCK THE VIRTUAL REALITY!!!