Shagua (32/179/99)

– Praha 5
Emo vs Punk 8 8...xD.....mno a ne a ne dopsat ten konec...xD
Později v ložnici:






zrovna se Alex po vyvrcholení zhroutil na Billa, který si tak dosáhl svého. chvíli na něm ležel a pak se z něj odsunul aby ho moc nezatěžoval. Bill se slastně protáhl a převalil se na Alexovo břicho. Začal ho jemně škrábat na hrudi ostrými nehtíky.


"Né....." Vypraví ze sebe Alex. a Bill se jemně usměje a začne ho líbat na klíční kost.


"Ty nemáš dost..."zakňučel Alex


"Hmmm..."Bill předstíral dlouhé přemýšlení "Ne" řekl resolutně.


"To si ze mě děláš srandu"


" Ne nedělám...kdyby ano tak neudělám tohle..." a strčil mu ruku do klína.


"ÁÁÁ...nesahej na mě vždyť to bude už....."


"jen po čtvrtý......" na sadí výraz rozmazleného dítěte "....já chci ještě!!!"


"NEEE já už nemůžu...!"


"To dole říká něco jiného.." a sevře Alexovo mužství v ruce. Najednou zazvoní zvonek.


Alex ze sebe sklepe Billa se slovy "Záchrana....lidi přece jen existují...!" a hodí na sebe kalhoty s košilí. Seběhne rozjařeně dolů a po cestě zakopne o tu růžovou věc čemu Bill říkal šaty. Rychle je chytne a rozhlídne se kolem do kola kam je proboha mam jen strčit.... tak je opadne a strčí je do první skříňky kterou potká.


Otevře a ztuhne mu úsměv na rtech. Sousedka.


"Dobrý den... řekne" a zářivě se usměje na Alexe, který si bohužel myslel že to by mohlo být osvobození.
Proč zrovna já odnesu ve svým životě veškerý despotický živly….fakt nechápu!

"Něco jsem vám upekla!" a usmála se na něj a už se hrnula dovnitř jako velká voda. Kráčí pokořeně za ní do kuchyně. Dusot jako stádo buvolů Nevíte co se stane když se střetne tajfun s tsunami….?
"Dobrý den madam!" mírně zapéruje v kolenou Bill a kdyby měl sukýnku tak si jako princeznička pozvedne sousedka se na něj zaculí …počkat…Sukýnka…šatičky, volánky….a do prdele…ta růžová hrůza skončila ve skříňce s talířem…a do hajzlu….! Zatváří se jako mílius.
"Podívejte mladíku co jsem vám přinesla!" a odkryje ubrousek z talíře. Bill nejdřív začenichá. Pak se mu objeví skelný výraz v očích. Nikdy jste neměli šanci vidět větší oč. Poté se začne prapodivně kroutit. A pak - se psychicky rozteče na malou loužičku na zemi.
Njn…. To máte tak když se v Billově okolí objeví koláč…a co hůř…politý čokoládou!
"Máte nějaké talíře?" zeptá se sousedka s pohledem na Billa si uvědomí že je bude potřebovat velice rychle. Bill se hypnotizovaně zvedne jako, že jde pro čistý talíř do police.
a do prkýnka dubovýho….to si říkám punker co to je proboha za nadávku Bill už se natahuje pro talíře, když chytne nenápadně ruce a přesměruje je k myčce na nádobí. Bill nespouští pohlod z koláče a nepřítomně slintá. Ztracený případ…! Vyndá tři talíře z myčky Bill je v rauši umyje a dá je na stůl.

Sousedka nandá na talíře koláč a Bill ho spocívá jen talíř se dotkne stolu. A zapojí se do vášnivé konverzace o módních výstřelcích. Alex se potichu vytratí pryč, až v obýváků se pořádně nadechne.

Tak a teď už vím co se stane když se potká tajfun s tsunami………………Obrátěj se proti tobě! //><!