Shagua (32/179/99)

– Praha 5
Emo vs Punk 4 4
Za chvílku se pod jeho prsty a ústy svíjí jak klubko hadů. už vydí světlo na vrcholu a najednou je všechno pryč!


Co?...Unaveně otevře oči, ale Bill tam neni. Kdepak seš ty malá štěničko...tohle ti nedaruju! Nechat mě tu roztouženého a utéct mi! Vzdá to a sundá si kalhoty úplně podívá se do koupelny. Nic. sice nevim jak dlouho sem se vyrovnával s nevyvrcholením, ale nemohl utéct daleko. Jde dolů rozhlídne se .
"Já tě najdu ty moje anorektická obludko, kdepak se schovává mistr nalíčené oko?" prochází obývákem a slyší chichot ze sedačky, ale schválně se jí vyhýbá. přjde do kuchyně, vezme tam čokoládu a jde zpět k sedačce.
"Hmmm..ta čokoládka je ale dobrá!" řekne Alex a dá si kousek do úst.
"CÓŽE....kde kde?" vymrští se Bill zpod deky na sedačce " A sakra..!" když vidí Alexův vražednej výraz.
Ten nečeká a surově se na něj vrhne, začne ho líbat na hruďníček a kousne ho do bradavek až Bill zasikne. "Žádnou čokoládu nedostaneš...takle mě tam nechat ani ....grrr!" Zahodí čokoládu do kouta Alex. To se do toho pustí se surovostí Bill, despoticky si dobude místo mezi jeho rty, než se Alex naděje tak mu všechnu zbylou čokoládu z pusy ukradne. To je , ale Alexovi jedno odpoutá se od jeho rtů a zanechává sladkou stopu na jeho hrudníku. zlíbe surově jeho podbřišek a párkrát mu přejede po penisu.
Posune se zpět nahoru a začne mu líbat krk, zatímco Bill je zaměstnán cumlálím čokolády, pronikl do něj prstem a Bill slastně zasténal. Začal si ho připravovat. Teď se zase svíjel, jako klubko hadů Bill.
Znova se mu vklínil mezi jeho, steny pootevřenné, rty. A navedl se těsně před jeho otvor, ještě chvíli se snim líbal. Pak se Bill odtáhl "No tak na co čekáš..." vyčítal mu "...dělej..!" to přemlouvání mu začalo lést na nervy, a tak mu to řekl na rovinu "strč ho tam!" ale nežli Alex stačil něco udělat, Bill mu zaryl nechty do zad a posunul se níž, čímž Alex do něj pronikl až po kořen, Bill. To Alexe odzbrojilo a začal si Billa nemilosrdně brát.
Bill začal křičet něco nesrozumitelného. "Děje se něco?" zeptal se starostlivě a přestal, Bill se prohnu téměř si dosáhl svého a tak nespokojeně zamručel. " Ty seš úplnej.....grrrr!" nevěděl jak mu vynadat ale nevěděl jak tak se skonil k jeho krku a zakousl se do něj. To Alexe hodil do reality, přetočil se na záda, opřel se o sedačku a přenechal Billovi iniciativu.
Jak to poznal, tak je oba pár prudkými pohyby, o kterých Alex nevěděl že jsou možné, poslal na vrchol. Pruhnul se jak luk a pokojem se nesla ozvěna řevu, který u toho Bill vydával.


Když Alex ten zážitek mírně rozdýchal vzal Billa do náruče, který se choval jako sfetovaný jen ho omámeně objímal a něco žbrblal Alex rozuměl jen " ...promiň... nemůžu ti to říct... pro...." ale nějak to neřešil. Odnesl ho do postele, vzal ho do náruče a přikril je peřinou sice bylo ještě světlo usnuli jako, když je do vody hodí.


"Kirameke viinasu utsukushiku..." Alex otevřel oči.
"Co to sakra je .." začne sakrovat Bill.
" To je budík!" řekne Alex
"A na co budík"
"Jde se do školy!" řekne radikálně Alex a stáhne z nich peřinu.
"ale...Lexíčku ještě chvilku..!" řekne Bill, začne se tulit a šahat rozhodně tam, kde by neměl.
"Tak to ani náhodou" vzal ho do náruče, Bill se ho chytil nohama kolem pasu a držel se ho jako klíště, a nesl ho do koupelny.
"Néééé....vodičku NÉÉÉÉÉ!" ale to už byli po studenou sprchou.
"ÁÁÁÁÁÁ...VRAŽDÁÁÁÁÁ!" začal křičet Bill ale to už se mezi ně dostala voda a on skouznul dolů do kleku do vany, která byla téměř plná vlažné, spíš studené, vody.
Alex se nakonec namydlil zvednul zrouceného Billa z vody, namydlil i jeho. Pak je osprchoval teplou vodou což Billa probudilo z útlumu a začal se Alexovi plazit jak liána, která bohužel nejde sundat. Alex vzal ručníky ze skříně a začal je otírat pak přešel k posteli a na ni shodil Billa, který se prohnul v rádoby smyslné pozici. Alex povytáhl obočí a šel si vzít oblečení "Na to nemáme čas zlato!"
Bill něco zamručel a neochotně vstal z postele a přešel taky ke skříni a otevřel svojí půlku.
když jí však otevřel, odhalil zrcadlo a uviděli se v něm oba dva. Zhrozili se!


Bill měl odřená kolena a nějaké modřiny na žebrech, což se dalo ještě zvládnout oproti tomu jak včera zřídil Alexe.
Ten měl na ramenech, zádech, hrudníku, zadku, krku, nohách niní již zarudlé škrábance, v hojném počtu, čemuš vévodil obrovský cucflek, s místnými otisky zubů, který se táhnul od klíční kosti, skoro po ucho.
Bill se nuceně usměje skrčí ramena a jde si pro věci do skříně.
"No to si ze mě děláš srandu!" Obrátí se na něj Alex. Bill na to nic neřekne a něco hrabe ve skříni, když to najde tal řekne "Hmm...myslím že tohle by bylo vhodné aby sis oblékl." Podal mu černý přiléhavý rolák a usmál se jak mílius.
"Počkej až tě chytnu, ty ubrečenej parazitujcí hmyze!" Bill chňapnul po hromádce připravenéh oblečení a rozběhl se dolů. Alex stačil jen rolá mrsknout po zavřenejch dveřích "Ach jo...co s nim mam dělat...je moc rychlej. Ale včera. to stálo za to. No co. Neni možné odporovat, zlu násilím!"
vzal ze země rolák a oblékl si ho...hmmm...měl pravdu určitě to zakreje všechno.... vzal si ještě jeansy a šel dolů, kde Bill se snažil něco ukuchtit. Z jeho umění nejvíce vinikly, naprosto spálená vajíčka, která se dosud na nejvyšší plamen pražila na plotně.
"Co to tu provádíš...obludko?" zasměje se Alex při pohledu na Billa, který tupě zírá do ledničky.
"Víš co ....mohl bys to dodělat ja musim....se ještě namalovat" usmál se na něj a vypařil se po Anglicku zpátky nahoru.
Alex se teda pustil do uklízení toho svinčíku. Kolik mam času...á čtvrt hodiny to ještě stihnu...pomyslel si Alex a šáhnul pro hladkou mouku...


Zachvilku schází po schodec a ucítí vůní připomínajcí "......LÍÍÍÍÍVANCÉÉÉÉÉ!...." rozběhne se a posadí se ke stolu v kuchyni. Alex se otočí i s pánvý, sice by mu jí nejradši rozbyli o hlavu za ten bordel, ale odloží jí a vezme talíř s lívanci.
"takže ty moje štěničko, dostaneš lívanečky...." Bill na něj kouká se psí ohledem, div pod ním neni kaluž, jak u toho slintá "...pod jednou podmínkou!"
Bill začne razantně přikivovat.
"Už nikdy mi tu nebudeš vařit...jeti to jasný!" a položil před něj talíř, na kterém do pár sekund nezbyla ani kapka sirupu.
Alex se podíval skroušeně na hodinky " tak vstávej musíme jít."
Bill nasadil zkroušný výraz a odevzdaně se odploužil ke dveřím popadl tašku přez rameno. Alex jen zkontroloval jestli je všechno vypnuto a šel za ním.


Když sešli tři patra, tak Bil chtěl jít ven, ale Alex ho zastavil "počkej svezutě...prváčku!"
Nasedli na motorku, Alex podal Billovi helmu a vyjeli z garáží.
Chvíli se Bill díval na cestu, ale pak se na to vykašlal přitiskl se co nejvíce na Alexe a vnímal jeno jeho.
Za chvíli zaparkoval Alex před střední "Bille už jsme tady nemusíš se na mě tak tiskonou."
Bill neochotně slezl z motorky a za ním Alex, když si však sundali helmu, tak strhli na sebe větší pozornost než chtěli, všichni před školou.
"Voklik končíš?" zeptal se Alex.
"Ve tři..."
"Tak jo...ve tři a pět tě tu vyzvednu....chceš někam zajít?" zeptal se Bill.
"Jo mohi bysme do kina dávaj něco o labutích!" řekl Bill a nasadil štěněcí pohled. "dáš mi pusinku.." zaprosil.
Alex se rozhlídnul po zhrocení, které je celou dobu pozoruje " a co když ne?"
"řeknu všem přítomným že se mnou spíš!"
"Tak to vyjde na stejno....takže radši ať si něco domýšlej, než ať to vědí natvrdo..." přitáhl si ho blýž a dal mu jemnou pusu na pusu, ale Bill se nenechal jen tak odbýt. Hodil mu ruce za krk a násilím se mu vklínil jazykem mezi rty.
Když se odtáhli od sebe "Tak šupej dovnitř, než jim vypadnou oči!"
Bill kývnul, ještě mu vlepil pusu a vřítil se ustupujcím davem do školy.
Nastartoval motorku a odjel zaparkovat na vysokoškolské parkoviště ....no to bude průser až se to provalí....toho vysvětlování....