Shagua (32/179/99)

– Praha 5
Emo vs Punk 3 xD.....njn npíšu a píšu!...pro Kiera ♥
Už se jen ozvalo prásknutí dveří od ložnice....


"Klid Alexi...to se vyřeší...to bude vklidu....! Neboj nenaruší to tvůj klid!" Alex stojí uprostřed kuchyně utěšuje se sám a před ním stál hrnek kávy a on pouze poslouchal co se děje nahoře jelikož od tamtud se ozývali zvuky, které dávali předzvěst třetí světové.
"Ne to to teda v klidu nebude, vyhodím ven tu malou štěnici..." popadne hrnek s kavou a jde nahoru.
Když prochází obývákem tak se zastavý a vyprskne tu kávu co měl v puse na zem...
"Billééééé...co to má sakra bejt!" a zestěny se na něj zubý Bill, z fotografie o hraně 2m x 1,5m.!
Naštvaně vydupe schody...Tak teď to bylo moc a já ho z tohoto bytu vykopu....ten uvidí a neskočím mu na žádný roztomilosti...prostě pude! sevře ruce v pěst a otevře dveře.


Když vkročí dovnitř uvidí ho u skříně jak něco přerovnává. "Jak dlouho tu chceš být.." zeptá se o něco klidněji a pozoruje útlá záda jak vyrovnává oblečení do skříně.
"Nevím...asi jak dlouho mě budeš snášet..!" otočí se a přejde po místnosti. Přikročí k Alexovi chvíli se na něj dívá, pak stočí pohled dolů a pevně ho obejme tak, že skoro Alex nemůže dýchat. Jemně se o něj mladičkým tělem otírá a pozoruje jak reaguje on. Ví co dokáže a snad to bude jeho největší zbraň...Alespoň pár šťastných dní mého ubohého života bych mohl strávit s někým kdo mě bude mít rád...
Alex ohromeně stojí a dívá se na to jak ho Bill naléhavě objímá jako by nikdy neměl možnost se s někým takto objímat. Cítil to zoufaství a obejmul ho taky a pevně ho přitisknul k sobě.
Jediné co mu bylo divné jak překonal tak jednoduše to znásilnění, ale mu to nechtěl mu to připomínat.
"Alexi můžu se tě na něco zeptat?" promluvil velmi potichu Bill.
"Jistě na cokliv...!" řekl rozhodně Alex.
"Kolikrát si spal s mužem?" vybafl na něj otázku Bill a zarděl se, přeto ho stále nepouštěl.
"Ehhh...?"
"Neřikej že si s mužem ještě nic neměl....! Necováš se tak...!" zauvažoval Bill
"Ale ano měl několikrát...jen to nebylo dle mích představ!" Zarděl se netypicky Alex.
Bill jeho nepozornosti zneuži a přitiskl se k němu ještě více a rukama mu zajel pod tričko.Alex ucítil jeho chladivé ruce na zádech.
"Co to sakra děláš...?" zakřičel na něj a odstrčil ho přesto, že mu to bylo příjemné.
"Hmmm....snažim se tě svést jelikož na to mam chuť...a nevim proč děláš takový ofuky...Jako by se ti to nelíbilo!" řekne Bill a na důkaz jeho slov se výrazně podívá k jeho vzrušenému rozkroku.
"Nech mě chvíli dej mi čas...! řekl Alex a otočil se směrem ke koupelě.
"To je to jediný co ti dát nemůžu!" pošeptal si pro sebe Bill, a začal smutně přerovnávat znova věci.


Alex zavřel za sebou dveře od koupelny. Co mám s ním dělat? zamyslel se Však ty nejlépe víš sám co bys chtěl! pošeptalo mu svědomí. Tebe se nikdo na nic neptal odpoví mu rozčíleně a jde si opláchnout obličej pak se opře o umivadlo a podívá se do zrcadla. Nekoukej tak na mě! řekne odrazu. jeho pohled se stočí k poličce, najednou zrudne rozčílením " to si vážně už ze mě děláš srandu ty malá štěnice..!" zařve a vyřítí se z koupelny "okamžitě z MOJÍ koupelny zmizej ty...růžový holící strojky a depilační vosk pro citlivou pokožku!" zapitvoří se u posledních tří slov.
Bill na něj kouká jak, když spane z višně.
" A to mam bejt jak orangutan????" Za vříská na něj Bill " Já zapoměl, ale nechci patřit mezi tvůj druh!" vyplázne ještě na něj jazyk.
"Jakej druh já náhodou nejsem chlupatej, ty ubrečená obludko!" oplatí mu Alex.
"Co ty...ty...ty Kakadu!"
"Jakej Kakadu ty špatně provedenej E-xtrémní M-asturbační O-rgasme!" od větí Alex a přiblýží se k němu.
" Ha ha co ty P-říliš U-řvanej N-ábore K-reténů!" oplatí mu Bill a taky se kněmu přiblýží a stoupne si na špičky což mu moc nepomůže jelikož je o hlavu a půl menší.
"Blbe...!"
"Fintilko..!"
"Narkomane..!"
"Nimfomane...!"
přiblýžili se k sobě tvářema.
"A když pomyslím...že jsem chtěl s tebou..!" vyprskne Alex.
"Co když pomyslím že bych ti to dovolil....Bléé!" zaškaredí se Bill
"Ale prosím tě...vždyť by ses u toho rozbrečel!" zažmolí si hraně oči Alex.
"To asi proto že bys byl tak hroznej..!" řekne Bill a šťouchne do něj hrudníkem.
"Hele nech si kecy!" chytne ho za remena Alex a povitáhne ho výšeji.
"Ty si nech ke...Hnnnnn...." jeho slova zaniknou v polibku který mu z naštvání dá Alex aby dokázal že neni v tom zas tak hroznej jak si Bill myslí.
Bill se přitáhl výšeji, dal mu ruce kolem krku a zaryl mu nehty do zad. Alex mu chitl za tričko a prudce škubl, až ho z něho serval, ale tou dobou už mu Bill dávno vytahoval tričko na horu.
Na chvíli se jejich rty rozpojili aby Bill mu mohl to tričko přetáhnout přes hlavu " Škoda to tričko jsem měl rád.."v odmlce řekne Bil. "Sklapni "spraží ho Alex, začne ho z prudka líbat a přirazí ho na skříň.
Bill mu zajede rukou za kalhoty, jsou těsnější než obvykle a je v nich dost teplo. A prej, že potřebuje čas pche....citlivka! Pomyslí si Bill a obtočí mu studené prsty kolem toho co touží po svobodě.


Alex zalapá po dechu, a přirazí Billa vice na skříň. Uslyší rozepínání poklopce. Najednou s nim Bill prudce smýkne a přirazí ho na skříně zase on. chvíli se s nim mazlí rukou, poté mu stáhne kalhoty ke kolenum a jemně mu dýchne na špičku. potom se podívá na horu a setká se s alexovím modrým pohledem, na tváři mu hraje výraz " a co jako mam dělat teď ?!?"
Alex se na něho podívá strápeným výrazem a Bill na něj vyplázne jazyk a zaculí se. Neopomene se ho špičkou jazyka dotknout.
To Alex už nevydrží, chytne ho na zátylku za vlasy "Dělej!"
Bill pokrčí rameny a pustí se do práce.