dzousef    (37/187/75)

– Praha » Praha3 - Žižkov
Sommersturm...
Dlouho jsem váhal jestli jsem něco napíšu, ale napíšu. Napíšu jsem svůj příběh...určitě každý z vás zná film Letní bouře (Sommersturm). Tento film mě inspiroval abych i já napsal své tajemství. Kdo ho neviděl doporučuji ho schlédnout a nebo sii přečíst o čem je řeč...aby jste pochopili proč mě inspiroval.
Do svých patnácti let jsem byl heterák jako každý normální kluk či člověk. Ovšem vše se změnilo na učňáku...když jsem byl ve druháku tak se začalo šuškat, že jeden kluk je gay v té době mi to bylo jedno prostě jsem ho neodsuzoval každý je nějaký. Ale pro některý to byla jakási hrozba. Ovšem nevím co mě to napadlo, ale hrozně jsem chtěl zjistit jaký to je s klukem. A tak jsem udělal takovou geniální past jednou mi řekl kam se chodí opalovat a já toho využil byl jsem tam dřív než on rozložil deku a začal se opalovat. Když v tom slyším kroky. Ano byl to on...pozdravil jsem ho a dělal že nic...on si lehl těsně vedle mně. Když jsem začal jakoby podřimovat a sténat. Udělal jsem že se mi zdají erotické sny a tak jsem se otočil a začal jsem po něm chmátrat rukou. Pár krát mi ruku sundal, ale pak mi jí vzal a začal mi sní jezdit po svém těle. Ihned jsem toho využil a zamířil tam dolu už mu pěkně stál a tak jsem ho začal líbat a vše to co jsem už viděl pár krát na netu...Jemu se to taky hrozně líbilo pač mi to vše oplácel.
Jenže to byla chyba. Pak když bylo po všem se mě zeptal jak to mám řekl jsem mu pravdu, pod podmínkou že to nikomu neřekne. Jenže to byla chyba pár lidí se mě ptalo na to co a jak?!? A já řekl že si to vše vymýšlí aby mě zostudil. Nenáviděl jsem ho, ale pochopil jsem že jestli se budu skrývat tak to nikam nepovede. Chtěl jsem to říct, ale to víte pro některé to bylo k nepochopení jak si to můžou dva kluci spolu rozdávat a tak jsem mlčel nadále.
Na střední jsem sice měl pár úletů, ale musel jsem skrývat svojí identitu a dělat jakoby nic. Jako nelituju toho že jsem se setkal s lidma z chatu. Hrozně si toho vážím a mám je hrozně rád...i když to byl jen úlet. Ale vše se změnilo na vejšce v Pce. Všem jsem nalhával, že jsem heterák, někteří mě měli rádi hnedka ze začátku a mají snad radi to teď. Jenže před vánocema jsem vyšel z pravdou ven...svým nejlepším kamarádům jsem řekl že jsem Bi, ale teď vím že jsem Gay...a proto říkám co říkal Tobias v Letní bouři: To že jsem teplej, nemohu dát holce už ani pusu?!? Ovšem můžu, ale je dobrý jim říct pravdu.
Pravdu kterou bych měl říci i rodině a ne se pořád schovávat pod kamenou tváří. Jenže rád bych jim to pověděl jenže se bojím co tomu řeknou a tak. A hlavně se bojím aby mě nevyhodili. Vím sice jsem jejich syn, ale to pořád neznamená že to příjmou s klidnou hlavou?!? A proto teď víte celý můj příběh jak to vše začalo. ;o)