jerry244 (42/180/80)

– Rokycany
Jaro a láska Je zde opět jaro. Teploty dnů dosahují téměř letní výše a spousta lidí opět odkládá oblečení a bere si pouze tričko a kraťasy....
Opět jsem dnes zůstal doma sám a v klidu si popíjím své oblíbené víno a přemýšlím. Počasí několika posledních dnů mě přesvědčilo že zima už skutečně asi odešla a zřejmě se již nevrátí.
Je zde opět jaro. Teploty dnů dosahují téměř letní výše a spousta lidí opět odkládá oblečení a bere si pouze tričko a kraťasy. Jaro je obdobím lásky plodnosti. Spousta lidí si hledá partnery, nebo partnerky se kterými by chtěli sdílet část života. Rozhlédnu li se po ulici vidím mladé lidi kteří se vášnivě objímají a líbají, starší páry se už jen decentně vedou za ruce a ti nejstarší poposedávají na lavičce a povídají si. Tento obraz mě vede k zamyšlení co je to vlastně láska a jakými způsoby se dá vyjádřit. Slovy, nebo skutky, dárky, penězmi?
Láska byla prozkoumána na celém světě spousty odborníky i laiky. Bylo řečeno spousty citátů o lásce. Já osobně si myslím že nelépe lásku vyjádřil Karel Kryl
,,Láska je stav duše. Něco jiného je, když člověk vzplane poprvé, jinak ji vidí táta a máma s dětmi a jinak staří lidé v takzvaném prázdném bytě. Láska je slovo a slova jsou ošidná."
Láska je asi opravdu pouhé slovo a slova jsou opravdu ošidná. Nebo je láska opravdu něco víc? Takže co je vlastně LÁSKA??