tag007 (51/177/67)

– Praha 8 » Palmovka
Jak mi došla trpělivost
Tak jsem zase trochu pokročil v odvirtuálnění mé osoby. Zrušil jsem několik svých profiů na různých serverech. V posledních dnech se zřetězilo několik různorodých událostí a okolností, které vedly k mému poměrně silnému zklamání virtuální realitou a vztahy na ní založenými. Vím, že je to téměř zákonitý proces a netvrdím, že jsem to nečekal nebo že nenesu svůj díl zodpovědnosti... samozřejmě na mě padá minimálně polovina viny.
V oblasti SM nehrozí, že by člověk narazil tady v Čechách, neřkuli přímo v Praze, na něco reálného, rozumného s delší perspektivou. Všichni tu jen píšou, sní, případně jednou vyzkoušejí a zas běží o dům dál.
Můj v posledních několika týdnech rozvíjející se kontakt s jedním Masterem z Plzně vyšuměl naprázdno nezájmem z jeho strany (nejprve náhlá nemoc, pak úmrtí v rodině...vše vedlo k tomu, že nekomunikoval). A mě přestalo bavit se pořád pokoušet tu komunikaci nějak udržet.... Stejně tak jeden takový tady z Prahy, který zas rád nechává suby "vydusit" tím, že je opouští uprostřed konverzcae a podobně. Na to asi nejsem dost "submisivní". Má to všechno jednu výhodu - asi už si nezpůsobím žádné šrámy nebo podlitiny... maximálně oděrky na předkožce, až si budu všechno jen usilovně představovat.
S kreslením je to podobné. V posledních pár dnech mě několik modelů nechalo zarezervovat si pro ně volná odpoledne a pak se v ty dny vůbec neozvat ani neukázat.... bez byť jen SMS informace že nemůžou přijít... a to nebylo jen to.
Zkrátka bylo toho víc a nějak to na mě všechno dolehlo. Otázkou je jak dlouho mi to takhle vydrží .-))) Znám se, za chvíli budu mít zas nějakou "vlnu" a budu zpět.

Ten, kdo se mnou kontakt udržovat chce, má na mě většinou emailovou adresu, číslo na mobil a často i klasickou adresu, tak těch možností, jak se mnou udržet konmtakt, je mnoho. ICQ si většinou také nechávám funkční.
Většina těch "rádoby" známých ale obvykle nějak "ztratí mobil" a s ním i moje číslo a tak podobně... tak jim aspoň nebudu zatěžovat další telefonní seznam Budou mít jednu volnou řádku na nějaký dašlí zbytečný kontakt navíc
Ale dost o blábolení o mě... omlouvám se za ten výlev, jen jsem to chtěl nějak osvětlit pro případ, že by mě někdo na netu zkoušel hledat.