conubium (124/178/63)

– Praha » www.profitan.cz
Historicky první udělené minus na iboys uděleno uživateli: http://new.iboys.cz/ludvik.biker
ludvik.biker 01:13
čau, básně tu máš hezký. Ale taky chceš moc mladý, to se těžko splňuje. Něco ode mne na výměnu, to jsou zas životní zkušenosti.

Písmák18
Jarda Kastelán Psáno 1991

NEŽ BY SE KAMARÁDILI SE MNOU, RADŠI SI PODŘEZÁVAJÍ ŽÍLY

A to je taky ještě jedna věc, která mě obyčejně štve. Když tak čtu – byla to móda hlavně v Mladém Světě a od roku 1989, už to teď trochu pominulo, a i SOHO je víc jiného zaměření – jak ten nebo onen, ( mohl bych i jmenovat, ale nebojte se, nebudu ), když zjistil, že se mu víc líbí kluci, chtěl spáchat sebevraždu, ba se o to i jednou, dvakrát ….. pokusil, nebo se aspoň dal na alkohol, na drogy, či vstoupil do KSČ či se dal na víru …..

Radši se mrzačil, zkoušel zasebevraždit – ale se mnou se nechtěl kamarádit žádný z nich, ať jsem odpovídal na inzeráty jako mourovatý. Zkrátka, nezlobte se, ale když čtu, jak se zas nějaký gay chtěl zasebevraždit – to fakt zatínám pěsti vzteky.

Protože to považuji za svou krutou osobní urážku, jako kdybych byl nějaký zvlášť nevzhledný, odporný, plešatý, debilní a imbecilní invalida. To je něco jako hozená rukavice z rytířských dob ….. Ale pánové ze 4 %, než by přistoupili na mé, dnes už v mnohatisících rozeslané nabídky - radši si podřezávají žíly.

Já vím, jednu výhodu to – pro mne – taky mělo. ( Zrovna si čtu v novinách, že zemřel slavný světový zpěvák Freddie Mercury, sám jsem ho poslouchal rád, a víte, na co zemřel….? ) – Že se mi tak nehlásili ani ti promiskuitní, o které bych z pochopitelných důvodů nestál.

______________O_____________

Psáno původně pro časopis SOHO, ale president SOHO Jiří Hromada to neuveřejnil. Plné znění bylo uveřejněno až v létě 1992 v GAY PRESSu LEGY PARDUBICE, ovšem a přirozeně bez jakéhokoliv ohlasu.

ludvik.biker 01:13
nebo tohle

Písmák10
CHVÁLA VÝBĚRU .

Když se chceš toulat,
řekne ti :
si piš, že dneska nemám čas !

Když se chceš prát
řekne ti :
blbneš jak malé dítě.

Když bys chtěl potěšit
řekne ti :
dnes mám chuť rozbít ti hubu .

Chceš si snad koupit,
co nemůžeš mít ?
Tohle ti nikdy
nevysvětlí.

Už filozofové kdys říkali :
„ Přátele vybírej uvážlivě . „
Ale který obchodní dům PRIOR
mi zašle nabídkový katalog ?

__________O_________

conubium 01:42
Tak jsem se chystal ke spánku, ale na tohle nejde nereagovat...
Cituji Vaše životní "moudra": "Zkrátka, nezlobte se, ale když čtu, jak se zas nějaký gay chtěl zasebevraždit – to fakt zatínám pěsti vzteky.

Protože to považuji za svou krutou osobní urážku, jako kdybych byl nějaký zvlášť nevzhledný, odporný, plešatý, debilní a imbecilní invalida. To je něco jako hozená rukavice z rytířských dob ….. Ale pánové ze 4 %, než by přistoupili na mé, dnes už v mnohatisících rozeslané nabídky - radši si podřezávají žíly."

Tak tady zřejmě je něco špatně už od základu... Opravdu mě šokuje, že někdo se cítí být tím povolaným, koho někdo jen se zhrzeného nevděku odmítá jako všelék na jeho starosti... Trochu mi to něco připomíná. Když kandidovala Jiřina Jirásková do senátu a nebyla zvolena, prohlásila, že lidé nedokázali ocenit její kvality. Opravdu nestojím o takovou primadonu, a ač jsem velmi mírumilovný, "to fakt zatínám pěsti vzteky."

Opravdu nemám, na rozdíl od Vás, nic proti nevzhledným ani plešatým, či debilním nebo imbecilním, stejně jako invalidům. Zato odporný jste mi velmi (omlouvám se za upřímnost), a proto dávám po 3/4 roce své historicky první minus na iboys. Na závěr připojím snad jen už nepodstatnou výhradu k gramatickému paskvilu "zasebevraždit" a přeji dobrou noc.