myc (43/192/75)

– Praha
Původní text Kde se dá vyměnit tisíc plusek za jednoho chlapa? :-))
Jsem úplně zapomněl randit za ty roky :-) Po letech opět tady. Vstříc novým pohádkám a příběhům.

Možná to není úplně zřejmé, ale nejsem tu proto, abych někomu zpestřoval vztah.

Sex trvá 15 minut. A co potom?

Bylo by fajn mít něco společné.

A bylo by fajn vidět, kdo mi píše. Pokud nemáš fotku v profilu, pošli ji prosím v první zprávě. Jinak je to jen tlachání o ničem, to nemá cenu.
A ponožky prosím né. Nevím, o čem bych si s nimi povídal :-)

Lidi tu prezentují různé úchylky. Taky jednu mám. Vstávám o víkendu ve 3:45. Po čtyřicítce si člověk začíná uvědomovat, jak málo času mu ještě zbývá.

Víkendy netrávím doma ani po klubech. Radši to mám v lese, na louce nebo i v horách. Poslední dobou mě fascinuje pohraničí. Krušné hory, Slezsko. Kraj, který má stále svou pohnutou minulost vrytou do tváře. Ze zahraničí pak sever a severozápad.

Pod pojmem vztah si představuju něco jiného, než že spím s někým víc než s jinejma.

Nejkrásnější pohled na hvězdy je ze spacáku. Obklopené kývajícími se smrky do lehkého vánku. A štěkajícími srnci, co zapomněli spát, tak jako my dva :-)

BTW když tu tak čtu, kdo komu smí nebo nesmí napsat, co za rozměry musí být v takovém či onakém intervalu, kde musí být chlupatý a kde naopak hladký, trochu pochybuju, že se tu dá seriózně seznámit :-) A nebo jsem prostě jen divný, když parametrická vyjádření tělesných křivek považuji pro život za nepodstatná? :-)