Radim1975    (49/190/95)

– Zlínský kraj » Luhačovice - Slavičín
představa o vztahu a lasce Jsem z venkova, z VESNICE což znamená, že můj přítel by časem měl bydlet u nás doma. Život na venkově je trochu jiný, je třeba občas nějaké opravy kolem domu, zahradničení na velké zahradě a to vše spolke i hodně financí.
Nehledám nikoho, koho musím živit - na to fakt nemám.

Zajímám se o železnici, vlaky a vláčky.....

rád se mazlím, líbám a mam rád něžny sexik....

Vím, že jednou opět potkám přítele, kluka, pro kterého bude pohled do mých očí vším a jeho oči budou pro mě vším taktéž.. kluka, co se na mně usměje i když mi nebude nejlépe a kluka, kterého pohladim, když jemu bude zle....kluka, který mě vezme do kina a budem tam jeden s druhým...držet se za tlapky a vědět, že je to naše společná chvíle...... vím, že tě jednou potkám a potkal jsem už pár lásek, které se někde pokazili.... s Novým rokem přichází další naděje..přání či sen? Chci tě najít nebo ty najdeš mně, nebo se najdeme společně, na tom nezáleží.....záleží jen na tom jak moc se budeme mít rádi a budeme spolu chtít být....navždy? třeba......ale do té doby hledám kamaráda, někoho s kým si budu komunikovat, poznávat se...blbnout i jak jako kamarádi,

taky hledám fo budoucna někoho fajn, s kým časem budeme vic než přátelé, rozumět si a mít se rádi?...

...jsem od zlínska a můj přítel či kamarád časem by měl být se mnou právě zde. Hledám kluka, se kterým si budu rozumět, dovedeme v sobě najít tu úžasnou romantickou klučičí lásku a žít jen jeden pro druhého. A než se tak stane, tak si moc rád budu jen psát o životě.... tak se neboj napsat, nemusíme se hned brát :)


Chci s tebou jít do kina, sedět vedle tebe a vědět že tam jsi, že se na mně po očku díváš a já po tobě. Chci s tebou jít a ty se mnoucestou životem,jako kamarad nebo přítel, rozhodnutí je na tobě. Můžeš mě mít rad nebo milovat. Když se budem loučit tak budeš stát nehybně a přát si aby ta chvíle trvala věčně. Chci být tvůj a ty můj....kamarád nebo přítel? Mám rád vlaky.Jsem z valašského venkova a tam bydlím a mám vše, nemůžu dojíždět ani se za tebou odstěhovat!

mám rád vojenskou techniku a vlaky a vláčky

chci aby muj kluk byl pr omn e inspiraci pro zivot, smysl zivbota ....