Perdiem (36/174/65)

– Brno-město » Brno, Zlín
Penis
Na profilu mám napsáno, že nepovažuju za moc normální mít tu zveřejněné fotky svého penisu. To vždycky jednou za čas někoho inspiruje k tomu napsat mi, že jako proč si myslím, že není normální, když tady má fotky té své chlouby, však on se nemá za co stydět a já se asi za co stydět mám, když říkám, že to není normální.

Tady je asi třeba vysvětlit, že to není nějaká puritánská věc, nebo že bych kýmkoliv pohrdal, když tu má svoje nahé fotky. Ale na internetu jsme všichni dohledatelní, zvláště pak my, kteří sem raději místo fotky přirození dáme fotku svého obličeje. Někdy si říkám, jak by asi reagovalo moje okolí, kdyby zjistilo, že jsem někam dobrovolně pověsil svoje nudes. Dovedu si představit, že přátelé by se mi vysmáli, zaměstnavatel by zuřil a rodina by byla asi dost v rozpacích (ani nechci vědět, co by na to řekli moji studenti). Což je podle mě dost přirozená reakce okolí člověka, který žije to, co považuju za normální život.

Takže ne, pokud tu máte fotky svého penisu, nemyslím si (zpravidla), že se máte za co stydět. Myslím si, že se nemáte před kým stydět. A to je tak trochu nenormální.