monty (48/185/95)

– Jihlava
Brno 11.6.23´ Patrně menšina napadla svého krmiče
Jana
Poslední verze události v Brně:

Snědí spoluobčani dělali v tramvaji bordel, řidič se bál vylézt a volal dispečink, protože měla být napadena "BÍLÁ" ČEŠKA. Zatím co hrdinní Češi jen čuměli a dělali, ze nic nevidí, tak Ukrajinec se holky zastal. Mezitím dojela tramvaj na konečnou, stateční Češi se rozprchli a na místě zůstal Ukrajinec se snědými spoluobčany, kde hádka přerostla v cig@nskou férovku, kde náš snědý spoluobčan špatně odhadl situaci, Ukrajinec narozdil.od Čechů, jak byl zvyklí, neutekl, ale začal se účině bránit. Zda šlo o přiměřenou sebeobranu šetří policie.

Tak hlavně, že zase blbci a dezinfirmační scéna včele s Zvratkovou už svolávají pogromy na Ukrajince.

Jo Češi kdybyste nebyli takové podělané holubičí a zbabělé povahy, nemuseli jste se bát v noci chodit po tom vašem brněnském Bronxu, v Ústí a mnoha dalších mistech, ale naopak ti co žijí z vašich daní by se vám hodně vyhybali obloukem.
18
0
možnosti
reagovat
Čestmír
12. 6. 2023 18:10

Zní to ostře, ale bohužel, ta chovná zvířata, placená z našich daní, mají větší práva, než my, natož než příslušník řasy Homo sapiens z jiného státu...
4
0
možnosti
reagovat
Michal
12. 6. 2023 18:11

Tak já nevím, jak ostatní, ale nepřijde mi pravděpodobné, že sám chlap jen tak přijde k partě Romů a "ze srandy", dva bodne. Výše uvedený scénář mi přijde krajně pravděpodobný, respektive tak nějak tradiční.
3
0