noe.noeme (30/172/72)

– Praha západ » Zličín
Původní text o mne
Hned na úvod. Mám nějaké postavení ve společnosti. Vím že o mně kolují drby: jsem děvka a mám hiv a dám každému, a že jsem chudá socka co si hraje jen na to že má peníze...

1) tyhle drby o mně šíří zrovna zoufalci, kterým jsem buď nedal.. nebo jsou to socky a neviděli nikdy ...běžný byt... a ne hiv fakt nemám, beru prep a chodím na testy pravidelně, jsem zdravotník a mám tituly, takže o tom něco asi vím víc než kde kdo tady.

To, že mnou pohrdá tady kde jaká žumpa... tak ať, ale já fakt nemám povinnost být slušný a mílý jen protože jsem zdravotník, když se ke mně budete chovat hnusně, klidně vás pošlu do piče.

Doufám že si rozumíme... a pochopili jste že se mnou se musíte bavit patřičně, jinak nashle. Nebudu lézt do prdele kde jaké smažce a kde jakému debilovi bez práce, který má plnou hubu kecu proč nemůže pracovat. Buď pořádaný chlap co má koule, práci a žije normálně, jinak mě do prdele neotravujte.

a teď už budu milý:

Povím Vám proč je výhodné se mnou chodit...

1) mám ptáka- tak normal...
2) BMI mám 23... tak normal...
3) umím a rád vařím- umím výborné tiramisu a na balkóně mám gril na uhlí
4) nedoslýchám, takže když v noci chrápeš, mě to nevadí- vypnu naslouchátko.
5) když se rád hádáš, nevadí vypnu si naslouchátko :D
6) slyším se sluchátkem i to co nechceš abych slyšel, stačí nastavit frekvenci na telefonu... (mám na můj sluch aplikaci)
7) velká výhoda- mám modrou parkovací kartu... můžeme parkovat hned u vchodu do Lidlu. :D
8) Jsem z Marsu ale i z Venuše - to znamená, že chlap by mi měl dávat i najevo že mě má rád a zajímá se o mně...
9) nebydlím pod mostem, mám byt a mám rád čisto, pořádek a dobrou hygienu.
10) mám úžasného psa.
11) do fitka si rád zajdu, nebo nějaká dovolená na víkend, jsem kutil, a čtu raději naučnou literaturu o psychologii, zdravotnictví, intenzivní medicíně, peri-operační péči- je jedno co to je...prostě jsem sestřička a je to roztomilé povolání vím.
(pro méně chápavé, to byl sarkasmus... Vy s oblibou píšete ty jsi doktor...to je super...a pak..ty jsi sestřička...to je roztomile... i sestra může mít doktorát a mít vyšší hodnost než lékař... by the way... -_-)

Jako největší úskalí zde vidím to, že většina uživatelů získává pocit důležitosti nad ostatními. Drtivé většině zde chybí pokora, jak já se s Vámi mám bavit normálně, když mnou pohrdáte už v první komunikaci? Nepřijde Vám to zbytečné? Pohrdání zahrnuje- odezvu na ahoj jen slovem ahoj, žádné jak se máš... žádné rozšíření konverzace o dialog. Já se mám snažit dál rozvíjet debatu když jsem vám první napsal ahoj? no tak.. dále... čekám na odpověď, zpráva přečtena a vy odepíšete za 2 dny? co jsem? retardovaný? abych reagoval bez podrážděni jako by se nechumelilo? nebo jízlivé sarkastické poznamky, když někoho ještě neznáte, kór přes text ... vulgární... chybí zde POKORA a to v žalostné míře.

Spíš si říkám zda má smysl, čekat a hledat někoho, když už tolik let to nemá výsledky, pořád stejní chlapi bez zájmu, bez projevů náklonností partnerovi... dnes se to přece nenosí, projevovat zájem o někoho, že jo...

To jen já jsem ten non cool blbec, který když s někým randí tak se snaží najít způsoby jak to může fungovat, namísto protějšku, který hledá jen důvody proč to nemůže vyjít.

Je to vše jen o přístupu, ne těch ostatních ale především musíme začít u sebe v hlavě, formátovat mozek aby na to byl připravený....