vindex (39/180/71)

– Praha » Praha
O mě - přesunuto z profilu O mě - přesunuto z profilu
Lidi mě odhadují věk v reálu na +/-30. Je tomu tak, že kdo nekouří cigarety a nechlastá a není tlustá zánětlivá koule a občas drží půst je biologicky mnohem mladší než lidé jejichž těla jsou zdevastovaná oxidativním stresem buněk, především ze zánětů a poškozením DNA. Tak až mě potkáš, zkus si tipnout.

Pro mě je datum narození jen číslo co musím uvádět finančáku a pojišťovnám. Když bych si měl vybírat mezi 20letým co hulí jak fabrika nebo 30letým co nehulí beru toho třicátníka. Protože za 10-15 let z toho dvacátníka bude nejspíš troska. Zajímavostí jsou i vzácné vyjímky které znám, kde tohle tak jednoduše neplatí.

alkohol, dehet, benzo(a)pyren jsou karcinogeny, tuk nejen z pivní vany produkuje houfně prozánětlivý TNF (tumor necrosis factor). A pak je tu taky Charakter člověka, který patrně určuje náš Osud.

Mě odjakživa zajímalo to Mystérium a Tajemství, které tkví za zdravím, mládím, nemocí a smrtí. Já to ovšem i žiju, protože to musím vyzkoušet sám na sobě. Rozhodně nejím předražené nesmysly a potravinové doplňky, protože to je veskrze všechno falešné. Mladistvost začíná především v duši člověka. Mladý musíš být nejprve od "nátury". Tu duševní mladistvost si nikde nekoupíte, nikde neukradnete. Duševní mladistvost je smysl pro vyšší hodnoty než jen materiální konzum a ukájení chtíčů potravinových, mocenských, pohlavních. Je to především optimistická naivita vůči poznání Mystéria života. ;-)))

Asi jako každého tvůrčího člověka mě oslovuje krása, jak vnější tak i vnitřní. S povrchním pozérstvím a prázdným luxusem si na mě nepřijdete. Moje povaha je "pankáčská" (svobodomyslná a tvořivá), ale nechlastám ani nekouřím a neoodávám se dekadentním závislostem.

V životě je důležitý smysl pro humor a to především smysl pro humor ze sebe sama. Udělat ze sebe blbce a hanbu kdykoliv si to situace žádá. Vážní a vztahovační tak nemají šanci. Tenhle přístup mě drží nad vodou i když už jde všechno do hajzlu.

Když bych se měl popsat, tak jsem veskrze skromný, trochu drzý a stále naivní kluk, který se naučil obrazně řečeno ze slámy tkát "zlaté nitě". Právě proto dokážu prokouknout rychle pózy, masky, a veškeré to hraní rolí lidí. Některý lidi co závidí schopnosti druhým to neskutečně štve. Před mnou obstojí jenom čistá, upřímná a rovná duše. Čím jsem starší, tím víc jsem "indiánem" ve smyslu žití "in deos". Od jisté doby mě už nemůžeš urazit jako osobu. Neztotožuji se jako šašek se svým egem, ale ideály které si ctím a které jsou mi "svaté" urazit můžeš a bude to mít následky. Pro tebe.

Štíhlost a mírná osvalenost u protějšku je vítána. Rovněž jako klučičí vzhled a pozitivní vztah ke sportsgear (lycra, spandex, lesklé bundy, tenisky, tretry, kopačky).

Jako ve všem preferuji kvalitu nad kvantitou. Jsem věrný a v "hraní" vynalézavý stylem "what is exotic is erotic". :-)

Hudební videa v profilu napoví tak trochu můj systém hodnot.

Hudba pro mě je uměleckým vyjádřením emocí a čím více jich člověk zahrnuje a dokáže v nich svobodně plavat, tím více hudby si užije: lásku, krásu, agresi, hněv i abstrakci. Jedním z mála, kteří dokáží snoubit tyto protiklady v jedné skladbě je Daniel Graves / Aesthetic Perfection.

Náš charakter je náš Osud.