vindex (39/180/71)

– Praha » Praha
Vztahy, přátelství, kamarádství Definice Vztah, Přátelství, Kamarádství, etc.
Jelikož si současní lidé vykládají pojmy podle svého subjektivního sebeobrazu a chtíčů, zde uvádím Definice jak to chápu já:

Vztah
---------------
Vztah je pro mě neintimnější a nejosobnější přátelství v kterém spolu máme i sex, sdílíme svůj volný čas, peníze a i majetky. Kdo zkombinuje toto, partně se může považovat za nešťastnějšího člověka.

Přátelství
---------------
Velmi osobní vztah bez sexuálních kontaktů prohloubený a oveřený nezištnou pomocí, když se ocitneme "ve sračkách". Takové vzniká jedině poznáváním během života a je závislé především na charakteru lidí. Jedině přítel zariskuje v nouzi svůj život pro přítele!

Kamarádství
------------------
Prostě se známe z vidění a máme společnou řeč, ale defakto jsme neprošli ohněm "života", abychom poznali co jsme v jádru zač.

"Kamarád s výhodami"
----------------------------
Nový postmoderní derivát sobeckých lidí, kteří nejsou ochotni převzít na sebe závazky a chtějí se "pobavit" s dírami a ocasy. Takových kamarádů s výhodami je možno provozovat neomezené množství. Něco mezi sex na jednu noc a jenom sex s kamufláží takzavného přátelství, ale je to falešné jako Putinovy sliby.

Nejsem staromódní rádoby "svaťoušek" co by neměl nějaké "experimenty" zasebou, ale nelžu si do kapsy. V tom je ten rozdíl. :-)

Budu tady stát jako nesmrtelný etalon těchto ideálů a všechny co se ideálům vysmívají ztrestá zářící Foibos Apollo. A že už vás ztrestaných je pěkná hromada. ;-DDD