Palafi (61/178/81)

– ČR » Šumperk
Moje pracovní kariera :-)
Bol som riaditeľom jedného veľkého koncernového podniku. Kávu mi varila mlada sekretárka, do prace ma vozil osobný šofér autom Tatra 613. Raz za mnou prišli, aby som zaplatil 5 000,- SK na pohreb jedného významného člena UV KSČ. Povedal som, že za 5 000,- SK pochovám cele KSČ aj sám.
Od tej doby som pracoval ako riaditeľ malého podniku. Kávu mi varila stará sekretárka, do práce som jazdil Tatrou 603. Raz mi vytkli že som nebol na poslednej schôdzi KSČ. Povedal som, že keby som vedel že je posledná, prišiel by som aj s transparentom.
Od tej doby som robil majstra. Do práce som jazdil vlastným autom, kávu som si varil sám. Na stene som mal zavesení obraz Husáka a Lollobrigidy. Povedali mi, aby som zvesil tu šľapku dole, zvesil som Husáka.
Od tej doby som pracoval na ulici ako kopač. Do práce som jazdil na bicykli a kávu som si nosil v termoske. Keď som raz kopal, prišli za mnou aby som si presunul bicykel inde, lebo pôjde okolo sovietska delegácia. Povedal som, nebojte sa bicykel mam zamknutý a poistený.
A od tej doby som bol nezamestnaný.
Poučil som sa od vtedy, teraz pracujem v parlamente. Do práce ma vozí osobný šofér, kávu mi varí sexi sekretárka a ja teraz len sedím v parlamente, držím hubu a dvíham ruku.