klucivnesnazich (54/175/82)

– Litoměřice » Roudnice n.L. + ves u Lovosic
Prázdniny s roubíkem Co se může stát na vysoké škole
Zvládnul jsem bez problému maturitu, úspěšně i udělal zkoušky na vysokou školu. Přede mnou byly poslední prázdniny. No, během střední školy jsem si vydělával v samoobsluze, nebo na poště, teď ty místa přenechám mladším a vzhůru do Prahy, za výdělkem na pražskejch brigádách. Domů k rodičům to mám z Prahy trochu dál, takže se jedu v pátek ubytovat na kolej, na Jižním městě, ať už v pondělí nemusím tohle řešit.

Na pokoji jsem byl Břéťou. Oba jsme byli budoucí prváci. Znali jsem se už z jednoho letního tábora. Břéťa uvítal, že právě my budeme spolu bydlet, trochu si sice ze mě po táborech utahoval, tak jsem mu tu na férovku řek, že jsem gay, ať to ví, když budeme spolu na jednom pokoji, myslel jsem si, že to bylo důležité, mu to říct. Říkal, že to je v pohodě. Rád si mě dobíral za můj chlapecký vzhled – říkal mi "hošánku" což bylo sice nepříjemné, ale vynahradil mi to s jeho okouzlujícím úsměvem a docela veselou povahou. Břéťa se taky chystal na nějakou pražskou brigádu … alespoň se líp poznáme, když po prázdninách spolu budeme chodit na přednášky.

Večer jsem se zúčastnil společenského setkání na kolejích a setkal se s opravdu roztomilým klukem. Jmenoval se Jirka. Na druhej den jsme se dohodli, že půjdeme projít po Praze.. Byl jsem z toho dost vzrušený. To by mohl být on, pomyslel jsem si. Než jsme vyrazili, zašel jsem ještě zpátky na pokoj, abych tam nechal pár věcí a vzal si čisté oblečení.

Byl to jeden pokoj, s oddělenými postelemi ale jen jedna velká skříň. Břéťa ani já jsme ještě nepřemýšleli nad tím, jak rozdělit skříň na "jeho" a "moji". Prohrabával jsem věci na horní polici, když odtud spadla krabice na podlahu, rozkutálel se její obsah. Byl jsem překvapenej. Byla to sbírka bondage hraček. Pouta, obojky, plácačky ... Byly tam některý věci, který jsem neznal a možná ani znát nechtěl. Bylo tam také spoustu různejch typů roubíků. Zběžně jsem zved jeden z nich a prohléd si ho, když mě překvapil Břéťův hlas ...

"Líbí se ti, co, Jaroušku? Chtěl by sis ho vyzkoušet?"

Upustil jsem roubík a otočil se, celý červený. "Promiň, Břéťo. Není to tak, jak to vypadá. Je to jinak …."

"Vypadá to, že mi tu kontroluješ věci. Ale tys mi neodpověděl na mojí otázku…"

"Sundaval jsem si mikinu z horní police a shodil to. Spadlo to z fochu, a ... Promiň, nezlob se".

"Ne, já nejsem blázen. Chystal jsem se ti to taky říct ... o mém malém hobby. Pomohl jsi mě tímhle v nesnázích." Přistoupil blíž, nepříjemně blíž. "Tomuhle, tomu se říká roubík. Ptal jsem se, jestli si ho chceš vyzkoušet."

Ustoupil jsem stranou a mizel kolem něj. Ale on se obrátil a rychle mě chytil zezadu, shodil mě na zem. Rozplácnul jsem se na lině. Zacloumal se mnou, a já ležel na podlaze. Břéťa byl o něco vyšší než já, navíc před tím dělal nějakej sport na střední škole. Přitiskl mě hned obličejem dolů na lino. Sedl si na mně a stiskl mi ruce za zádama. Kroutil jsem se o něco dýl, ale bylo to stejně k ničemu.

"Hele ... vyhrál jsi." řekl jsem. "Tak už slez ze mě."

"Ne tak rychle, Jaroušku, chlapečku! Myslím, že si zasloužíš trest za lezení do mejch věcí."

"Neříkej mi tak. Jsem Jarda. Musím už jít, fakt! Můžeme si o tom promluvit večer, až se vrátím?" Snažil jsem se uvolnit si ruce, ale jeho sevření bylo příliš pevné.

Musím se přiznat, že mě rajcují dominantní chlapi. Ale to, co pak Břéťa udělal, mi nahnalo hrůzu. Sáhnul do hromady hraček, co jsem shodil na zem, vyndal policejní pouta a zaklapl mi je za zádama kolem zápěstí.

"Co to je, sakra? Břéťo, nedělej to! Musím bejt někde jinde. Mám schůzku. Sakra!" Snažil jsem se ho shodit, ale neměl jsem dost síly.

"A teď se podíváme, Jaroušku, chlapečku, kterej z nich jsi tak obdivoval? Aa, to je on."

Než jsem mohl cokoli slíbit, vtiskl mi gumovou uzdu mezi zuby a utáhl mi popruh za hlavou.

"Mmmmph. Ooo jjj Hmmm."

Tenhle vysoký brunet mě prostě neposlouchal. Vstal, nechal mě svíjet se na podlaze, přešel ke skříni a vrátil se s klubkem lana. Udělal mi několikrát smyčku kolem kotníků, a utáhl úhledná pouta. Uchopil moje ramena, posadil mě na kolena a pak do dřepu. Vytáhl jsem se podle jeho pokynů podél ramen na dřevěnou židli s rovným opěradlem, kterou si mezitím přitáhnul ode zdi. Otočil mě a pustil do židle, pevně mi utáhl pouta kolem paží .

"Cccc tttt???“ křičel jsem přes roubík. "Aaa ccc ttt ddll!"

Vrátil se ke skříni a přinesl nějaký další lano a omotal mi ho kolem mýho hrudníku, zároveň kolem opěradla na židli a utahoval ho pevně. Pak si vzal další kus lana, udělal smyčky mezi kotníky a připoutal ho ke spojovacímu řetězu pout.

"Vypadáš tak nádherně, Jaroušku“ Urovnával si fald na svých džínách "Černý roubík je tvým perfektním módním doplňkem ke tvým světlým rysům a pěkným modrým očím. Nechám tě tu samotného beze svědků, hošánku, svázaného, mlčícího."

Škubnul jsem za lano a vykřikl "Aaa jjj jít ooo mmccc akkkrrr. "

"Ha-ha. Nečekal jsem úplně tohleto" řekl. "Musím se převlýct. Jdu si zaběhat."

Když si Břéťa vytáhl ze skříně košili, začal můj telefon bzučet. Ležel na mým psacím stole a byl nastavenej, aby vibroval.

"Ale…, to vypadá , že ... Jirka ti volá ... Chceš, abych mu odpověděl? No, můžu mu říct, že jsi tu právě teď svázanej."

Zíral jsem tupě na něj. Bzučení zastavil.

"Možná, že zavolá zpátky."

Béťa pokračoval u svý skříně přede mnou, vychloubaje se svou svalovou hmotou a jeho vypracovaným zadkem. Dělal šprýmy se mnou, já byl jako jeho nucený publikum. Nepoznal jsem, jestli mně škádlí, protože jsem gay, nebo jestli to myslí vážně. Ať tak, či onak, užil jsem si show. Cítil jsem silné vzrušení ve svém rozkroku.

Oblékl si boxerky a kraťasy, tričko, ponožky a tretry. "Teď si jdu ven zaběhat a očekávám, že budeš tady, až se vrátím."

Došel ke dveřím, pak se otočil. "Ale, ... já mám nápad ..."

Břéťa přišel ke mně a poklekl, rozepnul moje džíny.

"Mmmmm?" zakoulel jsem, vytřeštěnýma očima.

Vzal můj mobil a strčil mi ho do poklopce, tlačil ho proti mému, napůl ztvrdlému údu a zavřel zip.

"Doufejme, že Jiřík opět zavolá," řek, když odcházel. Pak zamknul dveře.

Jirka volal znovu. A znovu a znovu. Nemoh jsem uvěřit, že moje první procházka s ním je v háji. Já smolař! A navíc tohleto je náročný, furt to vibruje, když zavolá.

Kroutil jsem zápěstím a snažil se dosáhnout na uzly, ale nemohl jsem je najít. Lano spojující pouta na kotníkách bylo uvázaný až někde pode mnou, mimo můj dosah a bylo příliš utažený, než aby mi dovolilo vyvléknout se z úvazů uvázanejch kolem hrudníku. Břéťa je v tomhle dost dobrej, myslel jsem si.

Konečně, slyšel jsem klíče ve dveřích. Břéťa byl pryč asi hodinu, ale zdálo mi to jako věčnost.

"Aaa, ty tu na mě čekáš, hošánku." řek, když vešel do místnosti.

"JJJ čurat jít mmm whumm" křičel jsem.

Břéťa si stáhl triko a pak stál nade mnou, s jednou nohou na každé straně židle, vychloubajíce se zpoceným tělem. Přitáhl si mou hlavu k hrudi. "Chceš ochutnat něco z tohohle, Jaromíre?"

Já se až lekl, když použil mé vlastní jméno a podíval jsem se na něj. Snažil jsem se promluvit, ale vyšla jen bublina a z boku úst mi začaly téct sliny.

Břéta na chvíli ztichl a myslím, že jsem zahlédl i něhu v jeho očích. Pak si stáh kraťasy a boxerky... Jeho úd povyskočil, kousek před mýma užaslýma očima. "Nebo bys raději sál tohle, Jaroušku?"

Pomalu rukou tlačil jeho úd blíže k mým nedobrovolně otevřeným ústům. Viděl jsem čirou tekutinu začínající prosakovat ven. Pak přestal stejně rychle, jako začal. Sáhl po šortkách a narval se do nich zpátky.

"To je špatnej druh roubíku." ustoupil a došel ke skříni, kde byly jeho hračky stále ještě rozsypaný na podlaze. "Tohleto je prstencovej roubík," řek, když se vrátil. "Je navrženej tak, aby ..., ehm ...". Jeho hlas ztichl na okamžik…

"Chceš si ho vyzkoušet?" řekl, když roubík visel před mým obličejem. Podíval jsem se na něj a naše oči se na okamžik setkaly. Břéťa se taky červenal. Bez porušení očního kontaktu hodil kruhový roubík zpátky k otevřené skříni. "Možná někdy jindy. Musím se jít osprchovat."

Šel směrem ke sprše, tu mi zazvonil telefon. Otočil se a usmál se. "Já už na to zapoměl. Už ti Jiří dělal dostatečně dlouho společnost?"

Kleknul a rozepnul moje džíny, vyndal můj telefon z improvizovaný skrýše. Téměř okamžitě došlo k napružení mých boxerek, by si jistej, že si všiml i mokrého fleku.

"Jaroušku, tobě se to líbilo!" zvolal a vstal. "Hmmm, jsem rád, že…"

Zamířil do sprchy, byl tam poměrně dlouhou dobu. Asi budu čekat zase sám, pomyslel jsem si. Takhle tady frustrovaný ...

Břéťa byl ještě vlhký, když se vrátil s ručníkem kolem pasu. Doufal jsem, že mi předvede další striptýz, ale nepředved. Měl nějaké šortky a tričko, mě si nevšímal. Pak se otočil a sednul si mi na klín, zadíval se mi přímo do očí.

"Tenhle roubík musí být už docela nepříjemný, takže ti ho vyndám. Ale musíš mi slíbit, že budeš zticha. Dobře? Ano?"

Přikývnul jsem.

Sáhnul mi za hlavu a rozepnul popruhy, jemně vydal gumový kousek z prostoru mezi zuby. Kroutil jsem čelistí, snažil se ulehčit stísněným svalům.

"Břéťo, prosím tě, nech už toho ..."

Položil prst na mé rty. "Pamatuj na svůj slib. Dokážu ti ho bleskově nasadit zpátky."

Kejvnul jsem.

"Tvůj trest ještě není u konce. Tvoje ústa mi sice říkají, abych přestal, ale tvůj ..". díval dolů na můj rozkrok ..."říká, abych pokračoval. Tak tu na mě tiše čekej ..."

Neměl jsem jinou možnost, než čekat, tak jsem se jen díval, jak odchází z místnosti. Slyšel jsem rachot nějakýho nádobí v kuchyni. O 20 minut pozdějc se vrátil s namazaným chlebem a polívkou na podnose. Vytáhl další židli a položil podnos na ní.

"Budeš mě krmit ... jako dítě?"

"Pokud bys radši měl hlad, celou noc ..."

"Celou noc? To nemůžeš myslet vážně!"

"Zapomněls na slib?"

Jen jsem se na něj upřeně zadíval.

Cítil jsem kus chleba na rtech. Byl jsem už hladovej. Chleba jsem snědl, až jsem málem Břéťu kousnul do prstů. Pak mě krmil polívkou. To byla ve skutečnosti i pro mě odměna ... polívka mi totiž stékala po bradě a on mi jí něžně utíral ubrouskem. Pokaždý, když se to stalo, se na mě usmál. Břéťa byl hezkéj kluk, ale když se usmál, tak byl neodolatelnej.

Odnesl podnos zpět do kuchyně a vrátil se za několik minut. Rozvázal mi uzly za zádama a začal odmotával lano z mé hrudi.

"Ty mě chceš ... pustit?" Řekl jsem, se směsicí úlevy i zklamání.

"Ha ha. Ne, já tě chystám do postele." Zaváhal. "Teda, pokud bys raději nechtěl strávit noc přivázanej na židli…?"

"Ne, to nechci!"

Rozvázal lana který mě poutaly na židli, úhledně smotal každý z nich.. Pak mi pomohl vstát a poskočil se mnou nad na okraj postele a opřel mě proti čelu postele.

"Teď ... Jardo. Pouta jsou skvělý pro znehybnění, ale je strašně nepříjemný s nima spát. Takže ti je sundám, a přivážu si tě k posteli s tímhle lanem. Pokud budeš ale vzdorovat, nasadím ti zase pouta a tvoje spoutání bude velice nepříjemný. Rozumíš? "

Přikývnul jsem.

Naklonil jsem se dopředu, zatímco se Břéťa natáhl za mě, otevřel mi první klepeto. Jak jsem vytáhl svojí ruku dopředu, odemkl druhé. Mnul jsem si zápěstí, zatímco on připravoval nějakou smyčku z prvního lana. Chytil mé levé zápěstí, ale trhnul jsem jím zpátky.

"Vydrž, chviličku," řekl jsem a stáhl si košili přes hlavu. Břéťa se na mě podíval přes obočí. "Spím jen v boxerkách ... to víš, že jo?"

"Moc mluvíš" řekl, když mě znovu chytil za zápěstí a přivázal ho pevně na jedné straně čela postele. Přesunul se na druhou stranu postele a připoutal mé pravé zápěstí. Pak šel k nohám postele a škubnul mi za nohy, až jsem ležel naplocho na zádech. Povolil provaz kolem mých kotníků.

"Jen boxerky, takže..." řekl a zatáhnul za moje džíny. Moje boxerky sklouzly trochu dolů, džíny stáhl ze mě, můj úd se postavil do pozoru, jak byl volný. Břéťa se na něj podíval a usmál se, ale nic neřekl, jen mi znova ovazoval kotníky. Pak dalším provazem přitáhnul moje uvázaný kotníky k nohám postele.

Pak si přised vedle mě na posteli a díval se na můj úd, který prosil o pozornost. Natáhnul se a dotknul se ho, jemně posouval prstem nahoru a dolů, jemně ke spodní straně. Zastavil a držel prst na jednom místě na chvíli, šklebil se na mě.

"Tohle nebudeme dělat, co?" Sklouzl prsty pod gumu mých boxerek a vytáhl je nahoru, dávaje pozor na kůžičku mého údu, co už teď ležel na mém břiše. Přestal, když byl přesně nad žaludem. Nechal ho ležet.

Došel znovu ke skříni, a vrátil se s něčím jiným v ruce. Vlezl zpátky na postel, obkročil mě a náhle se jemně opřel o vršek mého pulzujícího údu.

"Tohleto je roubík s dildem.“ mávl jím přede mnou. "Udrží tě v klidu, ale můžeš ho i cumlat."

Jak přistoupil k mé puse, otočil jsem hlavu na stranu. "Počkej…"

Odtáhl se.

"Jak dlouho mě chceš držet takhle svázanýho?"

"No, pokud není přelom tří týdnů dlouho..." Usmál se na mě a čekal. "Jak dlouho chceš, abych tě nechal svázaného?"

Svraštil jsem obočí a přemýšlel, moje mračení se zatím změnilo v úsměv. "Kolik dalších roubíků máš?"

"Ha ha," zasmál se, když zasouval kolík z měkké kůže do mých úst. "Spoustu!"

Poté, co zapnul řemeny za mojí hlavou, Břéťa přejel prstem po mé hrudi a znovu se opřel o můj úd.

"Víš, Jaroušku ... Jardo, od tý chvíle, co jsem tě znal, snil jsem, že tě svážu."

A já jsem snil o tom, mít tě v posteli, pomyslel jsem si. Ale vše, co ze mě vyšlo, bylo jen "Mmmmmmm."