entropy01 (37/189/63)

– Praha
Čumil Franta (18+) Na krku se mu houpal dalekohled, který byl nedílnou součástí jeho výstroje. Říkejme mu třeba Franta. Věkem byl už nějakou dobu stařík, ale rád chodil na procházky podél nádrže. Byl docela povahou trpělivý a ve spojení se silným dalekohledem a dobrou kótou se mu sem tam poštěstilo, když se u vody slunily ženy. Vybíral si hlavně páry, které nevydržely dlouho ležet netečně na slunku. Zvlášť v tomto zákoutí vodního díla....
Na krku se mu houpal dalekohled, který byl nedílnou součástí jeho výstroje. Říkejme mu třeba Franta. Věkem byl už nějakou dobu stařík, ale rád chodil na procházky podél nádrže. Byl docela povahou trpělivý a ve spojení se silným dalekohledem a dobrou kótou se mu sem tam poštěstilo, když se u vody slunily ženy. Vybíral si hlavně páry, které nevydržely dlouho ležet netečně na slunku. Zvlášť v tomto zákoutí vodního díla.

Pokud byl Franta v dosahu, jeho dalekohledu nic neuniklo. Druhou ruku měl sem tam zaneprázdnenou, protože čumět ho nad míru vzrušovalo. A co teprve, když se za křovím nedaleko mihnul nahý zadek. Franta se rozhodl, že trochu změní svoji pozici a přiblížil se ke křoví z boku.

"Ahh, zas ti buzeranti! Nemají dneska vůbec vychování!" Odplivl si, když najednou viděl nahé zadky dva. Ale ani jeden nepatřil ženské. Přesto zíral skrz co tam vývádějí. A věci znechuceně komentoval. "Ženskou si najděte!" Procedil mezi zuby. A jako by vyslyšeli jeho přání, za křovím se objevil třetí zadek, podle předku tentokrát ženský. "Vždyť ji tam máte! A ona na ty buzny snad bude čumět!" Řekl si Franta a musel trochu naleštit čočku, protože se mu zamlžila.

"No proto!" Řekl, když se žena začala věnovat jednomu z mužů. Byl to pro něj takový rajc. Už skoro byl, když se muži začali věnovat zase sobě. "Ále to snad ne!" Řekl, když honit přestal, ale přesto se udělal. Zaujat dalekohledem si nevšiml, že si postříkal svoje maskované kalhoty. "No, ženská na 7 z 10, ale kvůli borcům celek za 2 z 10. Řekl si a přesunul se o půl kilometru dál, kde se často opalovaly ženy nahoře bez. Sem tam i dole bez. Vzal svůj dalekohled do trochu ulepených rukou a zaměřil se na jednu paní, snad asi kolem čtyřicítky.

Nebyla tak hubená, jako ženy vedle, ale měla cosi do sebe. Dokonce to vypadalo, že se chvíli dívá jeho směrem, ale vidět ho nemohla. Rozepl si zase kalhoty a představoval si s paní různé věci. Ta mu však v představách nepostála a šla do vody. Franta se proto zaměřil na jiná koziska. Jak s oblibou říkal. Chvíli koukal po okolí, když se naproti něco zalesklo. Jeho dalekohled teď zabíral vršek protější skály.

Jakoby na ní zahlédl chlapa. A jo. Měl taky dalekohled a též to vypadalo, že si hrabe v rozkroku. Planina pod skálou byla asi na kozy vyhlášená. Franta byl cosi jako sezónní honič. V zimě toho zde moc k vidění nebylo. Zato v létě nevěděl, kam koukat dřív. Teď viděl nějaký pár zajít za okraj mýtiny. Byl zvědavý, a tak František zase přesunul svoji pozici. Musel slézt o něco níž, aby se tam dostal, protože skála se jinak obejít nedala.

Na chvíli pár ztratil z dohledu. "Cože? Lezu sem jen kvůli tomuhle?" Řekl naštvaně, když pár sice rozbalil deku, ale vybalil na ni z batohu nějaké žrádlo. Jakože piknik u lesa. František musel cestou přes nějaké kopřivy. Honit u toho, jak si pár dává svačinu ho nebavilo. Chvíli počkal, ale pár si asi dal svačinu vydatnou, protože se oba jen rozvalili na dece a jen začali podřimovat. Takže nebyl u nich příslib žádné akce. Františka to naštvalo, ale za chvíli měl na mýtinu koz výhled z jiného úhlu.

Opět se mu do zorného pole dostala čtyřicetiletá paní, která už dávno vylezla z vody. Tentokrát si na nich ležela a byl vidět, jak má v zadku zaražené plavky. František si s ní představoval kdovíco. Ale oslovit ji by si asi netroufl. Na ni už je dost starý. Přesunul se níž, aby měl výhled z blízka zpoza křovisek u vody. Skoro na tom samém místě, co viděl dnešní trojku. Vytáhl penis a chvíli koukal dalekohledem po okolí. Za sebe se však nepodíval.

"Hahaha, dobrý den!" Slyšel za najednou sebou hlas. Byl to muž kolem třicítky.

Franta pustil dalekohled a oběma rukama schoval penis do kalhot. "Nenechte se rušit!" Řekl mu hlas. "Klidně ho zase vytáhněte! Já to viděl!" Povzbuzoval ho hlas. Franta se otočil a spatřil muže s penisem venku. Divil se, že ho na tom cosi vzrušuje a taky neudržel penis ve svých kalhotech. Sotva se vzpamatoval, muž k němu přistoupil a za penis ho chytnul. Byl to neuvěřitelně divný a zároveň vzrušující pocit, takže se nechal a sledoval okolí.

Uviděl jen záblesky z protější skály. Mezitím ho neznámý muž udělal, a než ho stačil zarazit, tak mu olíznul žalud. "Divný tuze!" Pomyslel si Franta. Nevěděl, jestli má dotyčnému poděkovat, nebo vynadat, ale nenadržený se klidil z cesty zpátky na předchozí kótu. Neznámý muž nestačil pobrat, jak Franta rychle zmizel. Franta si uvědomil, že to byl jeden z mužů, které viděl dneska ve trojce. Teď nevěděl, jak hodnotit.

***

Autobus se neochotně zakusoval do serpertin. Dědka Frantu otravovalo, jak motor při snaze autobusu vyjet kopec mění zvuk. Hráz musel docela objet, aby se dostal ke své milované a v mládí svýma rukama zbudované chatě. Autobus byl poloprázdný, jen pár sedadel před ním seděl pár. Všiml si ruky jejího partnera, jak ji hladí po stehně. Zasnil se a hrábnul si do rozkroku. Pak se kouknul za sebe, zda tam někdo není. Nebyl.

Franta si rozepnul kalhoty a vyndal svůj penis. V autobuse to ještě nedělal ani za mlada. Bylo na tom pro něj cosi vzrušujícího. Začal pár tahy, kdy se ruka jejího milence přesouvala pomalu ke klínu. Frantu to rajcovalo maximálně, že najednou nevěděl v té rychlosti, kam to má stříkat. Místo sedačky před sebou to zamířil na okno. Stejně už vystupoval na další zastávce, takže nic se mu uklízet nechtělo. Takhle to stačí jenom umýt, kdežto z opěradla sedačky by se to asi dostávalo hůř. Natolik byl ohleduplný.

"Kurva! Zastavuju!" Křičel na něj řidič, když mu neustále pískalo znamení o zastavení. Ani poté však nahluchlý Franta nepřestával znamení mačkat, protože minule řidič zastávku přejel. Řidiče však tentokrát neustálým mačkáním znamení nasral natolik, že zastávku přejel opět. A dědkovi zastavil o pár set metrů dál mimo zastávku.

Když Franta vystupoval, mihl se kolem páru s vytaženým penisem, který si v rozrušení zapomněl zandat. Když si to při vystupování uvědomil, postavil se ke kolu autobusu a začal na něj močit. Za to, že řidič opět minul zastávku. A kdo to má do toho kopce furt lézt. Slyšel ještě řidiče, jak mu sprostě vynadal a autobus odjel. Franta se vydal do kopce po svých s těžkým batohem plným nákupu z Kauflandu u Prahy (to kvůli slevám). Vzpomněl si, jak se tam kdysi daly sehnat pěkné pornočasáky a nostalgicky zamáčknul skoro slzu.

"Krávo! Sou tu chodci!" Zařval na felicii, která ho málem srazila, protože stál na špatné straně vozovky. Pak ho však málem porazil cyklista, který z kopce musel jet snad přes 60. František na kole kdysi jezdíval, ale moc ho nebavilo šlapat do kopce. Když se plahočil dál do kopce, na pravo se objevila lesní cesta. Uviděl narychlo odstavené auto a ženské nohy v něm, které byly roztaženy v divné poloze. "Aj!" Řekl si, když přišel blíž a chvíli koukal.

"Hej! Na co čumíš more?!" Ozvalo se najednou z okna auta. Franta šel zase dál. Od známého měl katalog kurev z nedalekého bordelu, a přemýšlel, jestli mu ty nohy nejsou povědomé. Ale už za nima léta nebyl. Jednak to lezlo do peněz a dál pro něj bylo rajcovnější páry spíše pozorovat. Teď na to neměl náladu, protože se plahočil nazpátek do kopce, který místní nazývali "Kurva Kopec!". Ale z něj měl možnost obdivovat krásnou přehradu.

Dokonce i chatku si postavil tak, aby měl dobrý výhled. Ale na hambaté páry si musel zajít kousek vedle. Pro tuto zálibu jej kdysi zlákal soused od vedle, který byl vyhlášený prasák a Franta od něj v sedmdesátých letech dost pochytil.

Tenkrát se tu jezdily opalovat kozandy z NDR. Z nich se mu stavěl na počkání. Franta vybalil z batohu svůj omšelý dalekohled, aby se kouknul jen tak cvičně. Ale uviděl jenom rybáře v loďce. I ti tam sem tam stahovali gatě, ale to Frantu moc nezajímalo. Považoval se za hetero a onanující chlap v nem vzbuzoval většinou odpor. Vzpomněl si přitomna svou dosud jedinou zkušenost se stejným pohlavím, když mu ho vyhonil asi třicetiletý muž, který se tam objevil, když byl na čumendě.

Nijak po podobném zážitku už netoužil. To byla jen jakási výjimka. Honící muže však pozoroval dál, byť to pak různě komentoval. Občas si to dělali v loďkách, když se zdálo, že jsou dost daleko od břehu. Jeho dalekohled však přiblížil vše.

***

František zevloval na terase svojí chatky a kochal se výhledem. U toho poslouchal jeden desetiletí starý prasácký pořad jednoho samozvaného doktora. Měl všechny díly na kazetě a chatkou se rozléhalo telefonické vzdychání jedné nešťastnice zachycené před patnácti lety. Frantovi z toho vždycky tvrdnul. Po skalní cestě nikdo moc nechodil, a tak si ho přitom zase honil. Tady by asi stejně nikoho moc nepohoršil.

Rekord v pohoršených lidech byl kdysi řetízkáč, kam vlezl se sousedem naprosto nadratý. Taky to pak podle toho vypadalo. Lidí tam bylo dost, takže musel na záchytku a strážníky na něj zavolala už paní z maringotky vedle, které zkřivil hlavěň vzduchovky ve snaze "narovnat mušku". Na záchytce si to pak docela "užil". Rád na takové okamžiky vzpomínal. I když si teď leštil bambus na svojí terase. Sem tam se dole na vodní hladině minula loďka. Ale nic moc zajímavého ke koukání. František si zapálil cigaretu a byl dost naštvaný, že v autobuse kouřit nemohl. Kouřil zásadně ručně ubalené bez filtru.

Dech mu docela ještě sloužil, když se dral do kopců, aby mohl v klidu pozorovat. S sebou si bral svuj ultrazoomovej umaštěněj dalekohled, který přibližoval jako divý. A že u přehrady viděl věci! Jako správný pozorovatel si vedl podrobný deník, kam si všechno ze svých výprav po okolí zapisoval. Odhadovaný věk, míry. Dokonce konkrétním lidem, které vídal častěji přiřazoval svoje jména. Pak si psal, co všechno dole u řeky dělali. Neušel mu ani piknik.

Když si zapsal nějakou akcičku, rád se k ní pak vracel, aby se mu vybavily veškeré podrobnosti. Zjistil, že některé páry dole mají oblíbená místa. A někdy si tam dámy vodí pokaždé jiné muže. Z dálky se to fotit moc nedalo, ale sem tam se mu povedlo přiblížit se až na dosah, kdy postava na fotce neměla pár pixelů. Experimentoval taky s držákem vlastní výroby, který mu fotoaparát držel před okulárem dalekohledu.

A tak mohl pořizovat i četné dálkové snímky, které by mu mohla závidět lecjaká vesmírná sonda. Ale nádstavec se stojanem byl na výpravy nepraktický. Spokojil se s válením na zemi s dalekohledem v ruce. A sem tam i obratným připlížením k sexem zaujatým párům. Tentokrát se rozhlédl, jestli za ním někde nečíhá samotný onan, který by ho chtěl přesvědčovat.

Včera viděl docela prasárnu v křoví u vody, kdy žena strkala svému muži něco do zadku. Možná i svoji ruku. Moc ho to nevzrušilo, ale vzal tím zavděk, že se aspoň někdo odvázal. Jiné páry ležely způsobně na dekách, a ve křoví okolo byl sem tam nějaký honič. František měl na protějším břehu konkurenci v podobě pána s dalekohledem, který se mu na slunci docela lesknul. Pán si také hrabal do rozkroku, zcela nepokrytě.

V údolí koz tentokrát moc nebylo k vidění, tak se František přesunul zase zpátky a cestou potkal nějakou třicítku. Nedbal toho, že mu z kalhot cosi civí. Najednou uslyšel ženské vzdychání ze směru jeho chatky. Občas se mu v návalech sluch vracel. Byl natěšený, co vše na lesní cestě nenajde, ale byl to jen kazeťák s prasáckým pořadem, který zapomněl vypnout.

***

Pro občasnou změnu perspektivy měl dědek Franta tajnou zbraň. Byl jí žlutomodrý nafukovací člun, který si nechával nafouknutý v kůlně. Stačilo ho vždycky jenom snést o něco níž k vodě, kam se musel prodrat přes zarostlou cestu. Člun mu poskytoval obrácený pohled zdola nahoru, kde se občas dalo taky něco vidět. Franta měl staré plavky, které spíše vypadaly jako modré slipy.

Valil se mu přes ně bachor narvaný v bílém tričku. To když se v loďce rozvalil na krále. K vodě si kromě nedílného dalekohledu nesl i dvě pádla, kterými trochu neobratně uděloval člunu potřebnou rychlost tak, aby se mohl trochu vzdálit od břehu.

Když zastavil na perfektním místě, krytý skálou, vzal do ruky dalekohled a rozhlížel se po okolí. Hlavně po břehu. Byl sice zarostlý, ale Frantu zajímaly mýtiny u vody, které se ochotně daly očumovat. Když byl dost daleko, dal si přitom jednu ruku do rozkroku.

Když nedržel dalekohled ve druhé ruce, měl v ní krabicáka pravidelně litého do pět let staré PET lahve, kterou si nosil na svoje výpravy. To nebylo nic oproti sluchátkům a historickému walkmanu, který si nosil s sebou (ne není to erotická pomůcka). Nechal se pohodlně unášet nenápadně proudem a pozoroval.

Sem tam se mu vyhlo nějaké plavidlo, ale moc jich nepotkával. Koukal zrovna na oblíbenou mýtinu koz. Zrovna zaměřil jednu paní, jejíž poprsí se mu skoro nevešlo do zorného pole optiky dalekohledu. To jej docela vyrajcovalo.

Byl rád, že si mýtinu může dneska prohlédnout z jiného úhlu, než shora. Koukl vedle na "Křoviska buzíků", zda nezahlédne nějakého honiče. Dneska to vypadalo, že tam asi nikdo nebyl. Přes veškerou snahu přes křoviska nezahlédl žádný pohyb. Na mýtině koz se to však vnadami jenom hemžilo pro prasáka jako on.

Sjížděl pohledem od jedněch k dalším a v duchu je hodnotil. Když se udělal, napadlo ho, že by mohl zajet blíž. A tak se chopil obou pádel a pádloval jako zběsilý. Bylo mu jasné, že dalekohled musí schovat. On přece pluje jenom kolem a dalekohled má na pozorování ptactva. Vítr byl však jiného názoru a Franta se docela zapotil, než se k mýtině koz dostal.

Cestou si na posilněnou musel dát kousek lovečáku a chleba, který krájel na malém prkénku, které si do člunu přinesl. Nevěřili byste, co vše se dá v takovém nafukovacím člunu všechno dělat. Když to všechno zapil PET krabicákem, pustil se do pádlování.

Teď už byl doslova na dosah. Jeho "Čum-um know how" dosahovalo docela vysokých hodnot, takže si pohled na jedna prsa z deseti metrů užíval jenom krátce, aniž by riskoval znechucené a zašklebené pohledy dotyčných dam. Byl v tom už mistr, takže se nechal unášet větrem zase pryč, zatímco svoji erekci kryl pádlem. Kdybyste ho znali, řekli byste si, co vše ten dědek nevymyslí. Víno na posilněnou mu už došlo, takže sešrotoval zbytek lovečáku a dal se do pádlování zase za skálu, aby si ho mohl vklidu vyhonit a sepsat si svoje dojmy.

***

Druhý den po své plavbě měl Franta takové pnutí, že se rozhodl navštívit po letech "bordeláč". Jak tomu sám říkal. Vybral si místní bordel "Na vysoké noze." Na autobus se mu čekat nechtělo, tak to vzal jako zdravotní procházku. Cestou si prohlížel zežloutlý neoficiální katalog prostitutek. Když vstoupil dovnitř, zjistil hned po krátké rozmluvě s "barmankou", že se ceny za ty roky docela změnily.

"A nemoh bych mít nějakou slevu?" Vyhrabal z kapsy zažloutlou kartičku z dob, kdy tu byl stálým zákazníkem. Byly na ní nějaké samolepky. "Co to je?" Zeptala se barmanka nechápavě a zkoumala kartičku. "Katalogy nevedeme! Ale tahleta tu už nepracuje. A vůbec to byl jinej podnik!" Řekla barmanka, když ji Franta ukazoval zakroužkované stránky. "Lady Derivace už tuplem ne!" Odsekla barmanka.

"Ta byla moje oblíbená!" Pomyslel si František. "A co byste si tak představoval?" Zeptala se barmanka už nevrle. "Malý moment!" Řekl Franta a zalovil v batohu, kde měl v deníku pečlivě poznamenán vzhled čtyřicetileté paní, kterou chodíval pozorovat na mýtinu koz. Měla výrazně nadprůměrné vnady. "Hmmm, hmmm." Řekla barmanka. "Zkuste ženu číslo dvacet čtyři! Ta by tu mohla být!" Poradila mu.

"Hmmm, hmmm..." Řikal si Franta, když ženu uviděl. Jako by mu byla od někud povědomá.

"To si ze mě děláš srandu?" Řekla ta dáma znechuceně, když Františka viděla. Byl celý zpocený z toho, jak lezl do kopce. Franta, že si dá jako sprchu. "To nepomůže! To nedělám!" Odsekla ho paní a zavřela dveře svého šmajchlkabinetu. Franta však div neškrábal na dveře, že si připlatí.

"No tak dobře! Dej mi minutku Romeo." Řekla paní, když souhlasila s částkou bokem. Franta si konstantně teplou vodu užíval natolik, že zapomněl na čas a patnáct minut se sprchoval. Sám měl nefunkční boiler. Pak vyšel ze sprchy s ručníkem okolo pasu. Paní už ležela na posteli. A Franta si k ní přilehl. Paní byla docela navoněná. "No snad použiješ gumu ne?" Spražila ho, když se do ní pokoušel zasunout.

Franta si nasadil prezervativ z misky a zásun opakoval. Ozvalo se jenom "Ach!", a po jeho usilovném snažení to vypadalo, jako by zvuk daboval polák. Franta mezitím přemýšlel, odkud paní zná od vidění. Z mýtiny koz to asi nebylo. Možná ji viděl někde v pornu. A tak se zeptal. "Pornáče sem kdysi dělala, hele!" Řekla paní. František se ji neurvale zeptal na věk, zda je jí čtyřicet. "Padesát, seš slaďouš hele!" Řekla mu vlídněji, a předstírala i nějaký ten orgasmus, že Franta rozdíl moc nepoznal.

"Dobrý, nečekala jsem, že chceš ještě!" Komentovala paní jeho smělé počínání. "To není samoobsluha, jsem dáma!" Řekla paní kameňák. Když František byl i podruhé, řekl si, že by si mohl nechat energii i na cestu domů. Ale pak si uvědomil, že je to stejnak z kopce, a tak paní doslova utahal potřetí.

"Na čas nehleď hele, však se udělej!" Řekla mu paní už smířlivěji a po třetí to už ani tak nepředstírala. "Ty seš ale divoch!" Řikala spokojeně, když ji Franta podával bankovky. Pak se divil, když mu podala svoji vizitku, že jí občas může zavolat i do klubu, kdyby se nudil. Franta odcházel z podniku spokojený. Dokonce mu i jel zrovna autobus.

***

Nad Františkovou chatou nad přehradou se rozléhalo "DUC-DUC-DUC" z nedalekého pole už asi druhý den. Sousedovi to prý zabralo celý pozemek. Původně tam jet ani neměli, ale jaksi se tam jednoho dne vyrojili ve značném počtu. Což o to, děda byl už nahluchlý, ale skalním podložím se nesly vibrace takové, že by to ekologům rozvibrovalo i naježené chlupy na prdeli.

Vibrace mu nečinily moc dobře a kdyby neslyšel DUC-DUC, tak by to považoval za slabé zemětřesení. Což u chaty na skále mohlo být docela fatální. Rozhodl se, že se půjde mrknout, o co jim jako jde. Vylezl kousek nahoru, kde lesní cesta vedla na techno louku. Spatřil asi dvě desítky dodávek zaparkovaných na louce. Každá vyluzovala jiný zvuk (vesměs to samé, ale v jiné fázi).

Posléze spatřil asi dvě tisícovky lidí, na které bylo připraveno asi padesátka rytířů, kteří je měli asi nahnat do přehrady. Zatím se k ničemu moc neměli a zevlovali pěkně ve stínu, který byl už zabraný. U každé dodávky byla kupa tanečníků, kteří se vlnili do rytmu čehosi, co s trochou představivosti mohla být šichta v Nové huti. Křepčili tam svlečení do půli těla, což u žen dědka hned nakoplo, že se jako půjde podívat blíž. Akustická obrana na něj moc nefungovala, protože byl totálně nahluchlý.

"Kozy, joo kozy, ukaž kozyyy!!!" Znělo kolem něj na jednu tanečnici, která se jala vystupovat na improvizovaném pódiu dílem z beden pomerančů a europalet. Tanečnice dav poslechla a odložila svojě tílko. František se musel držet dál od rotujících dredařů, aby ho nešvihly jejich vlasy.

Franta si pohled na křepčící prsa moc neužil, protože hned v ten okamžik se zvedla vlna černých rytířů, kteří si ze všech dvaceti rozestavěných dodávek vybrali zrovna tuhle. Možná proto, že jim už docházel stín. Sound systém byl rázem umlčen, když příslušník zabavil zástrčku. Ale to vůbec nevadilo, protože zvuk ostatních devatenácti systémů byl nepřeslechnutelný na vzdálenost několika kilometrů. Zvlášť, když zvuk na truc ještě zesílili.

Dopravní rytíři začali kontrolovat technický stav dodávky. František ustoupil, aby nedostal gumovým kopím a přešel k jinému ostrůvku, kam se vydala i tanečnice, která nemohla najít svoje tílko. Děda se zadýchal i podivnými výpary ve vzduchu. Z povzdálí sledoval, jak rytíři konfiskují dodávku jako vehikl neodpovídající provozu na pozemních komunikacích. Rytíři se hned nahnali do stínu, který si před chvíli zabrali.

"Tak co dědo? Vás to nějak zajímá!" Zeptala se ho žena křepčící vedle a povzbuzovala ho, aby vlnil svoje kosti. Franta poslechl a vyslechl si i pobavené narážky. Ženě mohlo být tak kolem třiceti, když přivřel oči. Najednou ho vzala za ruku a zvedla ji do výšky a šla na další improvizované pódium. "Dámská volenka pičo ne?" Řekla jednomu nápadníkovi, který se o ni neúspěšně snažil celé dopoledne.

František hned získal potřebný rytmus podle pohupování jejích prsou, od kterých se nemohl odtrhnout. Křepčící žena si toho všimla. "Já jsem Pamela!" Vyprskla smíchy a dala Frantovu ruku na svoje prso. Franta dostal okamžitou erekci, zvlášť, když dotyčná zkoušela, jak bude reagovat. Ale podle všeho ho jen tak provokovala. Ostatně jako ženy kolem. Byly to takové techno divoženky.

Byl docela rád, že se sem vydal kousek za chatkou. Ale už měl křepčení docela dost, protože nemohl svoje zdraví docela pokoušet. Zvlášť, když ho z hecu políbila. Začala se s ním bavit na téma místních rostlin. "Hmm, takže asi bioložka!" Řekl si Franta.

***

Franta si přečetl v blesku, že se koná jakýsi pražský prejt s buznama. Řekl si, že safra, to by tak ještě scházelo. Frantu nasrala už přiložená fotka z minulé akce. Sice v Praze vůbec nebydlel, ale štvalo ho, že kvůli tomu musí zastavit dopravu v půlce města. Akce se měla konat za pár dní, a tak si řekl povzbuzen diskuzí pod článkem, že se zúčastní jako ten odpůrce, nebo tak. V diskuzi byl seznam, co by ten odpůrce měl u sebe mít. Transparent a vajíčka.

Tak vajec měl Franta dost nakoupených do zásoby ve slevě. A transparent si snadno vyrobí. Musel se ještě stavit vlakem do Olomouce za známým kořalou, který jej po řádné večerní chlastačce vybavil domácí pálenkou. Odtama pak jel vlakem přímo do Prahy. V kupé potkal kohosi zabraného do skript. A zbytek cesty už si vůbec nepamatoval.

"Pane, tady nemůžete spát!" Probudil ho z opileckého spánku strážník před hlavním nádražím. Franta zamžoural na svoje hodinky a nevěřil, že tu spal od šesti ráno. Nemohl si vůbec vzpomenout, jak se sem dostal. Myslel si nejdřív, že je ještě v Olomouci u známého. Pak si ale vzpomněl, proč sem vlastně přišel. Z Prahy měl jet stejně autobusem domů.

První odpůrci se už scházeli. Franta zkontroloval neporušenost plata vajec v batohu. Nedá se říct, že by mu lidi co přicházeli byli nějak sympatičtí, když odmítali jednu z jeho dvou lahví domácí pálenky, které mu zbyly. Čekali, až průvod půjde kolem. Zatímco jim kropící auto ostřikovalo vzduch. Najednou byl slyšet kravál, když se průvod blížil.

František rozvinul svůj vlastnoručně vyrobený transparent "Cirkus bude". Pamatoval si ještě jeho poslední supr demošku v osumdesátém devátém. Tenkrát měl ale trochu jiný transparent. Z nostalgie vytáhl svoje klíče a začal zvonit. Někteří lidé okolo jej začali napodobovat. On zase na oplátku hulákal hesla na jejich transparentech.

Nedočkavě si vyhlédl muže v kostýmu papouška a zamířil. Kdysi dost dobře házel granátem, takže vajíčko pro něj nebyl problém. Ale místo papouška trefil kuře. Tolik chtěl trefit papouška, že se napřahoval už asi k pátému hodu, když v tu ránu ho kdosi z davu za ním chytil za ruku a vytáhl ven. "Občanský průkaz prosím!" Slyšel František, který rázem zkrotnul.

"Nedáte si trochu? Je domácí!" Řekl rázem. "Ne, jsem ve službě! Tu občanku prosím!" Řekl přislušník. "Co to je?" Podivil se, když mu Franta podal rozlepenou červenou knížku. Když zjistil, že to není vtip, odvedl Frantu k zaparkované dodávce, kde jim nadiktoval údaje, které ale vůbec neodpovídaly Františkovu aktuálnímu působišti.

"Ještě mám tohle!" Ukázal věrnostní kartičku z Kauflandu. "Proč jste házel ty předměty?" Zeptal se ho jiný pán, který Františkovi prozkoumával batoh. Vytáhl dvě flašky, plato zbylých vajec,... cihlu... (?!) "K čemu máte tohle? To jste chtěl taky házet?" Zeptal se ho nechápavě příslušník. František skutečně netušil, proč má v batohu cihlu. Ale došlo mu po chvíli, že jeho kolega známý je šprýmař idiot.

"No chtěl po nich házet i cihlu? Mám to do protokolu psát?" Zeptal se svého nadřízeného. Ten však mávnul rukou, když mu Franta řekl, že by cihlu asi neházel. "Možná snad, kdyby tam byl nějaký politik." Dodal. Ptali se jej ještě na několik otázek. A když Franta od dodávky odcházel, průvod už byl někde jinde. A tak Franta šel rovnou na autobus domů.

***

Františkovi nikdo nevolal jednoduše proto, že neměl žádný mobilní telefon. Vždycky se nechápavě díval na lidi, kteří se utápěli v malých obrazovkách. Když potřeboval někam zavolat, chodil do vsi na poštu, kde veřejnou pevnou linku udržovali asi jen kvůli němu. Byla to jen diskrétní kabinka. Dědek si ji někdy pletl se Sabinovkou a dělal jim z toho žhavý drát. Zrovna totiž volal do klubu padesátileté dámě z nedalekého bordeláče Na vysoké noze. Neuvědomoval si moc, že z pěněz, které mu automat spolknul mohl bordel navštívit přímo.

Hovor nikdy nebyl dost dlouhý. Ale hlas paní přes telefon jej vyrajcoval natolik, že často musel z boku kabinky utírat svoje semeno utrženými stránkami zlatých stránek. Pak trochu červenajíc vyšel z kabinky. Dalo se říct, že má svoji privátní kabinku, když ji používal jenom on. Když už byl na poště, tak si vyřizoval svoje věci. Znali ho, tak mu brali jeho starou občanku. Poprvé co František navštívil tuto poštu jezdily vlaky ještě na páru.

František kdysi míval plně funkční televizi, ale od doby, kdy vypli analogové vysílání ji přestal sledovat. Používal ji jenom jako příležitostnou obrazovku pro svoji sbírku pornokazet. Nepoužíval ani počítač a Internet znal jenom z doslechu. Zimní sezónu trávil četbou, protože kdysi býval poměrně sečtělý. Letní sezónu se vydával na pozorovací výpravy kolem přehrady, na kterou měl výhled i z chatky. Sem tam si bral i svůj plně funkční noktovizor, který si přinesl jako suvenýr z vojny. Ruční granáty a kalach, které měl kdysi pro strýčka příhodu naštěstí vrátil ve zbraňové amnestii, když uznal, že ty devadesátky nebudou tak divoké.

Jednou se mu ve tmě podařilo zamotat se do čísi šňůry na prádlo. Než se vymotal, všiml si, že se na něj nabalilo nějaké prádlo. Trenky ho ani tak nezajímaly. Zaujaly ho pohmatem krajkované kousky. Doma v chatce pod světlem petrolejky zkoumal, co vlastně ulovil za kousky. Byly to kalhotky a podprsenka taková, že z ní mohla být nákupní síťovka. Přičichl ke kouskům a hned se mu zase postavil. Řekl si, že by se tam mohl vrátit a kouknout po jiných, ale už se mu moc nechtělo. Místo toho si pomohl rukou a stále vychutnávajíc si podprsenku se udělal. Teď si říkal, že by tam mohl jít prádlo vrátit, ale už se mu moc nechtělo. Kousky si proto pověsil tak, aby na ně viděl.

František se probudil a zjistil, že je na suchu a jediný chlast co má doma byla Alpa. Nechtělo se mu do obchodu, proto šel k nedaleké skále s lopatou v ruce. Musel si vzpomenout, kde to je. Odkopal trochu hlíny na správném místě a objevila se bedýnka, kterou vytáhl. Byla v ní pálenka a víno ročník 73. Vybral si pár lahví a bedýnku zase zahrnul hlínou. S cinkajícím pokladem v batohu šel zase do své chatky. Normálně pil krabicáka, kterého si lil do PET lahve, ale asi si tím ztrhl chuťové buňky natolik, že nepoznal moc rozdíl v chuti vína ročníku 73.

Pálenka mu jela líp, protože ji moc nechutil. A za chvíli byl Franta ve svém samotářském brlohu zase zpitý až pod obraz. Koukl se na krajkové prádlo, které vlálo ve větru. Rozhodl se, že si přitom zase zahoní, tak se svlíkl do naha na svoji terase. Moc mu honit nešlo. Podíval se na kalhotky, které držel v ruce a najednou dostal nápad. "Hmm, až na tu postavu!" Prohlížel si sám sebe v zrcadle, když si krajkové prádlo po opileckých pokusech nasadil.

Přidal po chvíli i podprsenku. Nikdy by to na sebe předtím nevzal, ale chtěl nějak vědět, co z toho měli ti chlapi, které tak občas pozoroval v "Křoviscích buzíků". Najednou se mu postavil ocas. "Ale to jsem přece já!" Řekl nevrle a znovu vyšel na terasu zrovna ve chvíli, kdy šla kolem nějaká dost postarší paní. Ta se najednou zastavila, div si nepromnula oči. Zakroutila hlavou a šla si svojí cestou. František v opilosti nechápal, na co tak zírala.

***

Franta se prohlížel v zrcadle prázdného obchodního centra. Nechtěl nic nechat náhodě a spoďáry z regálu si rovnou vyzkoušel. Kupoval si totiž nové hadry na domluvené rande. "No krása!" Řekl si, když byl spokojen s výběrem. Zbytek vrátil do regálů. Protože byl kolem v kabinkách sám, přibral si s sebou do regálu balení kalhotek, které prozkoumával, když protrhnul obal. "No jo, dyť jdu!" Řekl František ochrance, když ho kvapem vyváděla z obchodu a dali mu najevo, že má do jejich prodejny pro příště zapovězený přístup. Přehlédl totiž kamery. Franta se však nedal a vlezl do konkurenční prodejny, kde kvapem vybral podobné hadry bez jejich zkoušení. Prodejna byla zaplněná o něco více, takže sebeukájení v kabince tentokrát vynechal.

Asi protože se předtím udělal a nechtělo se mu zase. Koukl se taky do prodejny s elektronikou a hecl se, že si pořídí i svůj první mobilní telefon. Vybral si nějaký levný čínský, i když ho prodavač přemlouval, ať si ho nekupuje kvůli skandálu s malware. Cestou v autobuse se František nudil, a jal se ho zprovoznit. Když se dostal přes kalibraci, jako první věc poslal soudruhům fotku svého penisu. Když byl autobus prázdný, zvykl si v něm onanovat.

"Kokote!" Zakřičel na řidiče, který jako obvykle přejel jeho zastávku. Musel se tak plahočit zpátky do kopce. Koukal, jestli v šukací lesní zajíždce neparkuje nějaký pár. Nikdo tam tentokrát nebyl. Prošel kolem bordeláče Na vysoké noze. Asi by se normálně zastavil podívat se za padesátiletou paní, které často volal z místní pošty. Ale byl zrovna na nákupech. Doma v chatce všechno hodil do kouta. Sundal ze sebe kalhotky a podprsenku, se kterými ho vyvedli. V kabince totiž nechal viset svoje slipy, kterých si ochranka v obchodě nevšimla. Na spodní prádlo často chodil sousedce na šňůru, která si toho nevšimla, protože jí tam viselo asi dvacet kousků. Sousedka byla poněkud prostorově výraznější a z podprsenky by se pomalu nechal udělat katapult. Její kalhotky si však musel natáhnout až do oblasti pupku, aby na něm vůbec držely. Přesunul se v myšlenkách ke svému rande, které se mělo konat další den v Praze.

František se oholil, vystrojil a do telefonu uložil číslo na svůj protějšek. Měla přijít prostorově výraznější padesátiletá paní, kterou si představoval jako svoji sousedku. Místo toho přišla asi sotva třicetiletá pohledná žena, která byla na jeho vkus trochu zmalovaná a mohla vážit sotva šedesát kilo. "Ahoj, já jsem Katka!" Řekla na pozdrav značně zmatenému Františkovi. Ten pozdrav opětoval, a zeptal se, co že tak najednou paní zhubla. S ženami to kdysi totiž uměl.

Katka mu odpověděla, že jen uvedla šílenosti, aby si ověřila, že dotyčný není prasák, kterého zajímá jen vzhled. Na jistých stránkách jich potkala až až. Proto běžně posílá fotku svojí sousedky. Pak dodala, že ji vzrušují zálesáci. František si totiž ze zvyku nasadil na krk dalekohled, byť jej ve městě vůbec nepotřeboval a na hlavě si nechal rybářský klobouk. Památky ani tak neočumoval.

Katka se usmála a navrhla procházku na Petřín. Franta to ukecal aspoň na lanovku, protože se nechtěl vláčet zase do nějakého zkurveného kopce. Nahoře vyšli až na rozhlednu. Takže přecejen ten dalekohled netahal zbytečně. Ale nedal ho z ruky ani když se Katka chtěla podívat. Té to však nevadilo a po okolí čumějícího Františka objala. Zase překvapený Franta pustil dalekohled a Katce objetí opětoval. Přitom Katku chytil za zadek a přitiskl k sobě, co dalekohled dovolil. Najednou dole cítil pnutí. Ne svoje, ale její.

"To máš ptáka, nebo co?" Zeptal se zmateně měříc si Katku pohledem odshora dolů. "Mám!" Řekla Katka. "Snad to nevadí!" Dodala zmateně. "Hmm, asik ani moc ne." Řekl Franta a Katka se k němu zase přitiskla. "To jsem ráda! Obvykle to chlapům vadí!" Řekla Katka a usmála se. Franta se tomu ani nedivil a chytil Katku aspoň za zadek. Ta se sehnula a začala se trápit se zipem Františkových nových kalhot.

"Hahaha, co to je?" Řekla, když narazila na krajkové prádlo jeho sousedky, které si popletený František zapomněl po masturbaci sundat. "Ale to je fuk!" Mávla rukou a pochválila Frantovi jeho penis, než si ho uprostřed cesty vzala do pusy. Frantovi se to docela zamlouvalo dělat to přímo u zbytků hradeb. Mohl tu někdo přijít. Brzo byla Katka celá od jeho semene, protože takový nával vzrušení dlouho nezažil. "Úplně zcákat jste mě nemusel, polkla bych to asi." Řekla Katka, honíc si přitom svůj penis. To Františka ani moc nezajímalo, tak ji nechal, dokud se pod sukní neudělala.

"Bylo to dobře ujetý!" Řekla. František s tím souhlasil, že ten střik byl takový, že fakt vypadá jako žena. "No, mám to i v občance!" Řekla Katka. Franta ji doprovodil domů, kde bydlela se svými kamarády. Pak šel na autobus. Tentokrát mu ani nevadilo, když řidič svojí zastávku zase přejel.

***

Franta se tak trochu těšil na další technopárty, která by rozvlnila les a všechnu zvěř v ní. Avšak tentokrát se nikdo nedostal na cílovou louku, protože přičinliví obyvatelé po minulé zkušenosti zahradili příjezdovou cestu na pozemek hromadou klád už reflexivně. Lidé tak ožralí padali do pangejtu jinde.

Z loňska si pamatoval bioložku Pamelu, která dovedla mluvit o vybraných rostlinách celé hodiny. Až si podle jejích rad děděk nějaké pořídil na svoji skromnou zahrádku před ještě skromnější chatkou. V Praze se však seznámil s vysokoškolačkou Katkou.

Udivilo jej, že ji řidič autobusu zastavil na místě. A ne jako naschvál jemu, který se musel vždycky plahočit zpátky do kopce, když řidič zastávku zase přejel.

Taky si v prázdném autobuse dopřál nefalšovanou kuřbu od Katky. Která sice měla penis, ale to Frantu moc nezajímalo, takže si Katka se svým vzrušením musela vystačit sama.

"Co to je?" Řekla Katka, když popsanou útulnou chatku spatřila na vlastní oči. Představovala si ji z jeho vyprávění pomalu jako letní sídlo. "A TADY pobýváš celoročně?" Divila se. František odpověděl, že zajisté.

"Proč ti tu visí ta podprda?" Zeptala se dál, jestli má manželku. On ji odpověděl, že si to tu nechala sousedka. Katka byla velmi žárlivá, když z Franty vypadlo, že občas chodí do místního bordeláče. "Tady máš bordeláč!" Ukázala Katka na všudypřítomný nepořádek v neobytné boudě.

Než se František nadál, vyházela mu z chatky půlku věcí. Tak trochu mu Katka připomněla bývalou manželku, když ještě dělal na výzkumáku.

Stál tam a koukal se, jak je Katka pod minisukní naostro, když se tolikrát skláněla, aby zvedla jakousi podivnou věc. Franta k ní přistoupil zezadu a zkušeně jí ho tam šoupnul. Až Katka narážela hlavou na stěnu chatky.

"Co děláš? ... Aaaa dělej!" Křičela skoro ženským hlasem, který se vzrušením dostával do vyšších tónin ječáku jeho bývalé manželky. To ho vzrušilo natolik, že se hned udělal. Původní záměr byl Katku utahat, aby mu v chatce neuklízela, ale když viděl, že je to lepší...

"Co to je?" Divil se Franta, když Katka vytáhla z batohu duhové tílko a pověsila ho jako vlajku. "To aby byl tento prostor prozářenější duhou!" Řekla Katka. Franta však chtěl hned vlajku strhnout, ale Katka ji k chatce přivázala docela pevně.

"Brý den, sousede!" Řekla jakási paní venku, když Frantu viděla. "Naschledanou..." Dodala, když mezi prkny na terase spatřila jeho stále ztopořený penis, který měl stále venku z kalhot po předchozí rychlé mrdačce.

"Ty jí znáš?" Zeptala se hned Katka žárlivým tónem. Franta řekl, že jo, ale nezmínil, že spíš více zná její prádlo, protože jí na něj občas chodí na šňůru. Franta ji občas pomohl něco vyspravit, a tak si ho považovala, i pro jeho podivnost s dalekohledem.

Teď ho začalo bavit fotit s Katkou teplé prasečiny, a tak svůj dalekohled aspoň na chvíli odložil. Reálný šukec byl o dost lepší, než si jen honit kládu nad mýtinou koz.

"Tos nemusel!" Řekla Katka, když se Frantovi podařilo konečně vlajku odstřihnout rezavými nůžkami, které našel v hromadě harampádí před chatkou.

Katka byla vysokoškolačka a znala všechna možná pohlaví. Protože jejich studium byla náplň jejího studia. Považovala se za občasnou lesbu a měnila si svoje pohlaví podle libosti tam a zase zpátky, jak se jí zrovna chtělo. Byla také neskutečně sexuálně náruživá. Ale partnery příliš nestřídala. Byla tvrdohlavá, a než se Franta zase otočil, zašprajcovala duhové tílko natolik, že tentokrát se Franta naštval a dal Katce facku. Říkal si v tu chvíli, že je to přece jenom muž. A dost drzý. "Au!" Vykřikla Katka. "To musíš tady!" Dodala a zvedla minisukni, kde ji ještě po stehně teklo sperma. František rázem zapomněl na duhovou vlajku ale po ruce měl zrovna prkno od kamen, takže už po pár plácnutích měla Katka na zadku pár třísek.

"Auu" řekla a začala si je vyndávat. Vypadalo to, že u toho cítí jistou rozkoš, protože jí z pod minisukně koukal pták. Když vyndala poslední třísku, pnutí bylo tak silné, že si ho začala honit. A přes všechny ženské hormony se vystříkala na dřevěnou podlahu chatky.

"No teda!" Oddechla si, a hned vzala hadr na podlahu.

***

Franta znovu potáhl z cigarety a koukl dalekohledem dolů na ulici, kde se po ní procházeli lidi. Udělal pár tahů rukou a jeho semeno přeletělo v balistické křivce okraj zábradlí. Mířil na červené auto na parkovišti, před panelákem. Protože tím směrem foukal vítr. Pak se spustil déšť, který mu hned cigaretu zhasnul. Rozmrzele hodil nedopalek dolů a začal pro změnu močit. Pak zase šel dovnitř, kde seděla v křesle jeho bývalá manželka. "Neztloustla si?" Zeptal se. S ženami to vždycky uměl.

"Nebuď drzý hovado!" Řekla mu. Franta si prohlížel byt, který byl původně jeho. Byly na něm známky nedávné rekonstrukce. Rozhodla se asi zbourat jednu zeď. "A co ten tvůj na to říká?" Zeptal se. "No coby, chlastá!" Odsekla mu. Franta netušil, zda je dobrý nápad vídat se se svou bývalou ženou. A provokující Franta se zmínil o svých šmírovačkách u přehrady. "Prasák si!" Řekla mu. Od té doby, co měl Internet mu stačily šmírácké pornáče, co natočila jiná prasata.

František tak trochu doufal, že si s bejvakou smočí, ale to by bylo možné asi, kdyby měla o čtyřicet kilo míň. A on pro ni už taky nebyl nijak atraktivní. Když šel po schodech dolů, vzpomněl si na Katku, shemalku, se kterou se seznámil. Franta pro ni rychle ztratil na atraktivitě, když viděla, kde celoročně bydlí. Ale byl aspoň rád, že mu nejen semtam dá, ale nechávala se ojíždět od nadržených pánů na dece před jeho dalekohledem.

Na vztah už Franta moc vhodný nebyl, a tak nad tím mávnul rukou. Přesně tou, kterou si to tak často dělal. Se svým dalekohledem brázdil okolí přehrady. Řekl si, že vyzkouší i druhou stranu, kde to bylo sice míň schůdné, ale výhled se mu nakytoval docela slušný. Když vylezl nahoru, stál tam už nějaký chlap s dalekohledem. Mohlo mu být tak kolem třiceti. Koukal se dolů na mýtinu koz.

"Dobrej den!" Měl Franta dneska družnou náladu. "Dobrý, dobrý!" Řekl ten muž a znovu se koukal. "Je tam dneska něco?" Zeptal se Franta. "Jak to myslíte?" Odpovědel muž, který byl oděný do maskáčové sítě typu hejkal. "No, koziska a sem tam pičisko na čumendu přece!" Řekl František.

"Aha, tak to jo!" Řekl muž a trochu se začervenal. "A kde?" Řekl Franta a podíval se dalekohledem. Spatřil svojí oblíbenou čtyřicetiletou paní, která dneska ležela na jiném plácku. Najednou zapomněl na muže vedle a vzal do ruky svůj penis a vzrušený se pár tahy udělal. Pak ho zastrčil zpátky.

Muž kousek vedle něj si ničeho nevšiml a koukal se dolů. Frantovi opadlo vzrušení a šel zase na svoji stranu přehrady. V křoviscích buzíků dneska nic moc atraktivního k vidění nebylo. Na nějaké šukání bylo moc vedro. Franta se vrátil ke svojí chatce, kde byl už zase bordel. Už to na něj zase přišlo, a tak si pustil nějaká videa, co natočili s Katkou na svůj levný telefon. Možná ho to vzrušovalo víc na ně čumět, než je natáčet.

***

"Po sezóně" to Franta neměl vůbec rád. Všude zima, sníh a mohl očumovat leda tučňáky a lední medvědy, což ho docela nebavilo. Taky sousedka sušila svoje prádlo vevnitř. A v okolí mohl potkat leda nadržené a hladové divoké prase, protože jeden z mála v okolí žil v chatce u přehrady celoročně. Sníh nesnášel, protože ho musel odklidit značné množství, aby vůbec mohl vyjít ven. Zůstával v chatce se zásobou dříví a neomezenou zásobou porna z Internetu.

Katka měla takové dny, kdy se k němu přivinula, a jindy zase byl pro ni odpudivý třeba něčím, co řekl. Díky svému čínskému lacinému telefonu ji mohl mít na drátě místo paní z bordeláče Na vysoké noze.

Uměla ho rozpálit více, až tál sníh okolo a vyšlo ho to zadarmo. A nemusel už do trapné kabinky na poště, kterou si často pletl se Sabinovkou. Katka vyhodila při své minulé návštěvě z chatky nějaké harampádí, takže v ní měl teď docela útulno, teplo a vůbec nikam se mu nechtělo.

Sem tam Katka přespala, když si zvykla na studenou vodu v provizorní koupelně v kůlně vedle. Ale spíš si ho zvala k sobě, což mělo nevýhodu v přítomnosti jejích kamarádů. Ale František to rychle obrátil na výhodu, když spolu zachlastali materiál, který si vyzvedával na poště od svého známého z Olomouce.

Z hecu pak Katčina kamarádka Tereza dovolila, aby do ní Franta párkrát vystříkal svoje semeno. Ale dost se tomu ráno divila a před svým pobaveným přítelem se červenala. Ten by ale neměl moc co říkat, protože se chodil ukájet vedle za Katkou, která mu poskytovala jistý nadhled.

"Neskutečný!" Řekl si Franta cestou v autobuse, když se díval na video na svém laciném telefonu (který byl ale lepší, než jeho paměť), kde přitom Katčina kamarádka Tereza říkala nehorázný píčoviny.

Až zase přejel svoji zastávku. Tentokrát sám, takže nemusel nadávat. Řidič by mu i zastavil, protože venku byla zima a u cesty závěje. Jinak ho nechával vyšlapat kopec.

"Prosim vás nehoňte nám tu ano?" Řikával mu už při nástupu. A tak Franta tentokrát jenom koukal na displej, sic si trochu prohrábnul rozkrok. Spokojil se s klasickým pomočením kola autobusu, protože řidič mu měl připomenout, aby vystoupil.

To ještě netušil, co si na něj Katka a její spolubydlící vymyslí příště. Měli totiž dost rádi jeho storky, když se napil. To povídal o tom, co někde vyváděl, když se napil. Tentokrát se rozpovídal i o tom, jak se těsně před devadesátkama s ožralým kámošem z čundru ocitli před dráty a říkali si, jestli by to z hecu dali. Několikrát si spletli směr a chodili tam dokola. Naštěstí je chytili včas než vyrazili k pocitové atrakci minového pole a odvezli na záchytku.

Tam ve voze říkali, že se na to můžou vykašlat, jejich starej je buzerant, a že je měli pustit, nebo rovnou zastřelit. A tak je vysypali někde napůl cesty u nějakého nádraží. Ale to Franta tehdy odbočil ve vyprávění.

Na Frantu si Katka vymyslela s partou lyžařský zájezd, aby se ve svém brlohu neuhonil a měl trochu pohybu. Vůbec ji nedošlo, že si ho Franta v závějích užije až až. Ale zájezd už koupila. Dost se divila, když vytáhl z autobusu svoje muzeální ski. Řekl, že na tom nestál od té doby, co je zastrčil hluboko do své kůlny. Sympatické mu bylo, že na sobě nemají žádné nápisy a jsou celé ze dřeva. Vázání se mu vypínalona minulou váhu, která byla poloviční, takže to musel svým švýcarským nožíkem spravit.

I tak vypadal před ostatními divně, když se pokoušel sjet kopec u chaty. Katka a její spolubydlící se mu dost smáli. Když se zájezd rozpohyboval, přišla na řadu sedačková lanovka. "Hmm..." Říkal si Franta vedle Katky, když se lanovka asi popáté zasekla. Tentokrát zůstávali stát docela dlouho. "Na lanovce jsem to ještě nedělala!" Řekla Katka a řekla Frantovi, ať ho vyndá ze své kombinézy. Avšak ta byla z osmdesátých let.

Frantovi se to nějak povedlo a nechal Katku věnovat se jeho rozkroku, kousek než dojeli nahoru. Z kopce už Franta fičel a předbíhal svoje kosti. Ale pak do něčeho narazil a chvíli se kutálel. "To je píčovina!" Řekl si, když se zastavil kousek od volného pádu a lyže hodil dolů ze srázu. Dále už se jenom díval dalekohledem.

***

Katka teď nedávno seděla tiše a jen pozorovala, jak se Franta se svým známým opíjejí pod obraz. Sama nepila vůbec od té doby, kdy začala brát hormony. Nezačala ani poté, kdy měla nová silikonová prsa, do kterých František "investoval" místo návštěvy bordeláče Na vysoké noze (i když Katka nebyla jeho přítelkyně).

Katka teď měla tendenci svoje prsa dávat všude na odiv. Nosila hluboké výstřihy, i zadní, až na prdel. Líbilo se jí, jak po ni muži čumí ze všech stran. Ona jim to sem tam vracela koketními pohledy, které vedly až k oslovení. Katka ani náznakem neřekla, že je tam dole ještě muž. Další operaci ale neplánovala. Svůj nástroj totiž brala jako docela praktický. Což na pánských záchodech někdy vedlo k menšímu pozdvižení, když se nechtěla zdržovat kabinkou.

Bavilo jí taky svoje prsa osahávat a různě natřásat, což bylo někdy nepřehlednutelné, přestože si vybrala velikost jako zlatou střední cestu. Takže těžiště měla i vizuálně na správném místě. Tak si to představoval i Frantův přiopilý známý, který nahlas fantazíroval, že by ji projel mezi prsa. Katka na to neříkala nic.

"Nebuď takový prasák!" Okřikl říhnutím Franta svého známého. "To říká ten pravej šmírák uslintaná!" Vrátil mu to jeho známý, který tady u Olomouce dělával to samé. Často se díval i k sousedům do paneláku naproti. Maskoval to tím, že pozoruje kopce.

Stejně jako Frantu ho při jeho dnech i vzrušovalo, jak připomínají prsa. Chodíval si ho do lesů často honit k místnímu posedu, když zároveň číhal na zvěř, aby ji sejmul dobře mířenou střelou. Připadal si pak jako někdo silný. Dá se říct, že byl o dost víc idiot, než Franta. Ale v jeho sdružení byli i idioti větší.

"Fíha!" Řekla Katka, když ji to Františkův známý všechno dopodrobna popisoval, asi aby udělal dojem. Katka si teď říkala, proč s Frantou vůbec jezdila, když musí poslouchat tohle. Uvažovala, jestli si má natáhnout radši sluchátka, aby neslyšela, co si ti dva povídají.

"Prasáci jsou oba." Pomyslela si. Pokaždé, když se snažila změnit téma, zavádělo je to zase k nadrženosti a sexuálním narážkám na ní. Tentokrát Franta nezůstal v ničem pozadu. Popisoval, co za letní honící sezónu všechno u přehrady viděl. Povedlo se mu dokonce na svůl levný čínský telefon vyfotit i onu tajemnou čtyřicetiletou paní, kterou však nikdy neoslovil.

"Ty a mobil?" Usmál se Frantův známý a promnul si oči, jestli náhodou místo bílých slonů nevidí mobily. "No lepší, než ta tvoje honící kabinka na místní vesnické poště!" Dodal.

Franta si pak spočítal, že nákupem nových prsou, kterým si Katka podmínila další výdej sexu dokonce dlouhodobě ušetří, než kdyby furt volal paní do klubu.

Když se chtěl nažhavit, stačilo zavolat Katce a ta už přeochotně vymyslela nějakou prasárnu, ať už byla kdekoliv. Katka ale měla Františka ráda, protože jí někoho připomínal a byla s ním i sranda, většinou neplánovaná.

"Ukaž?" Řekl Františkův známý, který si chtěl prohlédnou v galerii fotografii paní, která ho tak zaujala a tapnul. "Oooch, aaach, aaaaaach!" Spustilo se na celou restauraci video a Frantovi bylo jasné, že čínský levný dotykáč se netrefil. Nebylo to laciný německý porno. Katka se najednou začala červenat, když v těch zvucích poznávala sebe.

"No krása! Ta má zadek!" Slintal jeho známý. Na videu však nebyly vidět její koule, protože Franta přitom držel svůj levný činský telefon v poloze shora, aniž by jí sundal minisukni. "Měl bys tu kurvičku příště točit v boční poloze!" Zašeptal jeho známý, který ucítil pnutí.

"Dáte si ještě něco?" Zeptala se pobavená číšnice, která za nimi chvíli stála. Franta odolal tomu plácnout ji přes zadek a objednal další piva.

"Minule co jsi tu byl, tak jsi prý šel na nějaký buzeranty!" Vzpomínal Františkův známý a byl zvědav, jak Franta ocenil jeho loňský fórek s cihlou v batohu. Děsně se smál tomu, když mu Franta vyprávěl o tom, jak se z tábora odpůrců snažil tolik trefit týpka co byl v průvodu za papouška, ale místo toho trefil vajíčkem nějaké kuře, cosi jako psa, pak ještě jednou kuře, pak duhu na nožičkách a potom ho za ruku příslušník vytáhl z davu. Dostal pak pokutu cca 2000Kč ve správním řízení, asi za tu cihlu, nebo transparent (ten použil ještě jednou, když šel za koronáče demonstrovat před sněmovnu).

"No ty píčo, to bys měl novej dalekohled!" Řekl Františkův známý. Katka nevěděla, že se František účastnil aktivního odporu (a tehdy byl ze všech ten nejodporovější, pokud se nepočítá týpek s prskavkama) a docela jí to naštvalo, protože ji na škole docela solidně upravili mozek způsobem, kdy viset duhu chtěla vidět všude. Přísně se na Frantu podívala.

"Po kom že jsi hodil tu cihlu?" Zeptal se jeho známý, který Frantovo vyprávění moc nechápal. "Po nikom právě!" Řekl Franta. Znal jednoho tramvajáka, který simuloval nemoc, aby nemusel pár dní jezdit s duhovou tramvají. Tolik ho ty dvě vlaječky vytáčely.

"Tu duhovou zmrzlinu bych nežral! Možná proto mu ten pán pak chtěl udělat klystýr hadicí čerpající vodu z kašny!" Řekl už dost přiopile jakési nesmysly Františkův známý. A jenom Katka vyprskla smíchy, a už nebyla tolik uražená. "Ale to je prostě prágl! Tam maj ty svý problémy!" Dodal a máchnul rukou, čímž Katku, rodilou pražačku zase urazil.

Hospoda byla jinak prázdná. "Máte ty, ty - certi-fi-fifikáty?" Zeptal se Františkův známý, který už před deseti minutami vedl monolog, protože Franta ležel už hlavou na stole a nic neříkal. "Já ne!" Dodal. "Ne!" Řekla Katka. "Já kdysi dostal jednou za plavání!" Vydoloval ze sebe František, kterému bylo nějak špatně a odplazil se na záchod.

"Můžu ti sáhnout na kozu?" Osmělil se prasák u stolu. "Katka dala oči ve sloup, ale vzrušilo jí to a vyhrnula si blůzu. Františkův známý pak začal Katku neřízeně osahávat. Když se blížil rukou k jejímu rozkroku, byla hned přesměrována na zadek, a pak na druhé prso.

Měli trochu soukromí v přítmí restaurace, a tak se vyhecovaná rozhodla vytáhnout mu z kalhot penis. "Krása, pokračuj!" Řekl jeho známý, když ho Katka vzala do pusy. Nechala ho na pár okamžiků, aby jí projel prsa, ale to mu stačilo k výstřiku, který byl tak mohutný, že první dávka přeletěla obličej Katky až na stůl o který byla opřená. Druhá už mířila na její obličej. Katka hned popadla ubrousek, protože z poza rohu vyšla číšnice.

"Váš společník znečistil protor před pánskými záchody!" Řekla si nepřímo a znechuceně o větší dýško, protože to musí uklízet. Nevšimla si naštěstí postříkaného stolu, který Františkův známý hned dal druhým ubrouskem do pořádku.

***

"Moment!" Ozvalo se ze školní kanceláře jednoho ne zcela úplně nevýznamného starého pána v akademické sféře. Pak pošeptal Katce, aby tolik nevzdychala, že je to pak slyšet. Vzrušeného jej nachala párkrát přirazit zezadu. "Hmm, to by bylo Micha... teda Katko. Teď můžeme probrat ten váš bodový zisk, který vaši práci rázem zvedl o tři body a teda za dobře." Řekl a rozradostněná Katka mu vlepila hned pusu.

Byla ráda, že to šlo aspoň takhle. Pán se upravil a odemknul svoji kancelář, která byla provoněná feromonovým parfémem Katky. Před kanceláří už čekali další studenti objednaní na konzultace. Katka tak měla hotové všechny předměty a mohla se věnovat prázdninám. Byla domluvená s Františkem na procházku v zoo. "Co to...?" Řekla si, když jedna opice začala napodobovat její neustálé civění do telefonu. Katka na to nevěřícně zírala. František nijak nereagoval, pro něj to byla doccela otrava.

"Hele, úplně jako ty! Jen míň chlupatá!" Dloubla Katka do Franty a ukázala na další, poněkud větší opici, která prsty náhodou napodobila dalekohled. Frantu už dotíralo, jak má Katka tendenci všechno komentovat. Když vyšli ze zoo, ještě stále mlela cosi o LGBT v říši zvířat.

Přešli přes most do Stromovky. V parku nikdo moc nebyl. Pak došli k jakémusi altánku. "Tady se často šuká!" Řekla Katka nadrženě, asi kvůli létu. František měl léto rád, hlavně kvůli tomu, že byly vyšší teploty. Když byly vyšší teploty, bylo více lidí u vody. A více lidí u vody znamenalo větší pravděpodobnost, že si nějaká sundá aspoň podprsenku. A vyšší pravděpodobnost, že si nějaká sundá aspoň podprsenku znamenala více kozisek zaplňujících okulár jeho dalekohledu. A více kozisek v okuláru jeho dalekohledu znamenalo více příležitostí si na místě vyhonit. Ale to jsme odbočili k tomu, jaký je to konstantní prasák.

Katka měla pravdu. Altánek je často vyhledávaný milenci a honiči. Ale pár, který tu seděl před nima se už měl na odchodu. "Nevím proč, ale vzrušuje mě to tu!" Řekla Katka. Franta to vzal jako výzvu a když dlouho nikdo nešel, vytáhl penis. Katka si poodhrnula vlasy a naklonila se nad jeho rozkrok. Chvíli nevnímali okolí. "To jsou mi tu ale hambárny!" Přerušil jejich slast roztřepaný hlas nějakého pána. Ale vypadalo to, že spíš čumí, než by jej to skutečně nějak pohoršilo.

"Nenechte se rušit!" Řekl jen a stál dál, jakoby si pro venčení psa nemohl najít jiné místo. Katka na tohle byla zvyklá, jen František byl trochu nejistý. "Udělalo se krásné počasí, viďte!" Řekl ten pán. "Docela ano!" Odpověděl Franta. Pak si chvíli vyměňovali zdvořilostní fráze. A pán se rozpovídal o tom, jak desetiletí neměl nic na způsob sexu. Byl totiž o něco starší, než Franta.

"Ráčili byste na chvíli přestat? Támhle vám někdo jde!" Řekl ten pán. Byli to příslušníci, kteří sem občas zavítali. Když byli pryč, vrátili se Franta s Katkou k předchozí činnosti. Pánovi se pes zatím někam zaběhl, ale moc si toho nevšímal a stále si povídal s Frantou, který náhle zavzdychal a podržel si hlavu Katky chvíli v rozkroku.

"A to Vám docela závidím." Řekl ten pán. Katka se najednou zvedla a šla přímo k němu. "Chtěl byste?" Zeptala se. Pán začal chvíli uvažovat. "Ale já mám manželku a ..." Nedořekl, když mu ruka Katky sáhla do rozkroku.

"Hmmm." Řekl jen a rozepl si Kalhoty. "Teda Katko, ty seš dobrá děvka!" Řekl Franta, když si vzala pánův penis do pusy. Museli svoje počínání na chvíli přerušovat, protože stále někdo šel. "Takže Katka, to je hezké jméno!" Řekl ten pán. "Hmm, to asi nepůjde! Chtělo by to Viagru." Dodal posmutněle. A Katce poděkoval aspoň za snahu. Když pán konečně našel svého převenčeného psa, tak šel pryč.

Katka ješte nadzvedla minisukni, pod kterou byla na ostro. Udělala pár tahů rukou a trochu postříkala altánek.

"Tohle se ale nedělá!" Ozval se za ní ze tmy pobavený hlas příslušníka, který ukázal na nové "skryté" kamery na sloupu opodál, a pak si šel dál svojí cestou.

Katka šla do svého nedalekého paneláku v Bohnicích a Franta na autobus domů.

***

"Ták, to máme opět tři balíky na dobírku!" Řekla Frantovi paní pošťačka za přepážkou. "Co tak najednou posíláte poslední dobou?" Zeptala se, asi aby řeč nestála. Franta nevěděl co říct, a tak radši mlčel. Nikdy nic neposílal, a teď dával i tři balíky denně. Když přišel do chatky a pustil počítač, začetl se do spousty nepřečtených zpráv. "Kalhotky jsem poslala!" Odepsal asi třem pánům. Asi před rokem totiž na Internetu objevil stránky, přes které se prodávají použité prádlo. V tom lepším případě.

Prádelní šňůra sousedky by na to nestačila. Kupoval je ve velkém ve slevě a aby je nemusel nosit, tak do nich přes utěrku na pár minut dal rybu a hodinu v nich chodil. Posílal nejen velikosti xxxl, jako od baculky. Odkoukal to všechno od Katky, která si tak přivydělávala od doby, kdy server založili. Nešla ale do takových prasáren, které mohl vymyslet snad jenom Franta. Jako bonus do svých balíků kreslila různé věnovací obrázky. To Franta moc neuměl, přesto měl pár stálých odběratelů, kteří vypadali spokojeně.

Přes jiný server posílal i svoje mega trenky, které se daly vyvěsit jako vlajka. Nejelo to však jako dámské prádlo. Katka přijímala i nabídky na osobní výměnu, kdy si je třeba v obchodním centru sundala zespod minisukně a nikdo nic nepoznal. Měla pak za to větší odměnu, než za poštovní balíček. Dotyčný pak dokonce dal i něco navíc. Její podprsenka byla nošena na silikonových prsou a tu si sundala i před dotyčným. Ten pak dal zboží do úhlednéhého plastového sáčku, nebo nádoby.

Párkrát dokonce někdo chtěl i od shemalky, a tak je obvykle vyzdobila svojím spermatem, za příplatek před dotyčným. Když se nad tím jeden zamyslí, tak docela nechutné, ale oběma to neslo víc, než čekali. Franta si to oblíbil, protože se s ním někdo bavil, když psal za svou "manželku", jejíž fotky posílal.

Franta na poště koukal s nostalgií na kabinku s telefonem, a prolistoval Zlaté stránky, kterým jich spoustu chybělo. "Opět balíky?" Řekla pošťačka a pochválila, že si Franta konečně zařídil novou občanku místo rudé knížky. Natěšený, že si opět přečte o tom, jak hezky "voněly" a o lahvičce chcanek, jak hezky koštují. Což bylo docela možné, protože František neměl ani ledvinové kameny. Přesto nechápal, jak to někdo může pít, když mu nadržený pán poslal fotku.

"Hele, můžu si tě vyfotit, jak chčiješ do skleničky?" Zeptal se Franta na návštěvě svojí bývalé manželky, když byla dost opilá. Samozřejmě ho tehdy odmítla. Nabídl jí tři stovky. "No tak dobře ty prasák!" Mávla rukou a dřepla si do vany, kam se už sotva vešla. Františkovi tak pomohla zvýšit cenu. Nic nenamítala, když na ni pak z hecu začal chcát on. Nadržený pán se hned dotazoval na možnost trojky, ale to Franta musel odmítat, jak na běžícím pásu. "Fuj! To je prase!" Řekl si, když se pán trochu rozepsal o svých představách.

***

Franta se nechápavě podíval na účet, kde mu Katka už pár měsíců posílala různé částky a připsala vždy "Za prsa". Před dvěma lety jí totiž jedny koupil. A chtěl za to jen občasný sex. Za ty měsíce byla částka už dvojnásobná. Katka řekla Frantovi, že sex jenom občas, protože jí s ním moc nebaví. Byla utahaná ze svého přivýdělku společnice kombinované s realitní makléřkou. Což někdy bylo zajímavé.

Měla pár sponzorů, nejvýznamnější z nich asi Mahmúd ze SAE, který ji koupil mini coopera, ve kterém dorazil na schůzku. To auto už skoro nabourala přitom, když se pokusila ujet od měření rychlosti. Byl to pro ní adrenalin, když místo na brzdu šlápla na plyn. Ale mohla to zkusit jen jednou, aby jí nesebrali řidičák. Aspoň ne hned. Docela riskovala, když se snažila zjistit mezní jízdní vlastnosti a při kontrole měla erekci nejen z uniformy. Platit pokuty bylo pro ní skoro, jako pro někoho si zajít do bordelu. Mahmúd sponzoroval asi dvacet žen. Říkal jim virtuální manželky a měl je jenom na šukání.

Mahmúdovi se podařilo svézt se na kryptoměnách a ty peníze měl vyhrazeny jen tak, "aby dělal radost". Jenže Mahmúd byl většinou v SAE, a tak si z ní dělal virtuální manželku.
Franta nadšeně poslouchal Katku, když tohle všechno vyprávěla u stolu v jejich Bohnickém panelákovém bytě, o kterém Katka z legrace zauvažovala, že ho koupí (rozuměj Mahmúd) a své spolubydlící bude kasírovat ona.

Franta si prohrábl rozkrok z toho, jak to má Katka zařízené. Podíval se na ni. "Promiň, nějak mě bolí hlava!" Usmála se Katka. Frantův pohled sjel přes prsa její spolubydlící, se kterou na jednom minulém večírku něco měl. "Promiň, nějak se mi nechce!" Řekla mu. Franta trochu zoufale navázal pohled s partnerem Katčiny spolubydlící.

"Tak jo! Zkusmo." Řekl její přiopilý partner, zatímco se jeho přítelkyně usmála. Franta s ním dosud nic neměl, a proto uvítal, když na svém péru ucítil jeho jazyk. Katka mezitím vyprávěla svoje příhody z role společnice. "Uhhh, tys někdy kouřil?" Zeptal se Franta jejího spolubydlícího, který si počínal zajímavě. "Ne, proč?" Zeptal se Franty, který si začal natáčet, jak jeho penis jezdí mezi rty Katčina spolubydlícího. "Ale nestříkej mi do pusy!" Dodal. Franta v jeden okamžik zrychlil přirážení. "Fuj! Až tak ne!" Zašklebil se, když mu Frantovo semeno vyteklo z pusy na podlahu.

Nepolkl nic. Katka dala oči v sloup a hned utřela parkety papírovým kapesníkem, protože byla z nich asi nejpořádněší. "Tak co, jaký?" Zeptala se Katka svého spolubydlícího. "No, zajímavý!" Utíral si pusu a pachuť se snažil přebít nápojem. "A co, že ses tak hecnul?" Ptala se ho dál. "Nevím, díval se tak, že to chce!" Řekl její spolubydlící. Katku to vzrušilo a vytáhla svému spolubydlícímu penis z kalhot. Pak si klekla a vzala ho do pusy. Její spolubydlící jen oddychoval.

Frantu to vzrušilo a civěl na ni. "Nechceš si to místo toho zírání zkusit?" Otočila se Katka na frantu, zároveň co letmoo honila svého spolubydlícího. Franta jí odpověděl, že péra nekouří. Chvíli do něj ryla spolu se svojí spolubydlící, že by to rády viděly.

Frantu pak zviklaly, že se nahnul nad rozkrok Katčina spolubydlícího. Chvíli pozoroval j