xpaulus (40/185/100)

– kraj Vysočina » Třebíčsko
Kamarádská vypomoc
Je to už hodně dlouho. Bylo mi asi 20 let a měl jsem kamaráda, s kterým jsem trávil hodně času. Bylo mu čerstvých 18 let. Jednoho parného léta jsem jel za ním, čekal na mě na autobusové zastávce. Vystoupil jsem a šel jsem s ním sednou do hospůdky. Po cestě si vzdychal jak je marnej, že je ještě panic a jak je nadrženej, že neví co s tím má dělat. Odpověděl jsem mu pohotově jestli má plné koule, že mu je klidně vyprázdním jako jeho dobrý kamarád. Čekal jsem jsem negativní reakci a on na to: "jojo to ti tak věřím". Já na to: "klidně, vytáhni ho a já ti ho vykouřím". Samozřejmě jsem to tak nemyslel, šlo se po ulici a jen jsem rýpal. Další týden probíhal v podobném duchu, on si pořád stěžoval jak nemá holku a já mu nabízel orálek.

Asi za 14 dní jsem přišel k němu, že zapaříme hry, byla celkem nuda a on zase začal s tím jak se mám, že mám přítelkyni a on nic a jak ho to nebaví. Tak jsem opět začal, jestli chceš, tak ti ho vykouřím. On na to to ti tak věřím. Já mu odpověděl: si piš, že ano. On se zvedl a odešel do koupelny, byl tam asi 10 minut.

Když se vrátil, sedl si na postel, já seděl na židli a začal jsem: tak co bude? Chceš ho vykouřit? On na to no jasně, tak pojď a pořádně mě vykuř. Já jsem odpověděl, tak si sundej kalhoty. On odpověděl, ty mi je sundej. Zalekl jsem se jestli si jen nedělá srandu a držel jsem se hry dál. Odpověděl jsem mu, musí si je sundat sám jestli ho chceš vykouřit. On chvíli přemýšlel a po chvíli si začal sundavat kalhoty i s boxerkama, penis mu pěkně stál, jak byl vzrušený a nebo jen nadržený. Nečekal jsem ani chvíli a přisedl jsem k němu a panis uchopil do ruky. On si lehl a přijímal rozkoš. Po chvilce honění jsem vzal ten jeho tvrdý penis do pusy a začal ho pěkně kouřit. On jen lehce sténal jak se mu to líbilo. Neuplynuly ani dvě minuty a najednou jsem začal cítit v puse lehké cukání v jeho penisu. Pomyslel jsem si, už je to tady, bude stříkat. Chvilku na to jsem v puse cítil teplé semeno. Bylo dobré , tak jsem polkl a penis vysál do poslední kapky.

Poté jsem si zase sedl na židli a on se oblékl. Já mu říkám, že má pěkný penis a pěkně velkou dávku. On na to, že nevydržel dlouho, že je to poprvé co s někým něco měl, ať už jde o holku nebo kluka. Já na to, že to bylo z toho vzrušení, ať si z toho nic nedělá. Orálek jsem ještě párkrát zopakovali a půl roku na to se kamarád musel odstěhovat do Brna. Vzpomínám na to rád, prostě kamarádská výpomoc ne?