vydracek    (39/195/92)

– Ostatní země » DK - Hillerød / CZ sometimes
Čas
Říká se: na velkých hodninách času je jen jediné slovo: Teď. Po ulici Potom se dojde k domu Nikdy. Někdy je lepší je shořet, než-li pomalu vyhasnout.

▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄

Až se potkáme a ty budeš sympatický mladší kluk pro hezký chvíle ale hlavně pro něco vážnějšího ? Koho hledám ? Třeba sk8ťáka nebo týpka který má rád přírodu, je romantik ale hlavně je na něj spoleh.... tak toho bych rád poznal :D kdyby to bylo možný. Mám rád výlety do přírody, miluju vodu, slunce, hezký místa a okamžiky...kamarádi říkají že jsem tak trochu divokej :P Rád nosím kraťasy, sk8 hadry, v létě běhám nejraděj bos když to jde, mám rád taky staré umění a historii, dost muziku ale taky jsem děsně velkej snílek :D Tu erot. fotku bych asi měl stahnout ???!!! Já vím..no já se polepším :P njn...°

▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄

Nehledám virtuální postavičky ale reálnýho kluka, třeba mile divokýho, klidně ulítlýho ale hlavně spolehlivýho férovýho kluka kterej je pro to, něco udělat a pro lásku i obětovat, a ne jen o tom snít..prostě kluka kterej dokáže žít a užívat života a hlavně dokáže žít pro toho druhého, o tom je vlastně láska. Že najednou je pro tebe důležitější ten druhej a ne ty sám. A taky aby uměl komunikovat za všech okolností, pokud se někdo třeba při nějakém kixu zasekne a dělá mrtvého brouka, tohle nesnáším. Pokud chtějí být dva spolu, musí spolu umět komunikovat i když se na sebe třeba právě teď zlobí. Tohle spousta gayů neumí.

▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄

Fotky jsou mé vlastní, takže při komunikaci rád vím kdo je na druhým konci (poslat fotky bude tedy podmínkou). Rád bych našel někoho, kdo bude mít opravdu zájem :( ne jen sliby..a komu se profil nelíbí nebo má problémy s tím, co je tu napsáno, holt smůla. Každý člověk někoho potřebuje, aby měl život větší smysl. Láska je všude kolem nás, stačí se jen pořádně rozhlédnout a chtít. Asi jsem ztracenej snílek, který se do dnešní doby dostal nějak omylem a hledá cestu zpátky do říše fantasie :P A ještě jedna myšlenka: raději tu najít spolehlivýho kámoše než-li nějakej nepovedenej vztah.

▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄

Jestli sem Tě zaujal, tak mi nech vzkaz, určitě se brzy ozvu :D