plemenik (47/184/97)

– Ostrava - město » Poruba západ, 8.obvod
Co tě může potkat na seznamce a jak z toho vyváznout se ctí Je tady na seznamce malá skupinka lidí, kteří si sem na hodinku sednou, a když jim nikdo ucházející nepíše, tak ztrpčují život cizím lidem.

Například ... pro pokračování klikni na nadpis

.



Je tady na seznamce malá skupinka lidí, kteří si sem na hodinku sednou, a když jim nikdo ucházející nepíše, tak ztrpčují život cizím lidem.

Například napíšou:

Já myslím, že ty fotky, co mám, stačí.
A proč bych se s tebou měl seznamovat?
Podle čeho jsi usoudil, že tě chci sbalit?


Pokud by to psal svému známému, nebo kamarádoví, tak se to dá pochopit. Ale proč s tím zatěžuje cizí lidi, kteří ho neznají, nevědí ani pořádně jak vypadá?

Když se s někým cizím chceš bavit na ulici nebo v hospodě, tak řekneš: „Mé jméno je …“. A přitom máš sundané tmavé brýle, pokrývku hlavy, a díváš se nas něj.


Tady na seznamce má smysl se představovat, když máš o seznámení zájem. Na seznamce nejsou žádní jen tak kolemjdoucí, ale zájemci o seznámení. Když ti někdo napíše: „Jaké nejlepší jídlo jsi kdy jedl?“, „Uhodneš, proč ti píšu?“, nebo třeba: „Nas**né“, tak vždy je to nabídka k seznámení. A on očekává, že mu napíše ten, kdo má zájem. Žádný nepotřebuje mít zaplněnou schránku negativními dojmy od cizích lidí, se kterými nebude mít nikdy nic společného.
Nejen že to zájemce o seznámení nepotřebuje, ale navíc ho to zatěžuje a zdržuje. Vnímá to jako neúspěch, zvlášť když ten vtipálek se tváří jako kamarád, předstírá zpočátku zájem, nešetří pochvalami, až se z něj vyklube, že se jen nudí.


Abys věděl, co se nemá psát cizím lidem, tak si přečti:

Seznam zakázaných průpovídek

.
Za žádných okolnosti nepoužívej obraty:


Ne děkuji. Děkuji moc, Dík

Nepošlu fotky. Já myslím, že ty fotky, co mám, stačí.

Neříkám tak ani tak.

Já jsem mladý a hezký. Podívej se na sebe
Jsi moc starý a bachratý
Nehledám otce ani dědu
Nedávám telefon.
Někoho mám
Nemám čas
Nechci sex
Nechodím
Ne

Je ti to jasné? Pokud bys takhle psal klukovi, o kterého máš zájem, tak se s ním v životě nezeznámíš. Jestli to píšeš někomu cizímu, tak se dá předpokládat, že to píšeš buď z blbosti, nebo ze zlého úmyslu. A on to vnímá jako urážku. V prostředí naživo holka nikdy neodmítá nahlas a neříká výmluvy, ale prostě se otočí bokem a šetří důstojnost odmítané osoby. A což kdyby někdo slyšel to odmítnutí?. Tak by udělala tomu chlapci ostudu.

V anonymitě schovaní za monitorem jakoby ztrácíme soudnost. Potřebuje někdo, aby ho cizí lidi vodili za nos, vystřelili si z něj?. My předpokládáme, že odpověď je signál zájmu. My nikdy nevíme, jestli je to nějaký exot, co má rozkoš, když trápí lidi. A taky nemůžeme každého neobratného pisálka podezírat, že si dělá srandu.
Proč?
Protože bysme se neseznámili. A tak se člověk musí ponížit a ještě jednou něco napsat, aby se přesvědčil, jestli dobře rozuměl.


Samozřejmě s kamarády je to jiné

Kdybys mluvil se svým kamarádem nebo známým a on s tebou chtěl sex nebo vztah, tak je to trochu těžší. K němu se nemůžeš otočit zády.
Jenže na seznamce nejsou žádní tvoji známí. A je absurdní chovat se k cizím lidem, jakobys si chtěl ze všech udělat přátele, i když je jasné, že se jim nechceš ani ukázat, mluvit s nimi, ani podat jim ruku.

.

Na profesionálních seznamkách se to ani stát nemůže. Když pošleš wink (mrknutí) s nějakou otázkou nebo gift s nějakou průpovídkou, tak na to nelze odpovědět a ohrnovat nos. Museli by zahájit s tebou konverzaci. Prostě ti napsat jako první. A to doufám i ten nejnatvrdlejší buran a nespolečenské nemehlo neudělá.





Všichni už jsme zažili, že nějaký týpek projevil zájem, poslal fotku. A že by rád si užil a je sám doma. Jenže nedává telefony. Tak jsme to riskli, nechali se dirigovat přes aplikaci iboys. Během chatu se ukázalo, že nebydlí na náměstí, jak psal, ale na ulici 5 minut od něj. Pak se ukáže, že na té ulici není číslo popisné, tam kde napsal. Někteří možná tušíte, co bylo dál. On si vás prohlídne z okna protějšího nebo sousedního domu, něčeho se zalekne a odpojí se. Jelikož nám dal falešnou fotku, tak ho nepoznáme, ani kdyby šel kolem tebe.

Mně se mnohokrát stalo, že lidi, co nedali telefon, a přesto nějakým zázrakem přišli, tak to s nimi nestálo za nic. A tak nechávám nevyužité příležitosti, když

Nepošle aspoň 3 fotky obličeje.
Nedává telefon. Nebo číslo dá, ale nezvedá to
Když se není schopen domluvit na místě a času
A postupně nestíhá a přijede později


Nedávno jsem zažil případ, že borec, co bydlí asi 15 min ode mě, chtěl přijet. Ale že se musí prvně osprchovat. Asi si ve sprše vyhonil a už nepřijel. Je neuvěřitelné, že on napsal ještě podruhé a nepřijel. Dokonce ještě po čtvrté napsal.


Anebo obráceně je borec 20 km daleko, chce, abych přijel. A že nedává telefon a adresu řekne, až budu tam. Kolikrát se musím smát, jak to ti borci zkoušejí opakovaně a nikdo jim nepřijede. Každému je jasné, že tam nebude. I kdyby tam chtěl být. Protože mezitím se něco stane, někoho potká, atd.


Je to tak. 100% chlápků, co přišli, podali ruku a pak i něco víc, se nestyděli za svůj hlas a domluvili se normálně řečí.

https://www.iboys.cz/profiles-show.php?id=164550&show=blog&clanek=18619