Lastura (49/180/70)

– Beroun » Hořovice
Jak se z kluků stávají bisexuální kurvičky
Po čase, se mé znásilněné mužské ego vzpamatovalo.
Při sledování porna jsem si začal uvědomovat pocity kouřeného muže, ale i pocity przněné ženy. Najednou jsem se při pornu více a více vžíval do role przněné ženy. Už jsem věděl jaké to je, klečet submisivně před mužem, mít v puse čůráka a ochutnávat mrdku. Začal jsem toužit znovu vyzkoušet sex s mužem v ženské roli, být taková chlapská TV děvka.
Napsal jsem si na erotickou seznamku inzerát. Přišlo mi neskutečně nabídek na sex.
Vybral jsem si staršího bisexuálního aktiva s autem a vlastním zázemím z blízké vesnice. Odepsal jsem a dohodl si večerní schůzku. Měl jsem večer stát za městem u silnice, jako kurvička, kterou měl vzít na seznamovací projížďku.
Stál jsem u silnice, vyholený, navoněný s dámskými kalhotkami pod oblečením.
Zastavila mi dodávka a v ní seděl starší pán, pořádný kus chlapa. Nasedl jsem s rozklepanými koleny a popojel s ním kousek stranou na polní cestu. Zastavil a začal si se mnou příjemně povídat. Já se mu také svěřil. Neváhal a hned mě vzal dozadu, měl tam upravený obytný prostor s postelí. Začal mě osahávat a pomalu svlékat. Když zjistil, že mám dámské prádélko a jsem vyholený, byl nadšený. Neustále říkal, že mám krásnou holčičí postavu a krásnou prdelku. Líbal mě a neustále mě hladil po těle. Bylo to příjemné. Ani nevím jak a měl jsem hlavu v jeho rozkroku. Měl pěkný žilnatý čůrák s výraznou předkožkou a velké svěšené koule. Byl trochu zarostlý. Strčil mi ho do pusy a já si hrál s jeho předkožkou. Stahoval jsem jí, vysával z něj žalud. Cítil jsem jak mu tvrdne. Začal jsem ho kouřit. Bylo to pěkné. Až ke konci mi chytil hlavu a začal mi ho strkat hluboko. V očích jsem měl slzy a plnou pusu slin. Po chvilce ho vytáhl chytil si koule a strčil mi je do pusy, abych mu je lízal a cumlal. Neustále mě chválil a říkal, že ho vzrušuje, když mi u toho tečou sliny z pusy. Unaveně odpadl a říkal, že si uděláme pauzu, aby hned nestříkal. Povídal si se mnou, hladil mě po prdelce a začal mi do prciny strkat nasliněný prst. Stáhnul mi kalhotky a lízal mi jazykem prcinu. Bylo to velice příjemné. Namazal mi jí olejíčkem a začal mi do ní strkat čůrák. Neustále do ní šťouchal a tlačil, nešlo to. Nakonec hodně zatlačil až žaludem projel do prciny. Zabolelo to a s pálivým pocitem jsem cítil, jak mi jeho čůrák zajel až po kořen do prcky. Smál se a říkal, že jsem odpaněný a že mi jí teď ještě pokřtí mrdkou. Pomaličku mě mrdal a užíval si to. Hekal jsem, že to trochu bolí. Smál se a říkal, že trochu to bolet může, že kurvička musí trochu bolesti vydržet. Začal jsem cítit jak sebou začíná křečovitě škubat. Než mi řekl, že bude stříkat, měl jsem plnou prcinu mrdky. Svalil se a oddychoval.
Říkal mi, že ze mě bude skvělá šukací madrace a, že chlapi se na mně vyřádí.
„Neboj chlapi ti šukáním prcinu roztáhnou, zvykneš si ..., časem budeš hekat rozkoší až do tebe budou stříkat mrdku.“
Pomalu vstal a oblékl se. Já také. Nasedl jsem do kabiny a můj prznitel mě odvezl zpět.
Cestou mě velice lichotil, a chtěl se zase sejít. Nabídl mi, že bych mohl za ním přijet domů.
Ze slušnosti jsem souhlasil. Vystoupil jsem z dodávky a ta zmizela ve tmě.
Šel jsem pomalu domů, po pár krocích jsem zjistil, že mi z ošukané prciny vytéká mrdka. Měl jsem mokro v dámských kalhotkách. Byl jsem zprzněná TV děvka.