kugudo (45/175/95)

– Olomoucký kraj
Původní text na profilu Tento text byl v různých aktualizacích na mém profilu. Ale okolnosti mě donutili udělat menší změnu. Pro ty, kdo si ho tedy chtějí přečíst i nyní, je k dispozici zde:
Vítej. Následující text je pro někoho až moc dlouhý, ale ušetří ti to zbytečné otázky a očekávání. Zkusím to aspoň trochu struktualizovat, aby se to četlo rychleji. A pokud se ti to nechce číst, raději snad ani nepiš. Fakt nechci dokola odpovídat na stejné dotazy. A nebo se ozvi později, až budeš mít víc času… A kdo to fakt dočte až do konce (nebo se tam podívá), bude odměněn. ;-)

To, že se několikrát podívám na tvůj profil ještě nic neznamená, ale napsat mi klidně můžeš. Nemusíš se mě bát, nekoušu (jen občas a zatím si nikdo nestěžoval). Většinou odpovím hned, jak to jde. Ale občas už nereaguju, zvláště po nikam nevedoucí "konverzaci".
O hesla ke galeriím si slušně napiš. A pokud už mi dáš plusko, tak velmi děkuji, ale nestyď se i napsat. Budu ještě raději. ;)

Zároveň ještě jedna prosba: Pokud máš pocit, že psaní si nebo cokoli jiné se mnou není podle tvého gusta, že jsem ti třeba nesympatický, když uvidíš mou tvář nebo postavu, napiš mi to rovnou, odmítni mě. Opravdu se pro tvé odmítnutí nebo prosté NE/SORRY nezboří můj svět, naopak si oba ušetříme spoustu času a třeba i trapných chvil. Děkuji. ;-)
A taky si odpusť domlouvání setkání, která se nikdy neuskuteční, protože prostě nepřijdeš. To už je fakt vrcholný projev neúcty vůči druhému. Opravdu nemám čas někde čekat... Mohu místo toho dělat i jiné věci. A to nejen sex.

CO HLEDÁM/NEHLEDÁM
Prioritně buď mladší než já, ale o trochu starší se mohou také ozvat, třeba si sedneme.
Fajn lidi. Na pokec i třeba nějakou akci. Ne nutně jen sex.
Někoho se stejnými zájmy jako já - viz profil.
Hledám někoho, s kým můžu v klidu, opakovaně a bez obav zablbnout. Preferuji někoho mladšího, stálejšího, kdo má mozek, umí ho používat a rád experimentuje. Důležité jsou pro mě vzájemné sympatie a samo i jasná domluva, co se komu líbí a co by rád. Ano, když budeš vysportovaný s luxusním tělem, je to hodně fajn a budu dost happy, ale rozhodně to není podmínka, ozvat se můžou i ti, kteří (stejně jako já) takovou postavou nevládnou. Vzhled prostě není až tak rozhodující, ale jasně že se sympaťákem se jedná líp. ;)
V rámci Moravy nemám moc problém dojet, když to stojí za to, takže vzdálenost nemusí být limitující. Vyžaduji a nabízím 100 % diskrétnost, zdraví, čistou.
Nehledám vážný vztah. Alespoň ne teď a tady.
Nehledám někoho za každou cenu. Nemám ve zvyku střídat lidi jako ponožky, takže fakt nejdu do všeho s každým, kdo se objeví a napíše. První se sejdeme a uvidíme, co bude dál. Třeba nic.
Nejsem na hurá a anonymní akce, ne, pokud se fakt neznáme opravdu nepřijdu v noci do lesa a nebudu tě tam prznit nebo se nechat šukat bez gumy, sorráč, jdi o profil dál.
Jo a nehledám sex a spol. za každou cenu a občas mám i období (i dost dlouhé), kdy nemám chuť na nic. ;-)

CO MÁM RÁD
Viz údaje v profilu, tam je toho nejvíc.
Údaje v profilu jsou pravdivé, praktiky uvedené můžu, ale nemusíš mít obavy, že bych ti třeba seřezal zadek do krve nebo podobný věci. To fakt ne. Nemám to rád a nedělám to. Vše bezpečně, bez trvalých následků a v rámci domluvy. Krom uvedeného mám spoustu dalších zájmů, ale to probereme společně. ;)
Mám rád různé sex pomůcky a hračky, rád je používám.
Můžu být aktiv i pasiv, sub i dom, podle nálady i domluvy. Rád si pohraji s klukem nebo chlapem (viz věkové rozpětí), vyzkouším, co vydrží a co se mu líbí (samozřejmě bezpečně, bez následků a po domluvě). Nemusíš mít nutně se vším zkušenosti, stačí zvědavost a touha zkusit něco nové. Zjistit, co a jak se používá a jak na to tělo reaguje, jaký je to pocit v aktivní či pasivní roli. Třeba se i společně učit a poznávat, co je a není fajn. A klidně to vše můžeš zkusit i na mně. Velmi rád podlehnu mladému fajn dominantovi/aktivovi. :D
Sex či vyvrcholení není nutnou součástí "hry", prioritní je pro mě to, na čem se domluvíme a k čemu třeba během všeho dospějeme.
Nepohrdnu ani klasikou, bez BDSM; rád i hulím hezká péra a mám rád i mladé mazly.
Občas mám rád různé ponožky na hezkých nožkách. I “při tom”.
Netvrdím, že všechno znám a neslibuji neuvěřitelné zážitky. Buďme nohama na zemi a raději se nechme příjemně překvapit. Každopádně naše setkání mají být pro oba příjemná (v rámci daných rolí) a ne trauma na zbytek života.
A taky vyžaduji čistotu, alespoň základní hygienu intimních míst.

CO FAKT NEMUSÍM
Nesnáším drogy ani zhulené lidi. A ani nemusím dámský prádlo na chlapovi.
Nemám rád smrad, jeté fusky, prádlo a podobně….
Málo kdy odpovím na výkřiky typu "Ahoj" "máš se" "Co hledáš" "Dáme sex" "Jak bys mi to udělal"... Než zprávu odešleš, pokus se ze sebe vymáčknout aspoň delší větu. Věřím, že na to máš, pokud stojíš o to mne oslovit a zaujmout.

JAKÝ JSEM
Musíš zjistit sám. :-P
Jak vypadám si můžeš plus mínus zjistit i bez fotky z údajů v profilu - fakt nejsem (bohužel, aspoň zatím) atlet nebo sporťák, tak s tím počítej. Ale zatím mě na pláži Greenpeace netahá zpět do moře. ;-) Nicméně snažím se stále se sebou něco dělat.
Jinak jsem společenský, ukecaný, tichý, něžný i drsný, cholerik, živelný, líný… a spoustu dalšího. A kdo mě přece jenom víc zná, ví, že jsem fajn. :-) Jo a jsem skromný!. :-P

ODMĚNA
No a tedy pokud jsi to dočetl až sem, pak si zasloužíš odměnu sto pro, pokud jsi sem skočil rovnou, no co už s tebou. :-)

1a. Můj foto/video blog s tím, co mám rád, co se mi líbí. Není to jen o BDSM, i když tato tématika převažuje. Občas jsou tam i fakt slaďárny a “obyčejný” věci, tak se nelekni. :-D Jo a pokud tě to osloví, napiš, budu rád. :-)
http://iioanness.tumblr.com/

1b. Můj druhý foto/video blog, kde jsou mé fotky nebo fotky z akcí u kterých jsem byl v různých rolích… :-D A ani tady se nebudu zlobit za nějakou reakci. ;)
https://kugudo.tumblr.com/

EDIT: Trochu se změnila pravidla a musíš být na webu registrovaný a mít zapnuté zobrazování choulostivého obsahu, jinak se na blogy nepodíváš. :)

2. Blog gay povídek. Kdysi jsme si psali na jednom chatu s fajn týpkem a vzniklo z toho dost materiálu, kterého nám bylo škoda nechat si ho jen pro sebe. Tak vznikl tento blog, který je už delší dobu neaktualizovaný, ale myslím, že si najde své čtenáře i tak. Ne vše jsme stihli zveřejnit (úprava pro publikaci je náročnější než “žhavý psaní na netu”). A já stejně chci dotáhnout pár textů do finále a hodit je tam. A mám i další témata, takže se sem tam vraťte. Budu rád i za zpětnou vazbu na blogu, stejně jako za sdílení. Rozhodně raději než za sprosté kopírování textu a vydávání ho za svůj, jak se mi už podařilo dohledat… :-/
https://gpribehy.blogspot.com/

3. Protože honičů je tady dost, stejně jako těch, co se chtějí jen podívat, přidávám odkaz na má alba s mými fotkami a hlavně s fotkami z mých akcí s kamarády suby. :-)
https://www.amateri.com/cs/lide/album/1276020

Takže tak, díky za četbu, užívejte si odměn i života a čus bus! ;-)