z555 (46/182/90)

– Brno-město » Brno / Zlín
Setkani u trafiky
"Ahoj, tak za hodinu na nadrazi u trafiky?" "Jasne, budu tam."

Sice jsem ho uz videl na fotkach, ale kdo vi jaka bude realita, no uvidime. Mel by mit jako poznavaci znameni u sebe lahev vina. Celkem jako sympaticky kluk se mi zdal. Upraveny, tak kolem 43-45 let. Posilal mi i fotky sveho prirozeni, no co na to rict. Krasny nastroj ma, kdyz mu stoji. Hodne predstav jsem mel kolem toho, jak si s nim pohraju, pekne si ho pokourim a kdo vi co jeste. Snad me to nebude bolet, kdyby k necemu doslo. Ma ho dlouheho a velkeho.

Ty jo tamhle je jeden s vinem, to by mohl byt on. Pockam. Vsak vi ze mam delsi vlasy a bezove kratasy. Prichazi ke me. "Ahoj, to ses ty s kym si pisu?" Odpovídám: "Ahoj, jasne, to jsem ja, tesi me". Usmeju se, on take. Vypada to jako bychom si padli do noty. Me prijde sympaticky i v realu. Kouknul jsem mu i niz a tam mensi hrbolek v gatich, hm, pokud mu nestoji, tak to muze byt jeste zajimave.

"Tak co, co provedem", rika. Ptam se: "Zajdem na pivko?" Odpovida: "Jo muzem, vedle je tu hospudka, vari tam, tak muzem neco dat". Chytl me kolem krku a pomalu me pohladil po vlasech pres zada az na zadecek, ktery jemne stisknul. Mel jsem chut ho polibit, ale vsude bylo plno lidi.

Usedame v hospudce, pritel povida na cisnika: "Dobry den, 2 pivka, a zaplatime rovnou."
Cisnik se pta: "Dohromady? Zvlast?"
Pritel: "Dohromady"
Potichoucku rikam: "Diky, mas to u me". Pritel me pohladi po stehnu az k memu penisu, kde se zdrzi a lehce prohmata. Muj penis na to reaguje prakticky ihned a ztvrdne. Jeste ze mam ty upnute trenky, jinak bych nemohl ani vstat. "Dobrej material", rekl pritel. Sedeli jsme za rohem, nikdo nas nevidel, pritel me pri te prilezitosti polibil a jeho jazyk behem polibku lehce zajel do me pusy.

Dopijime, odchazime, pritel me vede k sobe nedaleko pres par ulic do bytu. Na chodbe se zouvam a v momente kdy se predklonim, pritel me chytne za boky a zacne na sebe prirazet.

Rikam: "Nejakej nadrzenej, koukam"...
Pritel: "To vis ze jo. Libis se mi, a jak jsme si psali, mame hodne stejny predstavy".

Vyslekam se. Pritel taky. Domluvili jsme se na naproste sexualni svobode, kdyz budem u neho. Osahavani, koureni, prstovani, sukani, lizani kdekoliv mezi nohama, kdykoliv se druhemu chce na toho druheho sahnout, nebo do neho proniknout, nebo mu pokourit, pokud ten druhy neodmitne. Prijit k partnerovi a zasunout mu penis do pusy je naprosto akceptovano. Vse bez bolesti a dobrovolne. Chodime po jeho byte nazi. Ma kryty balkon kde nikdo nevidi a tak i tam jsme nazi. Davame si vino. Sedime nazi vedle sebe, pritel mi lehce honi penis, ja si to uzivam.

Pritel jde uvarit kafe. Ja chvilicku cekam ale po chvili jdu k nemu do kuchyne mrknout, jak to ma zarizene. Chvilku se rozhlizim, sedam na zidlicku, pritel je zrovna blizko. Pritahnu se k nemu a trosku mu pohonim. Nechal se. Prisunul svuj tvrdnouci penis k me puse a ja si ho konecne mel sanci vychutnat. Krasne ciste vykoupane vonave chlapske tvrde dlouhe pero. Krasne se to kouri. Chvili jsem prestal a zustal na miste. Pritel hned pochopil a zacal se pohybovat tak, ze jeho penis soulozil mou pusu. Drzel jsem ho za zadek a prirazel si ho do pusy.

Krasne koureni. Po chvili jsme prestali. Staly nam pera obema. Zpet do obyvaku me pritel chytil za penis a vedl me za nej do obyvaku na gauc. Vytahl gel, nasadil kondom a nastavil si me tak, ze jsem klecel pred nim na gauci. Hned po chvili jsem ucitil tlak v analu. Nebolelo to. Pritel ho mel krasne nagelovaneho a kluzkeho, zasunoval mi ho tam velice pomalicku. Postupne hloubeji a hloubeji az po koule. Celeho me vyplnil a ja ho v sobe citil. Delalo mi to neskutecne dobre.

Krasne tvrde dlouhe pero se pohybuje ve mne a priteli to dela taky moc dobre. Pomalu ho vybizim se slovy "jo, krasne si me vysukavej, pekne si tu direcku ojizdej, krasne se mi do ni udelej". Pritel nestiha. Dela mu to moc dobre. Chyta me kolem hrudniku a nasazuje si me na sebe. Septem rikam priteli: "Pichej si me krasne ty muj samecku nadrzeny". Picha me jako blazen. Ten tlak co byl drive uz davno neni. Prdelka je krasne otevrena a prijima kazde jeho zasunuti. Dela mi to strasne dobre. Miluju to. Krasne intenzivni ale pritom citlive sukani.

Pritiskl se ke me a hlavu priblizil k me pusi. Libame se, drazdime se jazyky a pritel me stale krasne suka. Jsem prohnuty v zadech a zadecek mu nastavuji tak, aby to oba co nejvic vzrusovalo. Krasne to jeho pero ve me klouze. Nase jazyky se o sebe otiraji v me pusi. Pritel mi do pusy strcil jazyk a celeho si me vychutnava. Jeho nadrzene pero ktere me picha, jeho jazyk v me puse, ktery drazdi muj jazyk, pripadam si jako bych byl soucast pritelova tela. Naproste souzneni a odevzdani.

Najednou vzal do ruky me pero a zacal ho prudce honit. Bylo to strasne necekane a byl jsem tesne pred udelanim. Udelal jsem se. Zacal jsem strikat pred sebe a na pritelovu ruku. Pritel se do me zasunul az po koule a zustal ve me. Citil jsem jak mu penis pulsuje a strika to do me. Udelal se taky. Jeste chvili se libame a drazdime jazyky. Pritel je stale ve me a jeho penis je jeste stale tvrdy.

Pomalicku smeruji smerem ke koupelne, pritel prichazi take a sprchujeme se oba. Je nam krasne. Prijemny relax, odreagovani, vybiti sexualni energie.

Bylo to moc dobre. Spim dnes u pritele a az zitra jedu zpět. Hned za dve hodiny po osprchovani pritel dostal znovu chut. Myslim, ze to bude zajimava, krasne prosoulozena noc.