Ksukolznovu    (53/190/65)

– Plzeň-město
Limberský, ty si hovado. Můj milý deníčku,
tak mne Petr vytáhl na výlet s Kamarády do slavného Posázaví. No, docela mne zklamalo, přišlo mi docela nudné, ale z řeky by možná vypadalo lépe. Také bylo nechutné vedro, nejspíše poslední v letošním roce, takže jsem dost litoval, že jsem raději nejel domů, abych se ještě jednou smočil v otcově bazénu. Vlastně se tam letos dvakrát koupali děti a dvakrát já a to je všechno, protože otec se dost ošklivě zranil na noze a do bazénu nemohl. Ještě stále rána není zahojena. Teď v září už je zima. Zpět jsme jeli slavným Posázavským pacifikem a opět jsem byl zklamán. Cesta ze Stříbra do Plané mi přijde přinejmenším stejně zajímavá, ne-li lepší.
Nebesa, už je zase nějaká výluka a pendolíno má nejméně 25 minut zpoždění, což mi opět zcela zničilo plány. Opravdu už nevím, co mám dělat. Střílet nádražáky? V práci je také všechno šejdrem, sekvenátor je porouchaný a náhrada za něj není. A dále, tuhle jedu třicítkou domů, zmáčknu příslušné tlačítko, ovšem řidič jede dál, jako by se nechumelilo. Naštěstí nějaká dobrá paní se ozvala, takže se řidič probral a vypustil nás, když jsme stáli na semaforu. Prý se zamyslel. A dále, každý rok mi k svátku chodil poukaz na slevu v internetovém obchodě luxusní holení. A také z jeho sesterského luxusní pera. Letos mi také přišly dva poukazy, oba na luxusní pera. Na můj tichý dotaz, zda to není chyba mi bylo sděleno, že ano, ale že klidně mohu použít oba poukazy. No, nepoužil jsem ani jeden, luxusní pero nekupuje člověk každý rok, že můj milý deníčku. Mám chuť jim ale napsat recenzi na luxusní holení, ve smyslu že ten čurácký dávkovač krému je vážně na hovno. Když o ty recenze tak stojí. A další internetový obchod mi napsal, že zboží, jež jsem se právě chystal vyzvednout, dosud není na skladě a teď abych tam honem běžel, ač se mi to ani trochu nehodí, neb na vyzvednutí mám jen tři dny. Hahaha.
A už jsem se, můj milý deníčku, zmiňoval o mimořádně tlusté popelářce? A o návštěvě zámku v Třeboni, kde jsme museli mít kdysi na každém zámku nezbytné filcové pantofle? Ne? Tak už se ani zmiňovat nebudu.
Petr si užívá odpočinek u moře, já měl zase po delší době divoké sny. Zdálo se mi, že kouřím hned dva chlapíky, měl jsem sice černé svědomí kvůli Petrovi, ale to mi nebránilo v tom, abych pokračoval. Tady vidíš, můj milý deníčku, co jsem zač.