z555 (46/182/90)

– Brno-město » Brno / Zlín
Vylet u vody
Jednou vecer si takhle po koupani sedime u vody u pivka na vylete na kole, dojidame klobasku s chlebem a s horcici, zapad slunce do toho, cvrcci cvrkaji, vsude kolem jinak krasne ticho, zadny hukot mesta, a ty me zacnes hladit po zadech.

Zajizdis rukou niz a niz. Zacinas me pomalicku drazdit prstem. Naslinis si ho a pomalicku mi ho zasunujes do dirky.

Libame se. Nevydrzim to a ma ruka je mezi tvyma nohama. Vytahuju z tvych plavek tvrdou vec. Prejizdim po ni rukou nahoru a dolu, po te krasne veci, kterou jsem nahmatal mezi tvyma nohama. Davam si ho do pusy.

Za chvili jdeme do stanu a ja klecim pred tebou. Ty me chytas za boky, nagelujes si tu krasnou vec, se kterou jsem si predchvili hral a pomalicku ji do me zasunujes. Delas to tak dlouho az se udelas. Pak se jdeme okoupat, voda je stale tepla.

Objimas me a snazis se ho do me ve vode opet zasunout a podari se. Jses ve me a delas si dobre. Libame se. Po chvili vylezame z vody a jdeme do stanu. Vedle sebe usiname.

Rano me probudi tve hlazeni a ta tvrda vec. Tlaci na me zezadu a chce se znovu dostat dovnitr. Gelik zustal nedaleko v rohu stanu. Uz ses opet ve me a krasne si to delas.

Lezime na boku a ty ho do me zezadu zasunujes. Krasne si mi postrikal dirku. Byl jsem chvili po tobe. Jeste chvili lezime a uzivame si toho pocitu udelani.