storyman99 (25/186/73)

– Praha
První láska a jedno Frappé Letní erotická povídka: Tobiáš (19) a Markus (24) dva vzhledově rozdílní kluci toužící po jediném: Lásce, slunci, moři a jeden po druhém.
„Jo jasně nebojte budu v pohodě,“ mával jsem rodičům, než se za mnou zavřely posuvné dveře letištní haly. Maturita za mnou a já dostal pobytový zájezd na Mallorce. Nečekal jsem ani minutu a začal se balit, byť jsem měl letět až za týden. Ale týden s týdnem se sešel a já stál na pražské Ruzyni a sledoval lidi, jak pobíhají kolem. Přemýšlel jsem kam všichni letí, nebo odkud letí.
Nechal jsem se odbavit a už jen tak jsem se coural sem a tam, protože mi to letělo až za dvě hodiny. Dal jsem si frappé a tak nějak jsem se potloukal kolem jen s brašnou přes rameno. V nekontrolované chvíli, když jsem datlil už asi xtou esemesku mámě, že jsem v pohodě, následoval tvrdý náraz zezadu a já jsem se svalil na kamennou podlahu s mozaikou všech světadílů. Dopadl jsem někam na sever Ruska. Začala mi z toho být celkem zima dokud jsem si neuvědomil, že jsem na sebe úspěšně vylil celé frappé a kostky ledu mi skončily někde za tričkem
„Kruci,“ zaklel jsem.
„Jsi v poho, kámo?“ ozvalo se nade mnou.
„Jasně že nejsem v.“ podíval jsem se nad sebe.
Nade mnou stál kluk tak o pár let starší než já, o kousek vyšší než já, ale o pořádný kus urostlejší než já. Díval se na mě očima v barvě půlnoční oblohy plné jisker a hvězd a pobaveně se na mě zubil. Svoje naštvání jsem tím pádem spláchl do záchodu, protože tomu klukovi by u mě prošla i vražda.
„Tak co chlape? V pohodě?“ vytrhnul mě z úvah a já jen zamrkal a přikývnul. Podal mi ruku a pomohl mi na nohy. Kdo na začátku července nosí koženou bundu? I když s rudým hodně přiléhavým tílkem pod tím? On. A hodně mu to seklo zvlášť, když se mu pod tím rýsovaly svaly a krátký černý porost přes celou hruď.
„Chlape fakt mě to mrzí, můžu to napravit novým frappéčkem? Teda až si převlékneš to mokré triko.“
„Jo jasně jen to triko si musím nechat. Všechny věci už mám odbavené.“
„No problem,“ zaculil se a přitáhl si k sobě sportovní brašnu a chvíli se v ní přehraboval nakonec mi podal svoje triko a já se před ním převlékl. Nemůžu říct, že bych se měl za co stydět, právě naopak s trochou pýchy v hlase můžu prohlásit, že několik let závodního plavání mi vytvarovalo figuru tak akorát. Triko mi bylo, ale o něco větší, a to svoje jsem mu podal, aby mi ho zatím podržel. Pak jsme šli na to frappé.
Během hodiny jsme se celkem dobře seznámili. Já mu řekl o sobě, on se mi představil jako Markus. Nakonec jsme se museli rozloučit, spěchal na letadlo a já v klidu dopil už zteplalé frappé a vydal se ke svému terminálu. Bůh ví, proč jsem si pak uvědomil, že jsme si ani nevyměnili čísla. Vlastně ani nevím, jestli byl gay nebo nebyl. Ale jelikož jsem na něj nechtěl zapomenout, tak jsem si ho na tajňáka vyfotil. Jasně je to úchylné, ale musel jsem. Povedlo se mi ho zachytit opřeného o sedačku s rukama na opěradle, svaly se mu napínaly a ostrou čelist pokrytou černým strništěm měl pevně sevřenou a díval se někam za mě. V tu chvíli asi na odlety. Pokud ho už nikdy neuvidím, tak tohle mi bude muset na dlouho stačit. Vypnul jsem mobil ve chvíli, kdy se letadlo zvedlo z ranveje a já zavřel oči, protože stoupání a klesání letadla odjakživa bytostně nesnáším.
Když jsme dosedli na Mallorce docela jsem si oddechl a po převzetí kufru mě čekala hodinová jízda do hotelu. Bylo příšerné vedro a muž vedle mě si asi myslel, že je atlet a bez studu si ze svého neatletického těla svlékl potem nacucanou košili. Naštěstí už jsme byli na místě a přede mnou se rozevřelo moře do širých dálek. Hotelový komplex ústil z terasy přímo na pláž a v jeho středu se vlnilo azurové oko bazénu. Pokoj jsem dostal šedesát metrů nad zemí se vším potřebným včetně balkonu a velkou postelí. Nečekal jsem na nic. Převlékl jsem se do plaveckých šortek a vyrazil na pláž, kde jsem jen odhodil věci k nejbližšímu lehátku a vběhl do vln. Nesmírně jsem si užíval, jak ze mě odtékají starosti a vědomosti, které jsem do sebe pracně bifloval ještě před dvěma měsíci. K dokonalosti už chyběl jen Markus, kterého jsem z hlavy prostě nevyhnal ani kdybych chtěl. A já nechtěl.
Celé odpoledne jsem se nemohl moře a slunce nabažit. Můj trenér nebyl nadšený, když jsem mu řekl, že na týden odjíždím. Nabádal mě abych nezanedbával tréning. Neboj trenére tady se naplavu až dost. K večeru jsem vyrazil do hotelu rovnou na večeři. Po ní jsem upadl do postele s plavkami na půl žerdi a usnul jsem během vteřiny.
Probudila mě v půl jedné ráno hodně silná až bolestivá erekce. Penis trčel v elegantním oblouku vzhůru, jako by chtěl upozornit, že jsem si ho vzal taky s sebou a úplně ho zanedbávám. Nedalo se nic dělat musel jsem. Lehl jsem si pohodlně na záda roztáhl nohy. Na mobilu jsem si našel svého boha, nad kterým si to udělám – Markuse. Stahoval jsem předkožku tam a zpátky a představoval si, jak z Markuse svlékám tílko, jak sahám na jeho pevné prsní svaly a vyrýsované břicho, jak saju jeho bradavky a líbám se s ním, jak mě škrábe jeho strniště na kůži, když si hraje on se mnou. Zavřel jsem oči a jen si to představoval. A pak stačil jeden záblesk představy, jak mu rozepnu kalhoty a do černého klína vsouvám ruku a za rychlého oddechování jsem se několikrát mohutně vycákal na hruď, břicho a zbytek vytekl do světle hnědého chmýří nad mým penisem.
Chvíli jsem oddechoval a uvědomil si pošetilost svého jednání, když si ho honím nad heterákem. Osprchoval jsem se a nahý zalezl zpátky do postele a usnul. Ráno, když slunce vycházelo jsem skočil v závodních plavkách do bazénu a dal si několik bazénů. Když jsem míjel poslední sledoval jsem, jak kolem někdo jde, a nakonec si sedá na kraj bazénu.
„Není na ranní rozplavbu trochu brzy?“ promluvil na mě muž se známým hlasem.
Otočil jsem byl to „ON“ Markus seděl tam jen v zelených šortkách a triku bez rukávů a nasazeným dokonalým úsměvem.
„Markusi co ty tu, já měl za to, že jsi letěl někam jinam,“ popravdě jsem ani nevěděl kam, v rozhovoru na letišti jsme si to neřekli.
„Naopak letěl jsem sem, zrovna, jako ty. Viděl jsem tě, když jsi vystupoval z letadla a bral si kufr, pak když se za tebou zavřel výtah v hotelu. Chvilku mi dalo, než jsem tě zase vypátral.“
„A proč jsi mě vlastně hledal?“ zeptal jsem se s hraným nezájmem, ale na duši mě hřálo, že jsem mu utkvěl v paměti.
„Zapomněl jsem si na letišti říct o tvoje číslo a když jsem se vrátil do té kavárny byl jsi už pryč. Docela rád bych tě pozval na rande tedy pokud nemáš v Čechách holku, nebo kluka,“ vycenil na mě svoje dvě dokonalé řady zubů.
To snad není možné. Nejen, že je super on je i gay, navíc single gay a zve mě na rande. Dnešní den začíná čím dál líp. Hlavou mi probíhaly odpovědi jako: Beru všema deseti nebo půjdu moc rád, ale ze mě vypadlo následující:
„Proč ne,“ doprovázené lhostejným pokrčením rameny. Bezva Tobiáši, teď jsi za blbce.
„Super dám ti číslo pod osušku, a uvidíme se odpoledne na pláži?“
„Bezva,“ odpověděl teď už korunovaný arciblbec.
Markus, jak řekl, tak udělal, nakonec mě odmávl a v klusu seběhl schody na pláž. Zaplať bůh, že se voda v bazéně vlní. Dal jsem si ještě pár bazénů, ale kdyby mi někdo měřil čas, tak na mokrém vysvědčení dostanu za pětadvacet metrů razítko želvičky.
Po snídani jsem vyrazil na pláž, kde jsem se namazal hodně vysokým faktorem, protože mám světlou a citlivou kůži. Někomu to možná přijde sexy, pro mě to znamená popáleniny prvního stupně. Zalezl jsem si na lehátko a užíval si slunce. Musel jsem si asi zdřímnout, protože když jsem se probral asi o dvě hodiny déle. Vzal jsem mobil a napsal jsem sms pro Markuse. Odpověděl během vteřiny a během druhé už tu byl.
„Ahoj Frappíku,“ pozdravil Markus a sotva to udělal hned mě objal. Byl jsem z toho hodně konsternovaný. Nečekal jsem, že bude hned tak důvěrný, ale nebylo mi to nepříjemné. Ani jsem si nevšiml, že přede mnou stojí jen v plavkách. Kůže se medově leskla, svaly pokrývaly kapičky vody a potu a zvýrazňovaly každý záhyb ve správných místech propletené šlahouny žil a cév. A jeho pevného kulatého zadku si nešlo nevšimnout. Společně jsme si došli pro pití a Marcus se uvelebil na lehátko hned vedle mě. Hodně rád mluvil a já ho nechal občas v pauze na pití jsem mu předhodil další otázku. Ale bavilo mě ho sledovat, čelist, jak se na ní napínají svaly, oči jak září. Čekal jsem půl dne, ne jeden a půl den na to, až ho zase uvidím. Musel jsem, když ne hned tak nikdy. Zvedl jsem se a nahnul jsem se nad něj a umlčel ho polibkem malým, ale vášnivým. Když jsem se odtáhl tak nečekal on na nic a přitáhl si mě zpátky pak mě pustil. Zvedl se a chvíli zády ke mně sledoval moře.
„Promiň Markusi, asi jsem na tebe moc rychlý.“
Neodpověděl. Otočil se ke mně a vzal mě za ruku a vedl do moře. Když jsme byli pěkný kus od břehu přitáhl si mě k sobě a začal mě líbat teď ale to bylo mnohem delší, vášnivější musel jsem prostě, chtěl jsem ho.
„Proč se omlouváš Toby? Kdybys to neudělal ty, tak já to udělám vzápětí, jsi pěkný kluk a chtěl bych tě fakt hodně poznat, a to nejen tady na dovolené.“
„Můžu otázku?“ Markus přikývl, „Nad čím jsi přemýšlel?“
„Jestli Tě políbit je ve Španělsku legální,“ Opět se zazubil a já na něj stříkl vodu a pak on na mě, ale pak si mě znova přitáhl a začali jsme se líbat, hladit a toužit po sobě. Cítil jsem, jak se o sebe třeme těly i rozkroky aktivními na obou stranách bojiště. Markus se přisál na můj krk a já mohl jen slastně sténat.
Pak se na mě usmál a kývnul hlavou k břehu. Než jsme tam doplavali, uklidnili jsme se, sebrali si věci a šli do hotelu. Nechtěl jsem čekat na nic ani chvilku a z něj jsem to cítil také. Hned za dveřmi jsme se zase začali líbat a hladit po celém těle, poslepu jsme zalezli na mou postel a Markus si lehl na mě. Tušil jsem, že asi nebudu jeho první, ale on byl můj první určitě. Celou pubertu jsem věnoval plavání, tak jsem na kluky neměl čas ačkoli v naší plavecké skupině bylo pár pěkných kluků a trenér to vše dovršoval. V Markusovi se probudila vlna vášně a líbal mě všude, kde mohl já ho hladil po svalnatých ramenou a nechával se unášet jeho uměním. Po tomhle jsem toužil. Položil jsem ho na záda a věnoval se mu dlouho. Užíval jsem si každý jeho záhyb, sál jsem jeho bradavky, tvrdé rudé a dokonalé. Hodně ho to nabudilo. Rozvázal jsem mu plavky a stáhl mu je. Díval jsem se na Markuse, který pozoroval každý můj pohyb a souhlasně kýval. Nadzvedl zadek a kraťasy povolily. Tmavé chloupky na hrudi mu pokračovaly přes šest pahorků jeho břicha a pod pupíkem se napojovaly na porost nad jeho teď už pěkným žilnatým penisem s velkým mokrým žaludem. Stáhl jsem mu je a sám si je taky sundal. Můj klacek vystřelil jako luk tvrdý prohnutý o trochu delší než mého sexy milence.
„WAU,“ hlesl Markus, „To si dám líbit,“ sedl si na kraj postele a já se prohnul v bocích abych co nevidět poznal, jak krásné je, když mi začne chlap jako on dělat dobře. Nasál ho do sebe a plynule mi ho sjížděl celou pusou po celé délce já ho hladil po hlavě a v záklonu oddechoval a nechal se kouřit, nakonec jsem mu začal přirážet do pusy. Chytil mě za zadek a prstem zajel mezi půlky, aby nahmatal mojí měkkou dírku já mu o to víc přirážel do pusy. Chvilku jí masíroval, a nakonec se odvážil i dovnitř. Pustil jsem ho a díval se na něj a na jeho klacek ze kterého tekly dlouhé kapky. Vymanil jsem se z jeho sevření a sám jsem si klekl mezi jeho nohy a začal tu jeho krásu sát taky a polykat, byl hodně hlasitý, zvlášť potom, co jsem si začal hrát i s jeho bradavkami. Evidentně jsem zacílil správně, protože sténal a svíjel se mi po rukama, a to byl ten nejbáječnější pohled na svalnaté mužské tělo ve vášnivé extázi. Vzal mi rukou za bradu a zvedl jí, aby mi v příštím okamžiku mohl dát polibek tak vášnivý, že jsme chvíli bojovali jazyky o co nejhlubší místo v ústech toho druhého. Následně mi ukázal moje extrémně citlivé místo, když jsem si lehl na břicho a vystrčil na něj zadek. Rukama mi roztáhl půlky a chvíli se fascinovaně díval na mojí hladkou růžovou prcinu, aby do ní následně vnikl horkým jazykem a já hlasitě zasténal a prohnul se v zádech. Nabízel mi dosud nepoznanou slast, á sténal do polštáře a kroutil jsem zadečkem stejně jako on mi vnikal do zadečku jazykem. Dlaně měl na půlkách a zezadu mi sál kouličky a prstem pronikal do prdelky.
Otočil si mě na záda a já roztáhl nohy, aby mezi ně mohl. Lehl si na mě a chvíli přirážel na prázdno, jen tak, přes můj klacek, dobýval se na zkoušku na můj otvůrek, tekoucím klackem jí promazával. Žalud mu narostl pěkně a on mě jím teď pleskal přes rozevírající se dírku. Nespustil mě z očí a jeho jazyk neopustil moje ústa. Najednou se zastavil a jeho žalud přesně našel správnou cestu. S Markusem jsme se na sebe podívali jeho oči zčernaly úplně, propily do mých šedých a nebylo třeba dalších slov. Pronikl do mě lehce a sebejistě, přitom jemně a ohleduplně, dokud nebyl na samém dně. Díval se na mě a já jsem oddechoval, ne neoddechoval vzrušením jsem skoro nedýchal. Trochu to bolelo, ale to bylo nezvykem, když začal přirážet, začala se ve mně rozlévat vlna chtíče a slasti. Věděl jsem, že se toho svého sexy hřebce nikdy nenabažím, přirážel stále naléhavěji a já si opřel nohy o jeho zadek abych si ho k sobě ještě o dost blíž přitáhl. Jeho klacek do mě pronikal jako dobře namazaný píst oba jsme se potili, líbali se a sténali. Svět nás najednou přestal zajímat a byli jsme jen my dva. Nakonec jsem se zvedl a objal jsem ho kolem krku on se i se mnou zvedl, ale píchat mě nepřestal. Svaly na rukou a prsou se mu napjali a dlaně mi roztáhli zadeček a on ve stoje se mnou opřeným o zeď v jeho náručí. Rázně a divoce do mě přirážel a já se zmohl jen na sténání.
„Jsi nádhernej víš to?“ promluvil na mě Markus zadýchaně.
„A víš, že ty taky?“ odpověděl jsem mu stejně zadýchaně a v úsměvu jsme se zase začali líbat, dokud mě nepustil na zem. Vedl mě zase do postele, kde si lehl a jeho klacek trčel do výšky jako maják nad rozbouřeným mořem.
„Pojď na mě Toby,“ pobídl mě a já poslechl, nasedl jsem si na něj čelem k němu a začal ho svou dírkou zpracovávat opíral jsem se o jeho prsa a ruce on mi držel pěkně rozevřenou prdelku a pomáhal mi nás uspokojit. Jednou rukou jí pustil a začal mě hladit po hrudi a břichu až narazil na můj klacek a začal ho honit. Já se zavřenýma očima na něm rajtoval nemyslel na nic natož na čas, protože ten jsem celý věnoval jen jemu a nikomu jinému.
„Proboha už budu Marku,“ sténal jsem celý rudý, propocený.
Markus svoje pohyby zintenzivnil stejně jako i svoje proti přírazy a já začal cákat a moje orgasmy malé i ty obrovské nebraly konce. Pocákal jsem mu jeho dokonalé svaly a tím si ho označkoval. Provazy bílého semene měl úplně všude i na puse. Pak mě chytil za zadek tvrdě přirážel a sténal. Naběhlo mu pod kůží snad úplně všechno, co lze a on za mohutného lvího řevu do mě explodoval a já cítil, jak se mi poprvé v životě rozlévá v zadku horké semeno a Markus se kroutil a házel hlavou s každým dalším přírazem. Nakonec se zvedl přitáhl si mě, a ještě dlouho ve mně zůstal jen proto, aby mě mohl ještě několik minut bez přestávky masírovat zevnitř a dávat mi tak najevo, že to, co se mezi námi stalo bylo opravdové, skvělé a bezkonkurenční. Svalil jsem se vedle něj a přitulili jsme se k sobě.
„Myslíš, že bych tě mohl tedy pozvat na to rande,“ promluvil na mě Markus s lehce chraplavým hlasem.
Já se začal smát a on taky, bylo to něco, co chci už zažívat jen s ním. Pochopil, že s ním na to rande půjdu a po tomhle určitě, zvlášť pokud to zakončíme něčím takovým jako jsme zažili teď mezi sebou.
Celý týden jsme strávili spolu, dokonce jsme našli i nějaký gay klub, kde mě poprvé Markus nazval svým klukem, Ale závěrem si dopřejme ještě krátkou vzpomínku.
Ráno před odletem jsem se probudil o něco dřív než Markus, který od té doby, co jsme se spolu prvně vyspali už nespal sám v posteli. Odtáhl jsem z našich těl prostěradlo. Leželi jsme na boku, hladil jsem jeho hnědou kůži a černí vlasy. Můj tvrdý klacek se opíral o jeho pozadí. Nedalo mi to a promazal jsem si ho a pomalu vnikal do Markuse. Bylo to poprvé co jsem se dostal do něčího zadku já, a to teplo a úzký sevřený prostor mě přiváděli do extáze. Začal jsem zezadu přirážet a Markus se vzbudil, vrněl a oddychoval se zavřenýma očima. Nakonec se na mě obrátil a já ho začal líbat a přirážel jsem dál a užíval si to zvedl nohu a já do něj zajel až po koule.
„Píchej mě ty můj sexy kluku. Takové probuzení jsem ještě nezažil.“ dostal ze sebe potichu.
Zintenzivnil jsem přírazy hladil ho po jeho těle a dráždil mu bradavky mezi prsty. Cítil jsem, že už nebudu dlouho schopen to v sobě udržet. Usmál se na mě a kývl.
„Cítím to, udělej se do mě. Pěkně to do mě pusť všechno.“
„Ano lásko, ano.“ přirazil jsem a tu krásně svalnatou opálenou prdelku jsem skrze své devatenáctileté péro plnil semenem. Markus si ho honil a současně vycáknul velkou dávku semene přes půlku postele a zbytek mu jen vytekl pod rukama. Ukázal mi ruku od semene a já se na každý prst přisál a oblízal mu je. Zaujatě si mě u toho prohlížel a hladil po hlavě.
Celé to skončilo, když jsme přiletěli zpátky do Prahy. Markus mě dlouho líbal v hale a nemohl se mě nabažit.
„Co jít zítra ven?“ navrhl jsem.
„Pozvu tě na studené frappé.“ odpověděl s kývnutím.
„A já tě pak někde u vody do sebe.
Pohladil jsem ho mezi nohama a on mě odměnil tím nejzářivějším úsměvem.