Ksukolznovu    (53/190/65)

– Plzeň-město
40 kliků Můj milý deníčku,
Tak jsem četl na internetu, docela jsem se bavil, že usáci vysledovali, že udělám-li čtyřicet kliků po sobě, mám o 96% nižší pravděpodobnost zjištění nemoci srdce příštích 10 let než ti, jež jich udělají méně než deset. Hned jsem to musel, můj milý deníčku zkusit a vida, s vypětím sil jsem jich zvládl 42. No, možná byly lehce ošizené, ale byly. Tuhle, byly jarní prázdniny, jsem byl plavat v bazénu na Lochotíně. Bylo to velmi příjemné, bylo nás v bazénu celkem sedm a celý kilometr jsem plavat sám v dráze. Také tam byli dva hezcí mladíci s pěknými těly a nakonec ukázali hmmm úplně všechno. A v sauně bylo několik dalších zajímavých mužů. No ano, prázdniny už jsou pryč. Včera bylo pondělí, chtěl jsem jít zase jednou do sauny, ale bylo mi nějak divně, tak jsem zůstal doma. Šel jsem spát před desátou, ale musel jsem si narvat špunty do uší, ještě o půlnoci byl nahoře večírek, však také ta ženská, co mne budí v půl čtvrté zaspala, dupala sice, ale jen pět minut kolem půl páté a už šupajdila na MHD, jen se za ní prášilo. No když se ponocuje, že můj milý deníčku.
4.3.2019 Jakkoli se to může jevit neuvěřitelným, střevíčník stále ještě kvete. A i coelogyne stále drží, ale to už není tak překvapivé.
Blíží se odlet do Amsterodamu, takže se mi zdálo, že letím Concordem a jen jsme překročili rychlost zvuku, už jsme zase zpomalili na neplánované mezipřistání. Pěkná blbost, není liž pravda, můj milý deníčku.