StStanley    (29/185/73)

– České Budějovice
Co mám/nemám rád a co se mi líbí/nelíbí?
Část už se dá odhadnout, z koníčků. Ve fotografii mám rád spíše umělecké nebo krajinářské styly než portréty což je možné vidět i a Insta ( https://www.instagram.com/staystanley/ ), co se týče hudby, poslouchám téměř vše, od J. S. Bacha až po Tïesta, co nemusím, jsou dechovky, jediné, které mi tak úplně nevadí, jsou Sprostonárodní písně :D, ale na ty musím mít taky náladu. U barev není z čeho vybírat, mám rád obecně všechny barvy, na zimu nosím spíše černou, přes léto můžu být klidně papoušek :)
Co se týče barvy očí, tak tam není ani tak důležitá barva jako to, co z těch očí vyzařuje :)
Ohledně jídla nedělám ofrky, sním skoro vše, akorát nemám rád dršťky, nevadí mi dršťkovka z kotrče, to bych se užral klidně k smrti.
Z povahových vlastností, které jsem schopný ocenit, bych vybral upřímnost, smysl pro humor a to převážně černý, ironický až sarkastický, učenlivost, aktivní přistup k životu, komunikativnost. Co skutečně nesnesu je lež, přetvářka, když někdo chodí kolem horké kaše.
Co se mi líbí nebo nelíbí v sexu, bych raději nechal na některé z osobních setkání. Pravdou je ale to, že to není pro mě priorita a ač ho mám hodně rád, tak nemusím s každým za každou cenu.
Preferuji konverzaci přes Messenger případně Insta než přes tento server :) nepřidám si vás ale d přátel, FB ( je spíše vedený kvůli tomu, že přes něj spravuji své stránky na FB jinak bych si nechal pouze messenger.