StStanley    (29/185/73)

– České Budějovice
Mé záliby
Co se týče koníčků tak jich málo není, nevěnuji se ale všem pořád, to by byl i 48 hodinový den krátký. :D Takže takový výčet toho co rád dělám: k těm pohybovým aktivitám patří jízda na kole, in-linech (v zimě na bruslích), rád si zaplavu, možná bych se i nechal ukecat k běhu či volejbalu, turistika, či jen „hloupá“ procházka po parku, do budoucna bych se rád naučil i některým tancům (streetdance, jumpstyle), do aktivit, kde je potřeba spíše hlava, je možné zařadit četbu, dále se (sám) učím cizím jazykům. Co se týče těch spíše samotářských kreativních aktivit tak je to fotografie, editace videí, animace, kresba, učím se práci s hlasem, celkem mě zaujalo i herectví, scenáristika. Rád se zajdu podívat na některou z výstav ať už malby, kresby nebo sochařina. (Rád se dívám, neznamená to nutně, že o nich něco vím ;)) A do budoucna bych se rád naučil práci se zvukem a celkově asi tvorbu hudby, tzn. naučit se alespoň na jeden nástroj, konkrétně piano. Zpěvu bych se asi raději prozatím vyhnul, ač si rád zpívám :D jen je lepší, když mě nikdo neslyší. Okrajově se zajímám o technické novinky, elektroniku, programování, politiku. Jo a někdy rád vařím. A koníčky, které u mě nenajdeš ale nevadí mi, jsou: auta, motorky a vše kolem nich (např. rallye) - absolutně jim nerozumím a opravit je taky nesvedu :D, fotbal a hokej – u hokeje jsem schopný čas od času kouknout, jak si naši vedou na světové olympiádě, co se týče fotbalu, je to pro mě akorát honění se za kulatým nesmyslem, kdy chudá lůza řve na milionáře „Dělej, makej!!“ a móda – vím co mi sluší, tím to hasne, (už jen nakupování oblečení je pro mě vždycky noční můra a ještě větší pro toho, kdo jde se mnou).
Mívám i takový den, kterému říkám Lemraday, ok, někdy se z toho stane i Lemraweek :D to je den/dny kdy nemám náladu na nic jiného než fakt vegetit u filmů a seriálů a maximálně si dojít pro jídlo do kuchyně.
Asi si teď říkáš, kde bych vzal čas na tebe, neboj se, ze začátku stačí, pokud máš aspoň pár společných aktivit a pak možná -> jsem si schopný udělat čas na toho, koho mám rád, takže žádné strachy ;)