Ksukolznovu    (53/190/65)

– Plzeň-město
Kachní kámen Můj milý deníčku,
město Čáslav má zhruba 10 tisíc obyvatel a pokud pomineme osobnosti s městem svázané, největší zajímavostí jsou zdejší městské lázně s bazénem, velkou párou a saunou. Lázně jsou sice pěkné, sauna má například odpočívárnu pod širým nebem, v zimě tedy střídavě chladírnu a mrazírnu, ovšem to by nestačilo. Důležitější je skutečnost, že každou sobotu, už od 10 hodin, je vstup umožněn pouze mužům a dětem a všude se chodí bez plavek. Pokud si člověk koupí saunu i bazén, vyfasuje dvě prostěradla a může se zde volně pohybovat. Podle vyprávění, když si chtěli dva mladíci kolem 18 let zaplavat v plavkách, pohořeli a museli je k velké radosti přítomných homosexuálů a lázeňské sundat. Ano, můj milý deníčku, tato atrakce je již dobře známa gayům v širokém okolí, zmiňme Jihlavu a Plzeň, a občas se zde dějí i drobné nepřístojnosti, na což si prý místní už i stěžovali. Nápad se zjevně ujal, lidí bylo hodně, šulínů také a malá Čáslav dodala podle všeho jen menšinu. Muži jsou zde rozděleni víceméně tak, že ti s pěknými těly chodí do sauny, zatímco obtloustlí starci polehávají kolem bazénu, v němž skotačí děti, přičemž několik pedofilních starců předstírá mezi dětmi plavání. Zdá se, ale jde jen o můj dojem, že gayové pobíhají sem tam mezi bazénem a saunou. Jsou i tací, jež si s sebou berou svačinu a stráví tam v podstatě celý den. Nakonec, proč ne. My jsme šli na tři hodiny a ty utekly jako voda. Plavání v bazénu bylo pěkné, voda byla teplá a podařilo se mi chytit okno, takže jsem chvíli plaval v podstatě sám, zato v sauně, a to nijak malé, bylo docela těsno. A proti Plzni bych řekl, že ochlazovací bazének byl sice studenější, ale také špinavější. Teplá odpočívárna byla ovšem malá, pouhá čtyři lehátka opravdu stačit nemohla. A ještě něco, Petr tam potkal docela dost známých.
Včera se jedna ze spolupracovnic vytasila s příhodou, jak navštívila smíšenou saunu na Slovanech. Původně chtěla jít do bazénu, ale zdálo se jí, že je tam moc lidí, což byla ovšem pravda. Takže si řekla, že půjde do sauny, jenže se spletla, myslela totiž, že je čistě dámská. Takže v sauně bylo asi tak 50 chlapů a jedna ženská. Zprvu z toho měla vítr, ale když se konečně osmělila a svlékla, zjistila, že ač je sauna plná, může si vybrat místo, kam si sedne, neb se muži předháněli, kdo jí uvolní místo. Totéž bylo v odpočívárně, ve sprchách i v ochlazovacím bazénku. Také chválila, že tam byli jen dva tlusťoši. Že bych začal chodit spíše na společnou ve středu, jedna nebo dvě ženské mne nerozhází, co myslíš můj milý deníčku?
Dnes, 21. ledna ještě stále kvete střevíčník, ráno před odchodem na autobus jsem zapomněl ověřit, zda už rozkvetla eucharis, zato coelogyne vypadá, že mu květní pupen zaschl. Možná kvůli topení přes vánoce.