Petas001 (44/176/65)

– Brno-město » Brno
Po čem muži (buzny) touží? Napadlo vás někdy se zamyslet nad tím, proč jsme vlastně na světě, když se nám líbí chlapi? A odhadem čtvrtina genetického materiálu skončí v prostěradle nebo ručníku, čtvrtinu spolkne někdo jiný, čtvrtinu spláchneme ve sprše a čtvrtina skončí v pr..li :-).
(určeno pro ty, kteří se chtějí snad i trochu pobavit)
Člověk jako každý jiný druh zvířete je naprogramovaný pro reprodukci druhu a přežití nejsilnějších jedinců. Jiná otázka samozřejmě je, co je dnes u žen vnímáno jako nejsilnější jedinec, ale tím se nechci zabývat.
Zajímalo by mě, proč u homosexuálů, přetrvává pud po rozmnožování, snad ještě víc než u heteráků, kteří mají šanci své geny opravdu předat a zplodit potomka. Možná je to právě eliminací strachu, že by mohlo být z jedné rozverné noci (nebo rána, nebo odpoledne, jak kdo preferuje) dítě, o které se budete muset starat při troše štěstí jen 25 - 30 let.
Nechci se tvářit jako puritán odmítající sex. Mám ho rád a pokud je to s někým o koho mám zájem, tak si ho i rád užívám. Ale není to pro mě důvod, proč jsem se sem přihlásil a lačně psal všem "Ahoj, pošli fotku, co se sejít?" Nechci se nikoho dotknout nebo odsuzovat, každý ať si dělá co se mu líbí a po čem touží. Je to vlastně docela příjemný rituál si toto odbýt, dokud je nový profil a člověk se cítí úžasně žádaný, než dotyčné zklame, že sex na jednu noc z toho opravdu nebude.

Tak co vlastně chtějí gayové, je to vztah? Mít jeden druhého, mít se komu svěřit, s kým se radovat, s kým cestovat. Pořídit byt, zařídit si ho, splatit hypotéku a co dál? Ano, heteráci mají výhodu, o zábavu se jim starají potomci. Řeší školu, kroužky, vylomeniny, pubertu, dospívání a potom přijdou vnoučata a jede se nanovo. A co my, když vztah vychládá a stává se z něj rutina všedního dne? Může se objevit někdo nový, s kým to bude lepší? Nebo se rozejdete, zjistíte, že nejlepší léta už máte stejně za sebou a s mladými zajíci je nedoženete a vrátíte se k sobě, protože to vlastně nebylo tak hrozné.
A nebo opravdu někomu vyhovuje nepřetržitý noční život, každý týden nový chlap, nový penis, který se ještě tolik neokoukal. Stačí si jednou užít a je vystaráno. Proč nad něčím přemýšlet, když život je tak krátký a na světě tolik chlapů, které jsem ještě nepoznal.
Možná od každého trochu, možná jen uspokojení v práci a brát život tak, jak běží? Co ty na to?

Pokud jste to někdo dočetl až sem, budu moc rád za připomínky, nápady, proč tomu tak je, ale ocením i kritiku, pokud nebude přehnaně drsná (je to můj první pokus, tak buďte, prosím, shovívaví) :-). Nebo prostě jen pokec na zkrácení dlouhé chvíle.