Giftik (124/189/77)

– Mělník » Mělník
Pokrytec level Up.... Už jsem psal, že nesnáším pokrytectví....i to že jsem naivní debil....jo,bohužel :/
Je to už nějaký pátek co jsem se rozešel s klukem co byl na mě hnusnej i když jsem mu nic neprovedl....měl to prostě v povaze a byl hnusnej na celé okolí.....I když jsem hodně splachovací, tak si na hlavu srát nenechám.....ukončil jsem to a spálil všechny mosty.
Ten samý týden co jsem dal kopačky, jsem se náhodou sešel s jedním kamarádem co projížděl naším městem a měl chvilku čas na přestup.....byla to fakt náhoda, že jsem v tu chvíli byl na autobusáku.....měl asi 40 minut čas, tak sme dali cígo a pokec......dřív jsme se ještě nesetkali, měl přítele a já nikomu do zelí nelezu, jen sme si kamarádsky psali, toť vše.
Ten pátek byl divnej, říkal jsem si, že bych za ním jít neměl, že to není správný,ale což, byl jsem kousek, tak jsem šel.
Už když jsem si sedal vedle něj na lavičku, cítil jsem vzájemnou.....no přitažlivost. Povídali jsme si a bylo to fajn. Nevím proč, ale rozhodl jsem se, že pojedu s ním. On za svým přítelem a já si skočím na piwec do knajpy.....tu vesnici jsem znal dobře a tak to nebylo zas divný, že jsem se tam ocitnul ač jsme vešli do hospody společně.

Já si sednul na bar a on ke stolu kde už na něj čekal přítel. Občas jsem vyšel ven na cígo a On? .... no vyšel za mnou, že si jde taky zapálit. Pokaždé když jsem šel kouřit, šel i on. Občas vyšel i jeho přítel a ta divná atmosféra pěkně smrděla.

Asi po třech hodinách utrpení šli domů a já sednul na bus a jel taky dom.
Celý následující víkend sme si psali. Už jsem věděl z toho pátku, že jim to neklape, furt mi o tom říkal a já mu vyprávěl, jak jsem se v úterý rozešel s ex a co byl důvod a byl to hodně podobný důvod....nevěra.

Co mi vyprávěl, tak už se spolu asi 2x rozešli a zase dali dohromady....každého věc, já bych do stejné řeky znovu nevlezl.
Psal mi samé krásné věci, že jsem hezký, sexy, že ze mě nedokázal spustit oči a podobné sladkosti...byl jsem opatrný a takhle otevřený jsem nebyl. No v neděli večer se od něj vracel a v noci mi napsal, že se s ním rozešel. Byl jsem asi rád a začal jsem se otvírat....psali jsme si ještě víc.....Bohužel to bylo jen pokrytectví za pokrytectvím. Každý víkend za ním jezdil a mě tvrdil, že spolu už nechodí, že za ním jezdí jako kamarád, že je sám na vsi a nikam nechodí. Ok, neměl jsem důvod nevěřit, ale to je zas moje naivita.
Jednou sme se sešli v Praze, jednou jsem přijel za ním když marodil a každý pátek se viděli, když jel za svým "kamarádem" .....super, ale proč mi celou dobu dával naději? Proč takhle slovíčkařil? Proč tvrdil, že k němu žádný ex domů nesmí, že by ho máma vypráskala? kecy a zase kecy!
Už jsem unavenej z těch kluků co dokáží jen s někým manipulovat a hrát si s jeho city....zakopat je všechny pod zem!
Myslel jsem, že se zítra zase uvidíme....No a co se nestalo, On za ním jede už dnes a zítra s ním zpátky domů!?! ..... jo a nesmím zapomenout napsat co řekl..."My spolu nejsme." ..... aha, tak ono je běžný se s klukem rozejít a stále za ním na víkend jezdit? Ono je normální, že si přes ty všechny kecy veze k sobě domů??? Chápete co tím myslím?

Já už nechápu nic. Dnes jsem odstranil všechny způsoby spolu komunikovat. odstranil z přátel, odstranil ze všech komunikátorů. Nevím co je horší, zda nevěra co udělal ex, nebo naděje a hraní s city co udělal on?

Jediné štěstí, že jsme spolu nespali. Ne jen, že bych nenáviděl jen jeho, nenáviděl bych i sebe!

Až budete s někým flirtovat, dejte si pozor abych nebyl nablízku! Dám vám to pěkně sežrat!