shiny_fox (31/180/55)

– (SR) Banská Bystrica
Profil Sony Wega
Kdysi mi tu jakýsi dobrák napsal, že v této komunitě je otevřený prostor možností jen pro ty, kteří dovedou máknou na svém vzhledu a dobře ho tu prodat a ne jen tady.

V podstatě nejde vůbec o to kým člověk v této komunitě je, jaké má skutečné jádro a životní hodnoty, jestli je jeho úsměv z fotky přirozený, co za ním je, jestli je nebo není falešný, líný, vypočítavý, ale jen jak vypadá, jaké hadry nosí, jak voní a kolik super známých má. Na tohle jediné tato komunita slyší a je to jediné, co donutí se oba zvednout a setkat se, aby si v první hodině užili a zbytek ze sebe blili a těšili se na konec setkání po šoustačce. Prý to takto chodí a prý je to utrpení tu sedět, psát neskutečně dlouze s kýmkoliv cokoliv, jen aby se zahnala chvilková rozkož a pak to utrpení dojít domu a odpočinout si od toho a zítra nanovo.
Nechtěl jsem tomu věřit, že to tak skutečně je, ale ON měl pravdu. Narazil jsem tady na ledacos a potvrdilo se to. Je to tak smutný, až je to neuvěřitelný, že se dnes k sobě lidi mají takto. Neslyší se, nechtějí se slyšet, chtějí jen to příjemné, co proleze očima do mozku a zbytek po hmatu rukou a v konečníku.

Další jiný člověk mi tu jen tak lehce sdělil, že láska mezi gayi vymírá. Že ta pravá trvá jen něco málo okamžiků, možná u těch uvědomělejších pár let. Pro většinu je to ale naprosto nedosažitelný cíl. Že ten, kdo ji dnes opravdu chce a je mladý, je opravdu naivní hlupák a je potřeba, aby se popálil a přesvědčil na vlastní kůži, jaká je realita komunity. Že skutečný gay svět je v podstatě o chlapech a klucích, kterým ač se ji povede najít, jako mužské pohlaví je žene ke skutečnému uspokojení ten neustálý lov a proto nikdy nic nevydrží tak dlouho, aby vůbec vzniklo silné pouto, nad kterým se dá skutečně přemýšlet i jinak. Vztahy na dlouho se prý dnes už nenosí. Je tohle opravdu ta skutečnost, která prorostla skrz na skrz komunitu? Mě to děsí, když si uvědomuju, že tohle je možná taky pravda


Kdyby skutečně každý "Něco o sobě" napsal tolik, co si skutečně představuje prožívat, kam až je to reálný místo těch fotek, kdyby každý tady změnil na týden způsob komunikace, kdyby … plno lidí tady najde sebe i možná toho, kdo byl celou dobu přehlížený pro neviditelný kvality života, které se dají zlepšovat z jakéhokoliv směru. Stačí chtít a nebýt sobecký a povrchný pro to, co je jen vidět. Symbioza funguje správně na principu protikladů a dokud si tohle spousta lidí neuvědomí, že to tak skutečně je, zůstane zde za pár let jen nahá komunita, která jen sní, tupne a šuká se navzájem, nic víc.

Předně bych vždy upoutal na sebe tím, kdo jsem, je-li způsob, pak to doplnil vzhledem. Ten se překonává po té, když by vyhovovala povaha lépe.
Ne, tady se odsuzuje okamžitě na jediném aspektu, který se dá měnit, nikoliv charakter a tohle lidi už přestali vnímat a používat. Lidé jsou jen těla a roboti na peníze a kariéru. O nic hlubšího tu většina nestojí, jen sní o tom, co nikdy nezískají. Nechť je tenhle web bludištěm ztracených do doby, dokud tu nebude mnohem více lidí jako jsem já, těch, kteří se snaží do lidí vrátit cit pro věc.