pepino.xy (56/180/85)

– Liberec » Liberec
Kyberbezpečnost
kyberbezpečnost

Poprvé jsem přišel o přístup ke svému účtu pepino.xy@seznam.cz v Mimoni v Domečku na veřejném počítači. Tehdy jsem v MS malování udělal dva obrázky. červeno-bílou vlajku s asymetrickou pěticípou hvězdou a druhý znázorněnou animaci jak vznikla Davidova šesticípá hvězda a v čem spočívá její symbol. Horko těžko se nám společnými silami ( i za pomoci izraelských služeb ) povedlo přístup k účtu získat zpět.

Podruhé ten samý problém nastal opět v Mimoni, když jsem ze soukromého kompu Máry Válka tiskl nějaké dokumenty a zkoušel na Lide.cz nahrát fotku ze svého dětství, focenou ve VD fotografia Nový Bor, kam mě vzala teta Věra na focení - měl jsem na prstu prstýnek, kraťasy a bílou dederónovou polokošili s dezénem zelených poštovních známek.

Od té doby se mi to stalo mnohokrát a i teď mám zablokovaný a zcizovaný nejen ten e-mail, ale i profil pepino.xy na Lide.cz a spřažený účet na facebooku Joseph Jon Michael V. a na vkontakte.ru profil Josef Michael. stejně tak můj e-mail: kwj@volny.cz

Nechápu, kdo a co tím sleduje. Nevím, jestli jde o tzv sociální likvidaci některopu z tajných služeb nebo zcizení identity z důvodů kriminálních.