pepino.xy (56/180/85)

– Liberec » Liberec
swodky 6.9.


1. CIA má několik větví, jen jednu oficiální v Lengley, ( WTC 7 NY ), Není v zájmu nikoho z nás obětovat tu větev oficiální a legální ! Už jen proto, co udělala pro rozkrytí zvráceného klanu okolo RFK, DFK, JFK, kléru, demokratů i republikánů Hoovera a Nixona ( Bi'laka ).
To oni ukradli JK "nápad" tajné služny podřízené přímo prezidentovi USA i "nápad a plány" na změnu federálního měnového systému.




2. Útoky na Twins v NYC ( 11. září ) byly zosnovány v Praze čsl normalizátory za účasti čsl větve saudsko-arabské královské rodiny, bylo to sváděno na Mossad a židy, ale pravsa vedla přímo na Pražský hrad.




3. kauza Blackwater z důvody ochrany svědků byla za GWB ochrana us ambasád a USarmy campů vzata GSS ( global secret service - home land secretary) - i proto Saudská Arábie byla pod jhem "kléru" saudskou královskou rodinou čsl. původu, aby celý systém mohl být ovládán. Není možné, aby běžní Saudové trpěli za zvěrstva královské rodiny a islámského kléru. A právě Saudy ( Nemček, Weigl, Klausová, Riceová-Sommerová ) byl útok na WTC NY připraven za účasti zvrácených iluminátských loží, včetně pražského Lion´s klubu ( kauza Barták, Bárta ml. ) spolu Kennedyovci, s UK Blairovci Clintnovci ( vojín Chelsey Manningová ), AlGorovci ( Horowitz ) a Madlou Aubrechtovou ( Madelleine Allbright ) jako útok na Ben Ládenovy, Bushovi a Winsdorovy. Operace v Afganistánu měla za cíl najít a ochránit svědky a důkazy, i proto Saddám Hussajn nebyl popraven, ale žije v Česku Jako Vratislav. Egyptský prezident Mubarak byl Obamovci/koubkovci odstaven a svržen, Libye rozvrácena a afgánský prezident Karzáí vydírán přes uneseného syna. Hlavně šlo a jde o to vyšetřit a najít peníze, které byly zabavené "sankcemi" a ukradené Obamou, Clintonovou a Allbright a částí FBI

--
JMV




Rychlá odpověď


ing. Josef Michael Váňa → josefmichael.vana@gmail.com
ZahoditOdeslat odpověď



Vaše e-maily chrání před viryLogo ESET

VytisknoutDalší

▾ reklama