BiDream93 (31/177/73)

– Praha » Praha
Představení Ahoj!
Ahoj, jsem 25ti letý kluk z Prahy, a hledám tu někoho, s kým bych si rozuměl. Nejsem extra sportovní, ale mám to štěstí, že na mém těle a postavě to moc vidět není, jsem štíhlý, 177cm (mrkněte na fotku v profilu). S orientací to mám zhruba tak, že jsem nejspíš bi-curious, jsem zvědavý a lákají mě nové věci..

Co se intimních věcí mezi kluky týká, tak jsem zcela nezkušenej, ale pořad dokola se mi vrací fantazie, ve které si toho umím představit dost, ať už klukem nebo párem.. a už si dál nechci říkat, že je to jen fantazie, rád bych zkusil něco nového a doufám pěkného s někým, s kým si budeme rozumět :)

Proto tady hledám buďto samotného kluka, který to má stejně nebo už má i víc zkušeností, nebo dokonce pár kluků, kteří by rádi kámoše navíc / na víc.. ;) Nejdůležitější jsou u mě vzájemné sympatie, vyměníme si pár zpráv, pár fotek a uvidíme, jak si padneme do oka. Sympatie se poznají rychle! :)

Ohledně mých preferencí: nemám to nějak extrémně omezeno, byl bych rád za někoho ve věku +- 5 let ode mně, ale není to podmínka, když si budeme rozumět. Postavou zhruba tak jako já.. Je to orientační, napište mi kdo máte zájem, představte se, rád odpovím a pokecáme :)

Těším se, koho tu potkám! Zatim :)
(Díky z apochopení, že tu nemám na profilu fotku obličeje, nebudu mít problém jí vyměnit v chatu!)