FWBrn (35/185/90)

– Brno-město
O lásce, vztahu, bolesti a dalších *** :)
Dříve, než začneš podvádět, dobře si zvaž, jestli vyměníš celé noci za chvilkový úlet. Jestli vyměníš polibky od někoho, kdo Tě pouze chce, za polibky od někoho, kdo Tě miluje ... Zvaž, zda si vybereš někoho, kdo si myslí, že si sexy, namísto někoho, pro koho si ten nejkrásnější člověk na světě ... Zvaž, že se vzdáváš někoho, kdo by kvůli Tobě obětoval všechno, kvůli někomu, kdo si Tě možná ani neváží ... a zejména uvaž, že zradíš důvěru někoho, kdo na Tebe myslí každou chvíli a vybereš si někoho, kdo na Tebe v brzké době zapomene.

Láska bolí jen toho, kdo opravdu miluje. - Láska stojí za trochu slz, ale ne za život. Když někoho opravdu miluješ, necháš ho jít si svou vlastní cestou, i když to znamená, že nepůjde s tebou, hlavní je, že půjde za svým štěstím.
Milovat znamená trpět, toužit a předstírat. Trpět za štěstí druhého, toužit po tom, kdo nikdy nebude náš a předstírat smích, když srdce krvácí.
Miluj co miluješ, nenáviď, co nenávidíš, ale nikdy nenáviď to, co si jednou miloval. MILUJ HLUBOCE a vášnivé. Mohou ti ublížit, ale to je také jediný způsob jak žít
KOMPLETNÍ ŽIVOT. Láska bolí, je to mrcha i životní učitelka.
Světu jsi možná jen jedinou osobou, ale jedné osobě můžeš být celým světem. Co pohání svět vpřed, není láska, ale pochybnosti o ní.

Žárlivost je nedostatek úcty k osobě, kterou milujeme. Toužit po lásce není ještě milovat. Milovat znamená žít životem toho, koho milujeme. Lásku si ze srdce člověk nemůže vytrhnout, to není bolavý zub.
S opravdovou láskou je to jako s duchy: každý o nich říká, ale kdo je viděl?

Pokud bychom čekali na setkání s ideálem, strávili bychom celý život v čekárně. Velkou tragédií života není to, že lidé umírají, ale to, že nemilují. Nelitujte mrtvé, litujte živé a především ty, kteří žijí bez lásky.

Ve vztahu nebudeš mít 100%. Budeš mít tak 80, možná 90%.

Vždy ti bude něco chybět, a potom poznáš někoho, kdo bude mít přesně to, co ti chybí ..... najdeš právě těch 20%.
A ty si s ním začneš, protože má to, co ti u své polovičky chybí, jenže si neuvědomuješ, že jsi právě vyměnil 80% za 20%.
Proto si važ toho, co máš. Ideální partner neexistuje.
Tak se nauč milovat i jeho chyby, to je nejkrásnější co můžeš partnerovi dát.

Je smutné, když máš tolik bolesti v srdci a jediná osoba, se kterou se chceš mluvit a která může zastavit tvůj pláč je právě ta, která tě rozplakala ...

Přál bych si jednou, abych se mohl na sebe podívat tvýma očima a cítit
to, co cítím já při pohledu na Tebe. Tehdy by jsi pochopil co jsem k
Tobě cítil, co mi říkalo srdce a jaký jsem byl v té chvíli šťastný.

Vše co si pro mě znamenal a jak moc jsem tě miloval ... že jsem ti nikdy nechtěl ublížit, nikdy tě nechtěl zklamat.. Ale život jde dál. Už jsem přestal čekat, přestal doufat ... Jdu vpřed

Zkoušet zapomenout na někoho, koho jsi miloval, je jako zkoušet si vzpomenout na někoho, koho si nikdy nepotkal ...

Každý by chtěl dokonalý vztah. Ale za dokonalým vztahem jsou měsíce a roky dřiny. Je to o tom, pochopit povahu a nálady toho druhého. Vážit si sebe navzájem, respektovat se a nelhat si. Dokonalý vztah, to není jen to dobré, je to i hodně špatného, ​​které spolu prožijete ale vše vás to posune dál, není to o tom vykašlat se na sebe po první hádce, ale hledat řešení a kompromisy. Je to o tom trávit spolu co nejvíce času, ne jen když se to jednomu hodí, vědět o sobě vše, nemít před sebou tajnosti, vědět tomu druhému důvěřovat tak, jako nikomu ... umět se vyprávět někomu, o kom víš, že ti nepodrazí kolena, když to budeš nejméně čekat ... je to prostě něco úžasného, mnoho lidí si neváží to co má, pouze truchlí za tím, co vlastně nemá ... Pokud chceš dokonalý vztah, chovej se k člověku, na kterém ti záleží nejlépe jak umíš, važ si ho, dokud ti nedojde, že bys udělal chybu kterou budeš možná navždy litovat ... a to, že si ho nechal odejít kvůli své hlouposti ... to je největší chyba, protože úsměv někoho, koho děláte dennodenně šťastným je pro člověka, který opravdu miluje to nejdůležitější

Až osud vezme ti co si miloval,
až ztratíš to, za co by jsi život dal,
až zklame tě celý svět,
tehdy poznáš co je to láska,
co si pro ni musíš vytrpět.

Víte proč lidé hledají partnera? Hledáme svědka svého života. Jeden život nikoho nezajímá, ale ve vztahu slibujeme, že nás bude zajímat vše - věci dobré i zlé, věci radostné, nudné i věci všední. Všechno a každý den. Říkáme tím: tvůj život je důležitý, protože já si ho všímám, já jsem ten svědek.

Buď tím, koho chceš i sám pro sebe mít
Věř a najdeš