Ksukolznovu    (53/190/65)

– Plzeň-město
Holding Můj milý deníčku,
když jsem tuhle byl v bazénu, vedle mne se převlékal jakýsi jinoch, vyhlížel ještě docela dětsky, byl dosti drobný, ale už měl náznak knírku a neboť prohodil několik slov se svým otcem, bylo zřejmé, že má sytý hluboký hlas. Když se začal převlékat, všiml jsem si, že v podpaždí už má nějaké ty chloupky, byl totiž tmavovlasý, takže to bylo dobře vidět. Pak řešil obtíž, jak vyměnit boxerky za plavky a vyřešil ho tím nejhorším možným způsobem a sice sedl si na lavičku, stáhl si spoďáry a klín si pokoušel zakrýt jednou rukou. Celkem vzato neúspěšně, dokonce si myslím, že to takhle bylo mnohem více vzrušující. Dost možná že tu ruku poodsunul tak trochu schválně, abych něco mohl zahlédnout. Akorát že teď se mi P. bude zase posmívat, že jsem trapný efébofil, nebo dokonce obávaný pederast. Jinak plavání moc příjemné nebylo, byly velké vlny, byl jsem unavený a málem jsem se utopil, jak jsem se nalokal. Březen se kvapem blíží a na předplatence stále zbývá hodně hodin. Když jsme byly s bratrem na Klenotech, půl hodiny jsme probírali, pro koho jsou tyhle plavenky skutečně výhodné. Snad v únoru přijede i s dětmi, to bych s předplacenými hodinami udělal krátký proces. Pokoušel jsem se přesvědčit lázeňskou, aby mi dala skříňku do sauny, ale neúspěšně, takže jsem musel jako obvykle potupně přenášet věci, načež se mi rozsypaly, stále mi padal ručník z boků a tak podobně. Když už jsem si jednou vyzkoušel, jak pohodlné je převléknout se v sauně, zaplavat si a vrátit se pohodlně do sauny, bylo to dost nemilé. Ve čtvrtek, když jsem se převlékal v šatně před cvičením, jednomu mladému muži vykouklo při převlékání něco z trenýrek. Bylo to moc hezké.
Včera jsme měli v práci ošklivou schůzi, valí se na nás vzorky, nestíháme je dělat a darmojedové z holdingu po nás chtějí pracovně velmi náročné vyšetření v nepředstavitelném množství. Za podnákladovou cenu. Spolupracovnice raději odešla, řekla mi pak, že nemohla vydržet, jak se jí udělalo z toho všeho špatně. Ať se na to koukám jak chci, je zřejmé, že nás letos nic dobrého nečeká. A v dalších letech teprve ne. Dělat NIPTy pro půl Evropy. Nebesa, jsem opravdu neschopný ubožák, že si nedokáži najít takové zaměstnání. Podobná rozhodnutí od stolu by dokázal dělat kdejaký slabomyslný hlupák, jen kdyby se na danou pozici dokázal dostat. Řekl bych, že si Lošák posral hlavu a ještě se bude divit, co mu z jeho milované Genetiky zůstane. On i jeho manželka mi radili, abych už šel domů, že na zbytek schůze zůstávat nemusím, ale já zůstal do konce a myslím, že jsem rád, i když jsem odcházel v 19 h na smrt unaven. Petr měl ve čtvrtek přijet, ale nakonec nedorazil. Já vím, necítí se u mne dobře, nejsem schopen mu uvařit chutné jídlo a tak, co se dá dělat, ale naštvaný jsem nebyl, ještě to tak, jen zklamaný. Takhle kdybych už ze sklepa vytáhl obludu, tak to bych byl na mrtvici a rval si vlasy, to je jasné. Kolem M.L. je ještě nějaký sníh, ale je ho málo, to je zřejmé. V Chebu na nádraží jsem objevil lepicí páskou porůznu nalepené A4 s topografickými značkami. Hrubě se mi to nelíbí, zavání to totiž ničením krásného chebského nádraží. Co se dá dělat, zabránit tomu nedokáži. A ten mladík, co jezdí z F.L. také kouká na G.
Matka chtěla, abych procvičil jízdu autem, takže jsem je vzal k Medardu, Bohuna byla nadšena, matce se ale spíše líbila odkrytá uhelná sloj. Z dálky uhlí vypadalo spíše jako černé, ale z blízka už bylo nezpochybnitelně hnědé. A hrozně tam foukalo. Zeman opět vyhrál, pražská kavárna se svíjí odporem. No, chleba dražší nebude, jen bych chtěl podotknout, že bratrův kolega prohlásil, že se druhého kola nezúčastní, neboť Zemana volit nechce a Drahoše volit nemůže, jelikož ho zná osobně. Třeba kdyby do druhého kola postoupil místo Drahoše ten Fišer? Přišel mi docela zajímavý, co myslíš, můj milý deníčku?