Maraw    (30/182/83)

– Praha » P9, HK, Nové Město nad Metují
Jízda v MHD
Cesta metrem, tramvají, prostě jakýmkoliv prostředkem městské hromadné dopravy je často zajímavá. Člověk jede, může si poslouchat písničky, číst si, pozorovat život venku a mnoho dalších věci.
Mně se nedávno stalo to, že jsem se v metru osobně seznámil nečekaně s jedním klukem z ibka, se kterým jsem ve virtuálním kontaktu. Bylo to milé, nečekané, spontánní, popovídali jsme si, sice na pár minut, protože jsem vystupoval dříve, ale i tak. Bylo to milé. A tyhle situace dokážou zpříjemnit den.
Další situace se stala asi před měsícem. Jel jsem tramvají a kousek ode mě seděl jeden pěknej kluk. Černé krátké vlasy, trochu strniště, věkem podobně jak já, hubenej. No radost ho okukovat. Párkrát jsme si koukli navzájem do očí. ? Škoda, že telefonoval celou dobu a já vystupoval dříve. Asi by mě to nedalo a začal bych s ním konverzaci.
Jízda tramvají, metrem, obecně městskou hromadnou dopravou je pro každého z nás rutina a každodenní normální věc. Ale i zde se můžou stát nevšední situace ? Je dobré koukat kolem sebe. ?

Že by se mi podařilo seznámit takhle s budoucím chlapem? ??

Who knows….