bi_zviratko (49/187/85)

– Moravskoslezský kraj
V područí omámení Casu xy, mista neurciteho .....
Vyšlo to, konecně!
Vše se tedy odehraje zde, v této místnosti, proběhne mi hlavou.
Místnost je klasicka odpocivarna s kancelarskym zazemim.Nenadchne, neurazí.
Sedíme naproti sobě u stolečku, bavíme se a popíjíme juice.
Hlavou mi běží představy, které jsem si o NĚM udělal z naší korespondence a fotek.
Poslouchám jeho hlas a příjemně mi běhá mráz po zádech, když si představím, co jsme si psali na iboys.
Vidí me rozpaky, usměje se, nahne nad stolek a pohladí mě po tváři. Mráz se překonává, začína mi být teplo úplně všude a přivírám oči, jako drbané štěně. Cítím jeho ruku, jak putuje po mém obličeji a zastavuje se kousek od rtů. Vsune mi prst mezi rty, já jej zkoumám jazykem, svíram rty, aby mi nemohl uniknout. Slyším smích mého PÁNA, otevírám oči a vyslechnu si první pochvalu.
Poznal, jak jsem nervózní a překvapí mě slovy, ať si zapálím a podává mi šlukovku. Samozřejmě ví, že si občas rekreačně zakouřím marihuanu a že potom padají včechny mé zábrany....
Hmmm, je i chytrý, probíhěhne mi hlavou, když vkládám šlukovku mezi rty, se kterýma si jen před chvilkou hrál Pánův prst.
Zapalovač a už vdechuji první kouř. Trochu horký,ale jemný, výdech, nádech. Za chvíli je po všem, tělem a hlavou se mi šíří známý pocit.
V tu chvíli Pán prohlásil, že zvířátka oblečení nenosí a ať se vysvléknu. Postavím se a odkládám oblečení. Když jsem nahý, Pán si mě chce prohlédnout, pomalu se otačím. Pak klesám na všechny čtyři a protahuju se jak kočka. Po čtyřech se blížím k Pánovi, který už čeká s obojkem. Nechci tu věc,ale Pán mě poplácává a ani se nenaděju a na krku mám kožený hřející obojek. Divný pocit překonávají ruce bloudící po mých zádech, zadečku...no prostě všude. Chvěji se touhou a zrychleně dýchám. Pán se také svléká, divá se na mě dolů, kde jsem zůstal klečet. Sedne si na válendu a já spěchám za ním, směje se a přitahuje si mou hlavu do klína. Jazykem se dotknu Pánovy chlouby, pak rty. Slyším hudbu...
....hudbu? Ach jo, sakra, BUDÍK. Vstávám, sen odeznívá, chystam si snídani a do práce. Ale už se těším na noc :-D