Matureboy (39/177/73)

– Praha 3 » Flora
7 signálů, že jste se do sebe skutečně zamilovali Nebudu tvrdit, že těchto 7 signálů vám jasně řekne, že jste konečně našli toho pravého. Ani to, že pokud jste některý nebo dokonce žádný z těchto signálů nezaregistrovali, tak nejde o vaší životní lásku. Pokud mám však vycházet ze svých osobních zkušeností, kdy z prvního rande bylo druhé, třetí až se z toho vyvrbil několika měsíční nebo několika roční vztah, tak všech těchto 7 signálů se zakládá na pravdě.
1. První rande neplánujete předem
První rande se uskuteční nějak tak narychlo. Neplánovaně. Nejdřív si pár hodin píšete, a brzo zjistíte, že si máte pořád co napsat. Tak se rozhodněte pokecat i osobně. Bez zdlouhavého hledání termínu, kdy máte oba čas. Prostě si ho uděláte a je to. Žádné výmluvy typu nestíhám nic, mám hodně práce, můžu až pozítří, za týden apod.

2. Sympatie na první pohled
Od prvního momentu, co se osobně setkáte a pozdravíte, tak jste si sympatičtí. A je úplně jedno kdy a kde se potkáte.

3. Pořád si máte co říct
Rande ubíhá a vy si pořád máte co říct. I když nastanou chvíle ticha tak nejsou trapné a nezdají se vám ani nekonečné. Prostě si užíváte společné "tady a teď" i bez slov.

4. Ztrácíte pojem o čase
Od začátku rande uběhlo již několik hodin, ale pořád jste spolu venku a vůbec vám nepřijde, že jste spolu strávili již několik hodin.

5. Uděláte cokoliv, aby rande ještě neskočilo
Rande se chýlí ke konci a je čas jít domů. Přesto, že vám je zima, máte hlad nebo jste ospalí, tak si přejete aby se rande ještě neskočilo. Uděláte pro to téměř cokoliv-
Chcete být jednoduše spolu. Protože vám je spolu dobře a ten kluk stojí opravdu zato.

6. Nebojíte se navrhnout další rande.
I když je již třeba po půlnoci, a máte se potkat vlastně již dnes, tak s odvahou navrhnete další rande. Bez obav a strachu z odmítnutí. Druhá strana váš návrh nějak tak očekává a je odhodlaná udělat cokoliv, abyste se za pár hodin mohli opět vidět.

7. Neustálá potřeba si povídat a být spolu
Jste utaháni jako kůň, ale nemůžete usnout. V práci zase nedokážete na něj nemyslet. Pořád máte potřebu si psát a co nejdříve se vidět. Váš budoucí protějšek se stává pro vás nejdůležitějším člověkem vašeho života a prioritou číslo 1.

Autor:
Peter
Matureboy